Gaskachels

Gaskachels van Gogekoopstekachelpijpen.nl

De mooiste gaskachels? Daarvoor bent u bij Goedkoopstekachelpijpen.nl aan het juiste adres! Wij zijn de specialist met een groot assortiment aan mooie gaskachels voor elke interieurstijl. Bovendien kunt u bij ons altijd rekenen op een scherpe prijs. Wilt u een gaskachel in uw woning (laten) plaatsen? Of bent u juist op zoek naar een gaskachel voor uw bedrijfspand zoals een kantoor of horecagelegenheid? U kunt daarvoor altijd bij Goedkoopstekachelpijpen.nl terecht. Neem contact op wanneer u meer wilt weten over de mogelijkheden en ontvang persoonlijk advies. We heten u bovendien van harte welkom in onze showroom in Zevenhuizen.

Kenmerken van gaskachels

De gaskachel gebruikt aardgas als brandstof. Heeft u in uw pand geen gasaansluiting? Geen paniek, er zijn ook gaskachels die aangesloten kunnen worden op flessengas. Zo kunt u alsnog genieten van een gaskachel in de ruimte. Er zijn twee verbrandingssystemen voor een gaskachel. Zo is er de gaskachel met een gesloten verbinding. Die haalt zuurstof van buitenaf. Dit gaat via een dubbelwandig rookkanaal. De buitenste pijp voert zuurstof naar binnen, en de binnenste pijp voert de rookgassen naar buiten af. Is uw woning goed geïsoleerd met mechanische ventilatie? Dan is dit een uitstekende keuze. Deze gaskachel heeft ook een zeer hoog rendement. De tweede soort gaskachel is die met open verbranding. Hij haalt zuurstof uit de woonruimte, dat wil zeggen: uit de omringende ruimte van de gaskachel. Alleen in oudere woningen zonder mechanische ventilatie is dit type gaskachel nog een optie. Hij is namelijk veel minder efficiënt, en is vooral bedoeld voor de sfeer en niet voor het verwarmen van de ruimte. De gaskachel stijgt de laatste jaren enorm in populariteit. En dat is zeker niet voor niets! Wanneer u kiest voor een mooie gaskachel in uw woning of bedrijfspand, kiest u namelijk voor gemak en comfort. Met een druk op de knop geniet u van een heerlijk vuurtje in de ruimte. En ook wanneer u de gaskachel weer uit wilt maken, hoeft u enkel op de knop te drukken. Het is niet nodig om met blokken hout te gaan slepen, en het schoonmaken van een gaskachel is zo gebeurd. Daarbij komt ook nog dat het vlammenspel van een gaskachel tegenwoordig eigenlijk niet meer van 'echt' vuur (een houtvuur) te onderscheiden is.

Voordelen van een gaskachel

Twijfelt u nog over de keuze voor een gaskachel? Dat kunnen we ons wel voorstellen, want het aanbod aan kachels en haarden is enorm! Om het u wat makkelijker te maken, hebben we de voordelen van een gaskachel tegenover onder andere de houtkachel handig voor u op een rij gezet:

 • Een gaskachel geeft een mooi vlammenspel. Waar de eerste gaskachels nog een typische blauwe vlam gaven, is dat tegenwoordig niet meer het geval. De moderne gaskachel geeft een mooi oranje vlam dat vrijwel niet te onderscheiden is van een echt houtvuur.
 • Het gedoe met aanmaakblokjes en hout sprokkelen is verleden tijd wanneer u kiest voor de gaskachel. Het gebruiksgemak is zeer hoog, en met een druk op de knop heeft u de gaskachel al aangezet.
 • Een moderne gaskachel kan de ruimte veel sneller opwarmen dan een houtvuur. Ook hoeft u geen moeite te doen om het vuur gaande te houden. De gaskachel zorgt voor een aangename, constante warmte.
 • Het onderhoud van de gaskachel is minimaal. Jaarlijks onderhoud aan de binnenkant is eigenlijk al genoeg.
 • Gaskachels zijn een stuk brandveiliger dan houtkachels. Dat komt omdat u helemaal niet in contact hoeft te komen met het vuur. Het waakvlammetje (dat wel constant brandt) is helemaal onschadelijk.

