Heeft u vragen? klantenservicegoedkoopstekachelpijpen.nl

Hartelijk welkom

Paspijpen

4 artikel(en)

per pagina

4 artikel(en)

per pagina

Een paspijp dient u te gebruiken als u met de standaard pijplengtes qua hoogte niet goed uitkomt. Met de dubbelwandige paspijp heeft u de mogelijkheid om een aansluiting te maken naar het plafond waar de dubbelwandige nisbus of het onderaansluitstuk van het dubbelwandige rookkanaal zit. De paspijp is 400 millimeter lang en is in te korten tot 250 millimeter lengte. De pijp bestaat uit twee in elkaar passende delen die in- en uitschuifbaar zijn. 

 

Kwaliteitsgarantie

Op onze producten heeft u een garantie van 10 jaar, op voorwaarde dat de kachelpijp volgens de geldende voorschriften is geïnstalleerd. Bovendien moeten er alleen originele materialen van GoedkoopsteKachelpijpen.nl zijn gebruikt. Al onze kachelpijpen zijn getest bij een temperatuur van 1000 graden celsius. Het rookgasafvoersysteem van Arosta voldoet volledig aan de Europese voorschriften:

Keuringscertificaat DIN EN1856-1 

Certificaat Producteigenschappen 

Dubbelwandige kachelpijpen hebben tussen de binnenwand en buitenwand een ruimte van ongeveer 2½ cm. Deze ruimte is gevuld met hittebestendige en isolerende steenwol. Onze systemen zijn geschikt voor droge en natte toepassingen (toestellen gestookt op hout, kolen, gas en olie).

Maatvoering diameter

Deze paspijp is uit voorraad leverbaar in diameters van 130 t/m 250mm en op verzoek in diameters van 300 t/m 1000mm. Aangegeven maatvoering is de binnendiameter. De buitendiameter is 5 cm groter dan de binnendiameter.