Heeft u vragen? klantenservicegoedkoopstekachelpijpen.nl

Hartelijk welkom

Nisbus Dubbelwandige

6 artikel(en)

per pagina

6 artikel(en)

per pagina

Voor alle accessoires voor uw kachelpijp

Bent u op zoek naar een perfect passende nisbus voor uw kachelpijp? Bezoek de uitgebreide webshop van GoedkoopsteKachelpijpen.nl. Hier vindt u ook voor uw kachelpijp een bijpassende nisbus. Dit product wordt als overgangsstuk gebruikt van enkelwandig naar dubbelwandig. Dubbelwandig is verplicht als een rookkanaal door een muur of plafond loopt. Vraag ons naar meer informatie hierover of bestel direct een nisbus voor uw kachelpijp.

Wat u wilt weten over een nisbus

Een nisbus is gemaakt van gegalvaniseerd materiaal en wordt gebruikt om een kachelpijp aan te sluiten op een schoorsteenkanaal. Dit tussenstuk wordt meestal in de schoorsteenruimte gemetseld, achter de kachel. De enkelwandige pijp die vanuit de kachel loopt kan hier vervolgens op aangesloten worden. De rookgassen gaan vanuit de kachel, door een enkelwandig kachelpijpsysteem, naar de nisbus. Aan de andere kant van dit tussenstuk zit de schoorsteenmantel of een dubbelwandig kachelpijpsysteem. Omdat er in een rookkanaal altijd voldoende trek aanwezig moet zijn, zullen de rookgassen automatisch naar boven gevoerd worden.

Voor elke kachelpijp hebben we de juiste variant

Wenst u zo’n tussenstuk te bestellen? Wij leveren nisbussen in alle gangbare maatvoeringen. Standaard in diameters van 130 t/m 250mm. Elke buis is bovendien naar wens in te korten, zodat deze niet uitsteekt. Wij leveren deze producten inclusief gratis klemband. Als u aan de zijde van de kachel een mooie afwerking wenst, kunt u ook meteen een bijpassend rozet bestellen. Houd er verder rekening mee dat, als uw muur van brandbaar materiaal is, u tenminste 25 centimeter vóór de muur over moet gaan op een dubbelwandige pijp. Vraag ons desgewenst naar meer advies.

Dit weet u zeker bij GoedkoopsteKachelpijpen.nl

Schaft u zometeen via onze webshop een overgangsstuk aan? Dan geniet u van onder andere de volgende zekerheden:

- Laagste prijzen
- Professioneel advies
- Levering binnen 24 uur
- Probleemloos retourneren
- Veelzijdig en kwalitatief aanbod

Bestel direct een nisbus voor uw kachelpijp

Bent u voor uw kachelpijp op zoek naar een kwalitatieve, bijpassende en betaalbare nisbus? Breng een bezoek aan onze webshop en bestel! Met eventuele vragen kunt u bellen naar 085-3010266, mailen naar klantenservice@goedkoopstekachelpijpen.nl of laat uw gegevens achter op ons online contactformulier. Als u uw gewenste nisbus voor uw kachelpijp vandaag bestelt, ontvangt u deze morgen al in huis!