Heeft u vragen? klantenservicegoedkoopstekachelpijpen.nl

Hartelijk welkom

Verdiepingsondersteuning

23 artikel(en)

per pagina

23 artikel(en)

per pagina

Verdiepingsondersteuning

Deze verdiepingsondersteuning moet worden bevestigd op elke verdiepingsvloer als ondersteuning van het rookkanaal. De ondersteuning dient tevens als brandseparatieplaat, door de brandwerend en brandvertragende werking. De kachelpijp wordt door de opening van de verdiepingsondersteuning geschoven en vastgezet. 

Ook leverbaar:

  • Verdiepingsplaat  die dient als overgangsstukvan een enkelwandig rookkanaal naar een dubbelwandig rookkanaal. 
  • Bodembevestigingsplaat  met dezelfde functie, alleen is het aan te sluiten rookkanaal zowel onder als boven de vloer dubbelwandig. 


Verdiepingsplaat

Deze verdiepingsplaat moet worden bevestigd op de verdiepingsvloer als ondersteuning van het rookkanaal. Dit type dient tevens als overgangsstuk van een enkelwandig rookkanaal naar een dubbelwandig rookkanaal. Enkelwandige pijp is vanaf de kachel toegestaan tot aan de doorvoer door een vloer of muur. Vanaf daar is een dubbelwandige pijp verplicht. De verdiepingsplaat dient tevens als brandseparatieplaat, door de brandwerend en brandvertragende werking. 

Ook leverbaar: 

  • Bodembevestigingsplaat met dezelfde functie, alleen is het aan te sluiten rookkanaal zowel onder als boven de vloer dubbelwandig. 


Bodembevestigingsplaat

De bodembevestigingsplaat wordt toegepast als ondersteuning bij een doorvoer van vloer of muur. Het is belangrijk om met behulp van deze bodembevestigingsplaat het rookkanaal goed vast te zetten. De plaat wordt bevestigd op de verdiepingsvloer of tegen de muur. Zowel onder als boven is er een aansluiting voor dubbelwandige pijp. De bodembevestigingsplaat dient tevens als brandseparatieplaat, door de brandwerend en brandvertragende werking. 

Ook leverbaar:

  • Verdiepingsplaat die dient als overgangsstukvan een enkelwandig rookkanaal naar een dubbelwandig rookkanaal.