Heeft u vragen? klantenservicegoedkoopstekachelpijpen.nl

Hartelijk welkom

Klemband Dubbelwandige

6 artikel(en)

per pagina

6 artikel(en)

per pagina

Hiermee werkt uw kachelpijp optimaal

Heeft u een dubbelwandige klemband voor uw kachelpijp nodig? Neem een kijkje in de webshop van GoedkoopsteKachelpijpen.nl. Met onze klembanden kunt u de afzonderlijke secties van de dubbelwandige pijp verbinden. Hierdoor ontstaat een starre verbinding op uw rookkanaal. De klemband wordt vastgezet aan uw rookkanaal door twee schroefjes aan te draaien. Zo vormt een dubbelwandige klemband dé oplossing om uw kachel veilig en eenvoudig aan te sluiten op een rookkanaal.

Informatie over onze dubbelwandige klemband

In onze webwinkel vindt u klembanden die uitsluitend gemaakt zijn van hoogwaardig roestvaststaal. Wat ook fijn om te weten is, is dat u op onze producten een garantie heeft van maar liefst 10 jaar. Let wel, deze garantie geldt alleen als de rookgasafvoer volgens de geldende voorschriften is geïnstalleerd. Bovendien moeten er alleen originele materialen van onze producten zijn gebruikt. Elke klemband in diameters van 100 t/m 250mm is uit voorraad leverbaar. Op verzoek leveren we klembanden in diameters van 300 t/m 1000mm. Deze diameters geven aan dat de klembanden passen om kachelpijpen met de overeenkomstige maataanduiding.

Als u ook een kachelpijp wenst

Bent u ook op zoek naar kwalitatieve en betaalbare kachelpijpen? Wij bieden pijpen aan van het bewezen, Duitse merk Arosta. Alle producten van dit merk zijn gekeurd volgens de Europese norm DIN EN 1856-1 en vervaardigd met behulp van een laser-lastechniek. Dankzij deze techniek kan condensaat of creosoot zich niet hechten aan de pijp. Ook kan het zich niet in kleine holtes verzamelen. De kans op lekkage of corrosie wordt daardoor aanmerkelijk geminimaliseerd. Onze kachelpijpsystemen zijn uiteraard in dezelfde diameters te bestellen als onze klembanden. Wat wenst u te bestellen?

Redenen om voor ons te kiezen

Zowel voor uw rookkanaal als klemband bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden u namelijk onder andere de volgende voordelen:

- Wij verkopen producten voor de laagste prijzen
- Wij beschikken over een ruim assortiment aan producten
- Wij zijn zowel telefonisch als per e-mail in te schakelen voor hulp
- Wij doen niet moeilijk als u teveel bestelde producten wilt retourneren
- Wij leveren uw gewenste product al binnen 24 uur en direct uit voorraad

Bestel nu een dubbelwandige klemband voor uw kachelpijp

Heeft u interesse in een dubbelwandige pijp of bijbehorende klembanden? Bestel direct of vraag naar meer informatie via 085-3010266, klantenservice@goedkoopstekachelpijpen.nl of vul ons online contactformulier in. Bij ons bestelt u snel en eenvoudig die dubbelwandige klemband voor uw kachelpijp die u nodig heeft!