Heeft u vragen? klantenservicegoedkoopstekachelpijpen.nl

Hartelijk welkom

Overgangstuk

5 artikel(en)

per pagina

5 artikel(en)

per pagina

Alles voor uw kachelpijp

Heeft u een bepaald overgangsstuk voor uw kachelpijp nodig? Bezoek dan snel de uitgebreide webshop van GoedkoopsteKachelpijpen.nl. Via onze gebruiksvriendelijke selectiefilter kunt u eenvoudig aangeven naar wat voor een overgangsstuk u op zoek bent. Behoeft u enkel een aansluit- of verloopstuk? Of wilt u een complete kachelpijp aanschaffen? Alles is mogelijk. Kies ook voor onze kwalitatieve producten met maar liefst 10 jaar fabrieksgarantie! Bestel direct het benodigde overgangsstuk voor uw kachelpijp.

Hier dient een overgangsstuk voor

Onder de noemer ‘overgangsstuk’ vallen zowel verloopstukken en aansluitstukken. Deze zijn geschikt voor kachelpijpen, rookkanalen (zowel dubbelwandig als enkelwandig) en voor een koppeling tussen schoorsteenkappen en rookkanalen. Ze worden vaak geplaatst tussen dubbelwandige en enkelwandige rookkanalen. Gaat een kachelpijp door een muur, plafond of vloer heen? Dan dient een dubbelwandige variant gebruikt te worden. Zodra het kanaal zich buiten bijvoorbeeld een muur bevindt, kan een enkelwandige variant gebruikt worden. Standaard verloopstukken werken verbredend. Ze gaan, vanaf de kachel gezien, van een kleine naar een grote diameter. Vraag ons naar eventuele andere mogelijkheden.

Voor elke kachelpijp een overgangsstuk

Wij verkopen kachelpijpsystemen in diameters van 80 t/m 250mm. Is voor uw pand een systeem nodig van 300 t/m 1000mm? Dan leveren wij die ook, speciaal op verzoek voor u. Voor elk kachelpijpsysteem hebben wij de juiste verloop- en aansluitstukken. Ook voor eventuele bochten bent u bij ons aan het juiste adres. De producten die wij aanbieden in onze webshop komen van het bewezen, Duitse merk Arosta. U bent ervan verzekerd dat al deze producten gekeurd zijn volgens de Europese norm DIN EN 1856-1. Heeft u ook behoefte aan zo’n kwalitatief rookafvoerkanaal of een specifiek overgangsstuk? Benader ons voor meer informatie.

Zekerheden bij GoedkoopsteKachelpijpen.nl

Als u besluit producten bij onze webshop aan te schaffen, dan geniet u van tenminste de volgende zekerheden:

- Wij verkopen kwalitatieve producten tegen de laagste prijzen
- Wij zijn zowel telefonisch als per e-mail in te schakelen voor hulp
- Wij beschikken over een zeer uitgebreid assortiment kachelpijpen
- Wij hanteren een snelle levering, binnen 24 uur en direct uit voorraad
- Wij doen niet moeilijk over het retourneren van teveel bestelde spullen

Bestel uw benodigde overgangsstuk voor uw kachelpijp

Zoekt u naar een specifieke kachelpijp en/of een benodigd aansluit- of verloopstuk? Bekijk wat wij zoal aanbieden in onze ruimte webshop en bestel. Met eventuele vragen kunt u bellen naar 085-3010266, mailen naar klantenservice@goedkoopstekachelpijpen.nl of laat een bericht achter op ons online contactformulier. Wij adviseren u graag over welk overgangsstuk uw kachelpijp nodig heeft.