Heeft u vragen? klantenservicegoedkoopstekachelpijpen.nl

Hartelijk welkom

Trekkap Dubbelwandige

28 artikel(en)

per pagina

28 artikel(en)

per pagina

De dubbelwandige trekkap wordt als waterdichte afwerking geplaatst aan het uiteinde van een rookkanaal op het dak. De dubbelwandige trekkap houdt niet alleen de regen tegen, maar weert ook vogels en vuil. Bovendien zorgt deze voor een goede trek in het rookkanaal / kachelpijp. Dit product is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal.

Ook leverbaar:

 

Kwaliteitsgarantie

Op onze producten heeft u een garantie van 10 jaar, op voorwaarde dat het rookkanaal volgens de geldende voorschriften is geïnstalleerd. Bovendien moeten er alleen originele materialen van GoedkoopsteKachelpijpen.nl zijn gebruikt. Al onze producten zijn getest bij een temperatuur van 600 graden celsius. Het rookgasafvoersysteem van Arosta voldoet volledig aan de Europese voorschriften:

Keuringscertificaat DIN EN1856-1 

Maatvoering diameter

Deze trekkap is uit voorraad leverbaar in diameters van 100 t/m 250mm en op verzoek in diameters van 300 t/m 1000mm. De verschillende diameters geven aan dat de trekkap past op de pijpen met de overeenkomstige maataanduiding. Bij ons kunt u ook alle bijpassende kachelpijpen, bochten, aansluitstukken, et cetera bestellen.