Heeft u vragen? klantenservicegoedkoopstekachelpijpen.nl

Hartelijk welkom

Nisbus Dubbelwandige

Wordt als overgangsstuk gebruikt van enkelwandig naar dubbelwandig. De nisbus wordt vaak ingemetseld als doorgang door de muur naar buiten, of als doorgang door een plafond naar boven. Vervolgens dient het rookkanaal dubbelwandig verder te gaan. De buis / nisbus is in te korten. Levering met gratis klemband.

Bij een stenen of betonnen muur kan de nisbus worden ingekort zodat deze niet uitsteekt. Aan de zijde van de kachel kan er een enkelwandige buis in worden geschoven, meestal een zwarte buis. Daaroverheen kan als afwerking een zwart rozet worden geplaatst. Is de muur van brandbaar materiaal, dan dient 25 centimeter vóór de muur over te worden gegaan op dubbelwandige pijp.  

Kwaliteitsgarantie

Op onze producten heeft u een garantie van 10 jaar, op voorwaarde dat het rookkanaal volgens de geldende voorschriften is geïnstalleerd. Bovendien moeten er alleen originele materialen van GoedkoopsteKachelpijpen.nl zijn gebruikt. Al onze kachelpijpen zijn getest bij een temperatuur van 1000 graden celsius. Het rookgasafvoersysteem van Arosta voldoet volledig aan de Europese voorschriften:

- Keuringscertificaat DIN EN1856-1

- Certificaat Producteigenschappen 

 

Maatvoering diameter

Deze dubbelwadnige nisbus is uit voorraad leverbaar in diameters van 130 t/m 250mm en op verzoek in diameters van 300 t/m 1000mm. Aangegeven maatvoering is de binnendiameter. De buitendiameter is 5 cm groter dan de binnendiameter.

 

7 artikel(en)

per pagina

7 artikel(en)

per pagina