Heeft u vragen? klantenservicegoedkoopstekachelpijpen.nl

Hartelijk welkom

Dakplaten

Artikelen 1 tot 30 van 79 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 30 van 79 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Op zoek naar een dakplaat voor uw kachelpijp?

Als u op zoek bent naar bijpassende dakplaten voor uw kachelpijp, dan bent u bij GoedkoopsteKachelpijpen.nl aan het juiste adres. Tussen ons uitgebreide assortiment aan dakplaten vindt u geheid het product waar u naar op zoek bent. Vul uw wensen aangaande de diameter, lengte en prijs in in onze eenvoudige selectiefilter. Bijpassende dakplaten voor uw reeds gemonteerde of gewenste kachelpijp komen vervolgens automatisch naar voren. Geniet u straks ook van een Duits kwaliteitsproduct met 10 jaar fabrieksgarantie? Bekijk snel onze dakplaten voor uw kachelpijp!

Welke variant past bij uw kachelpijp?

Om een waterdichte aansluiting te verkrijgen tussen een rookkanaal en het pannendak gebruikt u een dakplaat met lood. Om een waterdichte aansluiting te verkrijgen tussen een rookkanaal en een bitumenlaag gebruikt u een dakplaat zonder lood. De systemen die u bij ons kunt bestellen zijn geschikt voor droge en natte toepassingen (hout-, kolen-, gas- en oliegestookte toestellen). De pijpen zijn getest bij een temperatuur van 1000 graden celsius. De aangegeven maatvoering is de binnendiameter van de kachelpijp. De buitendiameter is 70 mm groter dan de aangegeven binnen-diameter.

Als u ook een kachelpijp behoeft

Bij ons kunt u kachelpijpsystemen bestellen in diameters van 80 t/m 250mm. Heeft u behoefte aan een systeem van 300 t/m 1000mm? Op verzoek kunnen wij die producten ook leveren. De systemen die u bij ons bestelt, komen van het merk Arosta. Al deze producten zijn corrosiebestendig en gekeurd volgens de Europese norm DIN EN 1856-1. Heeft u al een idee welke dakplaat en/of pijp u behoeft? Vraag ons naar meer informatie.

Hier staat GoedkoopsteKachelpijpen.nl voor

Als u onze webshop selecteert om uw bestelling bij te plaatsen, dan bent u verzekerd van vele voordelen. Zo staat wij voor het volgende:

- Wij bieden onze producten aan tegen de laagste prijzen
- Wij beschikken over een zeer uitgebreid assortiment producten
- Wij zijn zowel telefonisch als per e-mail in te schakelen voor hulp
- Wij hanteren een snelle levering, binnen 24 uur en direct uit voorraad
- Wij doen niet moeilijk over het retourneren van teveel bestelde producten

Bestel bij ons de dakplaten voor uw kachelpijp

Bestel vandaag nog uw gewenste dakplaten. Wilt u zeker weten welke geschikt is voor uw kachelpijpsteem? Of wenst u meer informatie over onze producten, aanpak of prijzen? Bel naar 085-3010266, mail naar klantenservice@goedkoopstekachelpijpen.nl of vul ons online contactformulier in. Wij helpen u graag aan kwalitatieve, betaalbare en perfect passende dakplaten voor uw kachelpijp!