Heeft u vragen? klantenservicegoedkoopstekachelpijpen.nl

Hartelijk welkom

Verloopstuk

De verloopstukken van GoedkoopsteKachelpijpen.nl worden uitsluitend vervaardigd uit roestvrij staal van de hoogste kwaliteit. Wij leveren u een breed assortiment aan verschillende typen verloopstukken. Een verloopstuk kunt u gebruiken voor het aansluiten van een kachel op een buis van een rookkanaal of op een schoorsteenkanaal.

 

Verschillende typen verloopstukken:

 • - Een vergrotend verloopstuk van enkelwandig naar enkelwandig is nodig als de uitgang van de kachel een kleinere diameter heeft dan uw schoorsteen.

 • - Als de uitgang van de kachel een grotere diameter heeft dan de schoorsteen, dan kunt u een verkleinend verloopstuk van enkelwandig naar enkelwandig gebruiken.

 • - Ook zijn er verloopstukken van enkelwandig naar enkelwandig met gelijke diameter.

 • - Een verloopstuk enkelwandig rond naar enkelwandig vierkant gebruikt u om een ronde kachelpijp te koppelen aan een vierkant bestaand kanaal.

 • - Ook is er een assortiment van verloopstukken om een enkelwandig rookkanaal of kachelaansluiting naadloos over te laten gaan in een dubbelwandig rookkanaal met een grotere of kleinere diameter.

 

 

Kwaliteitsgarantie

GoedkoopsteKachelpijpen.nl geeft u 10 jaar fabrieksgarantie op deze kwaliteitsproducten. (Zie voor de voorwaarden bij Klantenservice onder Garantie). Wij bieden u de Duitse degelijkheid en topkwaliteit van Arosta tegen de laagste prijs. Het rookgasafvoersysteem van Arosta is gekeurd volgens de Europese norm DIN EN 1856-1:

Vind het juiste product

Wij hebben een uitgebreid assortiment aan verloopstukken. Rechts in beeld kunt u met het selectiefilter kiezen welk productcategorie u zoekt. U kunt ook selectiecriteria aanklikken als diameter, prijs, lengte, et cetera.

 

Meer weten over installatie en voorschriften? Ga dan naar Vragen / Advies.  Hier vindt u uitgebreide informatie over montage en regelgeving waaraan uw rookgasafvoer moet voldoen. Uiteraard kunt u ons ook benaderen voor advies, telefonisch of via e-mail.

 

 

Artikelen 1 tot 30 van 69 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Artikelen 1 tot 30 van 69 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3