Heeft u vragen? klantenservicegoedkoopstekachelpijpen.nl

Hartelijk welkom

Testsecties

8 artikel(en)

per pagina

8 artikel(en)

per pagina

Pijp met testopening

De sectie heeft een haaks inspectieluik dat geopend kan worden. Dat kunt u gebruiken voor controle van de binnenzijde van het kanaal. Ook kunt u door het luik het kanaal gemakkelijk vegen. Dit heeft als voordeel dat u niet meer het dak op hoeft. Geleverd met gratis klemband. Deze sectie is speciaal geschikt voor droge toepassingen (solide brandstoffen, zoals hout en kolen) en natte toepassingen (gas en olie). 

Ook leverbaar: 

  • Pijp met testopening voor natte toepassingen (gas en olie). 
  • Pijp met testopening voor droge toepassingen (hout en kolen).

 

 

Pijp met inspectieluik

Deze pijp heeft een rond inspectieluik dat met een knop geopend kan worden. U kunt het luik gebruiken voor controle van de binnenzijde van het kanaal. Ook kunt u door het luik het kanaal gemakkelijk vegen. Dit heeft als voordeel dat u niet meer het dak op hoeft. Geleverd met gratis klemband. 

Ook leverbaar: 

  • Pijp met testopening voor natte toepassingen (gas en olie). 
  • Pijp met testopening voor droge toepassingen (hout en kolen).

 

 

Kwaliteitsgarantie

Op onze producten heeft u een garantie van 10 jaar, op voorwaarde dat de rookgasafvoer volgens de geldende voorschriften is geïnstalleerd. Bovendien moeten er alleen originele materialen van GoedkoopsteKachelpijpen.nl zijn gebruikt. Al onze producten zijn getest bij een temperatuur van 1000 graden celsius. Het rookgasafvoersysteem van Arosta voldoet volledig aan de Europese voorschriften:

 

Keuringscertificaat DIN EN1856-1

Certificaat Producteigenschappen 

 

Maatvoering diameter

Deze sectie met inspectieluik is uit voorraad leverbaar in diameters van 130 t/m 250mm en op verzoek in diameters van 300 t/m 1000mm. Aangegeven maatvoering is de binnendiameter. De buitendiameter is5 cm groter dan de binnendiameter.

Bij ons kunt u ook alle bijpassende kachelpijpen, bochten, aansluitstukken, et cetera bestellen.