Heeft u vragen? klantenservicegoedkoopstekachelpijpen.nl

Hartelijk welkom

Dikwandig Staal

Artikelen 1 tot 30 van 42 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 30 van 42 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Op zoek naar een rookkanaal?

Bent u op zoek naar een rookkanaal dat dikwandig en van staal is? Bestel deze in de uitgebreide webshop van GoedkoopsteKachelpijpen.nl. Al onze producten die dikwandig zijn, zijn zeer betaalbaar én van topkwaliteit. U vindt uw gewenste kachelpijp door onze gebruiksvriendelijke selectiefilter in te vullen. U ontvangt na het bestellen een Duits kwaliteitsproduct met maar liefst 10 jaar fabrieksgarantie. Welk dikwandig stalen rookkanaal, wenst u?

De functie van een rookkanaal

Een dikwandig systeem is verplicht voor rookkanalen die zich in uw muren of plafond bevinden. Maar ook voor stukken die zichtbaar zijn, biedt deze variant, zeker in het staal, een erg aantrekkelijke oplossing. Beschikt u over een dubbelwandige kachelpijp en moet deze gerepareerd worden? Dan kan het mogelijk zijn hiervoor een enkelwandige variant te gebruiken. Vraag ons naar de mogelijkheden. Wij informeren u graag over de functies van kachelpijpen, zoals het:

- Aansluiten van rookkanalen
- Afvoeren van verbrandingsgassen
- Renoveren van schoorsteenkanalen

Het vervaardigen van een dikwandig staal

Alle pijpen die wij leveren zijn afkomstig van het bewezen, Duitse merk Arosta. U bent ervan verzekerd dat al deze producten gekeurd zijn volgens de Europese norm DIN EN 1856-1. Daarnaast weet u zeker dat ze vervaardigd zijn met behulp van een laser-lastechniek. Een mooi resultaat van deze techniek is dat condensaat of creosoot zich niet hecht of verzamelt in kleine holtes. Dit zorgt voor een minimalisering van de kans op doorlekken of corrosie. Wij hebben kachelpijpsystemen in diameters van 80 t/m 250mm op voorraad. Op verzoek leveren wij exemplaren in diameters van 300 t/m 1000mm. Welke variant wenst u?

Hier staan wij voor

Wij wijzen u graag op enkele voordelen die u geniet als u bij ons een bestelling plaatst. Wij:

- Verkopen allerlei systemen voor de laagste prijzen
- Hebben een zeer uitgebreid assortiment aan producten
- Zijn zowel telefonisch als per e-mail in te schakelen voor hulp
- Leveren uw gewenste product al binnen 24 uur en direct uit voorraad
- Doen niet moeilijk over het retourneren van teveel bestelde producten

Bestel bij ons een geschikt rookkanaal, dikwandig én zwart

Bent u benieuwd naar ons aanbod in kachelpijpen? Bezoek direct onze webshop, vind uw gewenste product en bestel! Als u specifieke vragen heeft over onze producten, aanpak of prijzen, verzoeken wij u te bellen naar 085-3010266, te mailen naar klantenservice@goedkoopstekachelpijpen.nl of laat uw gegevens achter op ons online contactformulier. Voor een kwalitatief én goedkoop rookkanaal dat dubbelwandig en zwart is, zijn wij uw geschikte partner.