Waarop letten bij een gaskachel kopen?

Natuurlijk wilt u ook weten waar u precies op moet letten wanneer u ervoor kiest een gaskachel te kopen. Ten eerste is het belangrijk om te letten op de mogelijkheden van de aansluiting op het aardgas. Die mogelijkheid moet er natuurlijk zijn. Zo niet, dan moet u kiezen voor een model dat op flessengas werkt. Bovendien is het belangrijk om na te gaan of u kiest voor een gaskachel met een open of gesloten verbranding. Verder moet u rekening houden met de verschillen qua verwarming per model. Sommige modellen gaskachel zijn vooral bedoeld ter decoratie, terwijl anderen juist gericht zijn op het zo efficiënt mogelijk verwarmen van de ruimte. Ten slotte moet u rekening houden met de bescherming van de vloer en de wand waar de gaskachel staat. Bij Goedkoopstekachelpijpen.nl kunt u daarom ook terecht voor mooie vloerplaten en achterwanden voor uw kachel.

Gaskachels voor elk interieur

Voor elk interieur is er wel een mooie passende gaskachel te vinden. Neem gerust eens een kijkje hier op de site voor de mogelijkheden. Ook kunt u langskomen in onze showroom in Zevenhuizen om het assortiment ‘in het echt’ te bekijken. Wij helpen u graag met het kiezen van een gaskachel die perfect bij u en uw interieur past. Voor de bescherming van de vloer en wand waar de kachel staat, bent u ook aan het juiste adres bij Goedkoopstekachelpijpen.nl. Wij hebben vloerplaten en achterwanden in verschillende modellen die aansluiten bij uw interieur. Kies bijvoorbeeld voor een glazen vloerplaat die ervoor zorgt dat de vloer mooi zichtbaar blijft. En combineer hem met een achterwand met een stijlvol design. Ook met het maken van de keuze voor de juiste vloerplaat en achterwand, helpen onze specialisten u graag.

Benodigdheden voor een kachel of haard

Bij Goedkoopstekachelpijpen.nl koopt u dus uw mooie nieuwe gaskachel. Maar ook voor alles wat u hier verder nog voor nodig heeft, bent u bij ons aan het juiste adres. Zo zijn wij de nummer 1 specialist in de Benelux op het gebied van kachelpijpen. Maar ook voor andere benodigdheden kunt u bij ons terecht. Die bestelt u namelijk heel eenvoudig in onze webshop, en dat voor de laagste prijs. Denk hierbij onder andere aan:

 • aanmaakproducten
 • haardstellen
 • roosters en vuurbokken
 • vonkenschermen en gordijnen
 • vloerplaten en achterwanden

en nog veel meer! U kunt altijd bij ons terecht voor alles wat u nodig heeft voor uw (nieuwe) gaskachel, houtkachel, pelletkachel of tuinhaard! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en persoonlijk advies, of breng een bezoek aan de showroom in Zevenhuizen. Hier vindt u ons assortiment gaskachels en alles wat u ervoor nodig heeft.

Kies voor Goedkoopstekachelpijpen.nl

Wanneer u ervoor kiest om een gaskachel te kopen bij Goedkoopstekachelpijpen, kiest u voor een combinatie van drie factoren: hoge kwaliteit, lage prijzen en een uitstekende service. Zo profiteert u bij ons onder andere van:

 • Ruim assortiment aan gaskachels die uit voorraad leverbaar zijn
 • Aantrekkelijk lage prijzen
 • Snelle levering binnen 24 uur
 • Veilig en betrouwbaar
 • Retourneren zonder zorgen
 • Vakkundige service en advies

Neem contact op voor meer informatie

Koop uw nieuwe gaskachel ook bij Goedkoopstekachelpijpen.nl! Voor meer informatie, persoonlijk advies en om een bezoek te brengen aan onze showroom in Zevenhuizen, kunt u altijd contact met ons opnemen. Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt ons ook telefonisch bereiken via +31 85 30 10 266 of een mail sturen naar klantenservice@goedkoopstekachelpijpen.nl. Bij Goedkoopstekachelpijpen.nl kunt u terecht voor de mooiste gaskachels voor een scherpe prijs!