Heeft u vragen? klantenservicegoedkoopstekachelpijpen.nl

Hartelijk welkom

Enkelwandige Bocht

Artikelen 1 tot 30 van 43 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 30 van 43 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Alle producten voor uw kachelpijp

Heeft u een speciale bocht voor uw kachelpijp nodig? Bestel deze dan in de uitgebreide webshop van GoedkoopsteKachelpijpen.nl. Geef via onze gebruiksvriendelijke selectiefilter aan naar welke bocht u op zoek bent. Zijn het alleen de bochten of wenst u ook een complete kachelpijp te bestellen? Wij verkopen producten van Duitse kwaliteit met maar liefst 10 jaar fabrieksgarantie. Bestel direct de gewenste bocht voor uw kachelpijp.

Wat is er mogelijk dankzij een bocht?

Middels een dubbelwandige bocht maakt u het mogelijk het rookkanaal te verslepen of verplaatsen. Let wel, het wordt aangeraden zo weinig mogelijk bochten te gebruiken. Bochten vermoeilijken namelijk het vegen van uw rookkanaal en verhogen de kans op trek. Indien mogelijk raden wij u aan 15° of 30° bochten te plaatsen in plaats van bochten met een hoek van 45°. Ook is het verstandig een tussenruimte van tenminste 50 centimeter aan te houden. Controleer tot slot even of het is toegestaan is om in uw pand rookkanalen met bochten van 45° te plaatsen. Soms is hiervoor een ontheffing nodig. Wij adviseren u graag over welke mogelijkheden er zoal zijn met uw kachelpijp.

Zo wordt uw benodigde bocht gemaakt

Naast de bochten van 15°, 30° en 45° bestaat er ook een bocht van 90°. Deze is uitsluitend pal achter een kachel met achteruitlaat toegestaan. De bochten die wij aanbieden zijn gemaakt van hoogwaardig RVS en voorzien van een inspectieluik en/of reinigingsopening. De bochten zijn uit voorraad leverbaar in binnendiameters van 130 t/m 250mm en op verzoek in binnendiameters van 300 t/m 1000mm. De buitendiameter is 5 cm groter dan de binnendiameter.

Zekerheden bij GoedkoopsteKachelpijpen.nl

Als u besluit bij ons uw kachelpijp en/of bijbehorende producten aan te schaffen, dan geniet u van de volgende zekerheden:

- Wij verkopen kwalitatieve producten tegen de laagste prijzen
- Wij zijn zowel telefonisch als per e-mail in te schakelen voor hulp
- Wij beschikken over een zeer uitgebreid assortiment kachelpijpen
- Wij hanteren een snelle levering, binnen 24 uur en direct uit voorraad
- Wij doen niet moeilijk over het retourneren van teveel bestelde spullen

Welk soort bocht voor uw kachelpijp heeft u nodig?

Wilt u een kachelpijp en/of de benodigde bochten bij ons bestellen? Bezoek direct onze webshop en ontdek ons uitgebreide aanbod. Als u vragen heeft, kunt u bellen naar 085-3010266, mailen naar klantenservice@goedkoopstekachelpijpen.nl of laat een bericht achter op ons online contactformulier. Bij ons vindt u geheid de juiste, kwalitatieve en best betaalbare bocht voor uw kachelpijp!