Heeft u vragen? klantenservicegoedkoopstekachelpijpen.nl

Hartelijk welkom

Rozet Enkelwandig

12 artikel(en)

per pagina

12 artikel(en)

per pagina

De perfecte afwerking voor uw kachelpijp

Bent u op zoek naar een mooi rozet voor uw kachelpijp? In de uitgebreide webshop van GoedkoopsteKachelpijpen.nl vindt u diverse stijlen en maten. Een rozet is te gebruiken om de aansluiting van de kachelpijp mooi af te werken bij een doorgang door een muur of plafond. Hij wordt tegen de muur of het plafond geplaatst en dekt zo de doorgang af. benieuwd naar ons aanbod? Bekijk snel onze webwinkel en bestel direct uw gewenste rozet voor uw kachelpijp.

Hoe een rozet wordt gemaakt

De rozetten die wij leveren, worden gemaakt van hoogwaardig roestvaststaal. U ontvangt er een kwaliteitsgarantie op van maar liefst 10 jaar. Alle rozetten zijn getest bij een temperatuur van 1000 graden celsius. De rozet is uit voorraad leverbaar in diameters van 80 t/m 250mm. Deze verschillende diameters geven aan dat er altijd wel een exemplaar is dat om de pijp met overeenkomstige maataanduiding past. Behoeft u wat advies over welke variant geschikt is voor uw pijp? Laat ons u vrijblijvend adviseren. Naast rozetten vindt u bij ons bijpassende kachelpijpen, bochten, aansluitstukken en meer. Lees verder om meer hierover te ontdekken.

Voor elke kachelpijp hebben wij een rozet

In onze webshop vindt u zowel dubbelwandige als enkelwandige rozetten. Dit veelzijdige aanbod ziet u ook terug in onze andere afdelingen. Zo hebben wij voor elke kachelpijp niet alleen een passend rozet, maar ook de juiste verloop- en aansluitstukken. En vergeet eventuele benodigde bochten niet. Kortom, voor alles omtrent uw kachel bent u bij ons aan het juiste adres. De kachelpijpen die wij leveren komen van het bewezen, Duitse merk Arosta. Zij keuren al hun producten volgens de Europese norm DIN EN 1856-1. Kies ook voor deze kwaliteit en bestel direct!

Dit weet u zeker bij GoedkoopsteKachelpijpen.nl

Als u via onze webshop uw gewenste producten aanschaft, dan geniet u van onder andere de volgende zekerheden:

- Laagste prijzen
- Professioneel advies
- Levering binnen 24 uur
- Probleemloos retourneren
- Veelzijdig en kwalitatief aanbod

Vind bij ons uw gewenste rozet voor uw kachelpijp

Bent u voor uw kachelpijp op zoek naar mooie, bijpassende rozetten? Bezoek onze webshop en bestel! Heeft u vragen over onze producten of werkwijze? Bel naar 085-3010266, mail naar klantenservice@goedkoopstekachelpijpen.nl of laat uw gegevens achter op ons online contactformulier. Bij ons vindt u precies die bijpassende rozet voor uw kachelpijp.