Haardstellen

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-30 van 80

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Haardstellen bestellen bij Goedkoopstekachelpijpen.nl

Haardstellen kopen? U bestelt de mooiste haardstellen eenvoudig en snel in de webshop van de specialist: Goedkoopstekachelpijpen.nl! In ons assortiment vindt u mooie, praktische haardstellen voor een scherpe stijl. Die zijn niet alleen praktisch, maar hebben bovendien een decoratieve functie. Voor alles wat u nodig heeft voor uw haard of kachel kunt u bij ons terecht. Bestellingen plaatst u eenvoudig online. Meer weten, persoonlijk advies of langskomen in de showroom? Hiervoor kunt u altijd contact met ons opnemen.

Nette en decoratieve haardstellen

Een haardstel is een set aan gereedschappen die u nodig heeft voor uw kachel of haard. Een haardstel heeft bijvoorbeeld alle benodigdheden voor het stoken van de haard en om hem schoon te houden. U gebruikt een mooie decoratieve bak of rek om de gereedschappen netjes in op te bergen.

Wat heeft u nodig voor uw haard?

Welk gereedschap heeft u precies nodig voor uw haard of kachel? Ofwel, waaruit bestaan haardstellen? Over het algemeen kan een haardstel bestaan uit een :

  • vuurtang: een tang met een afgeplatte bek die gebruikt kan worden voor het oppakken en verplaatsen van hout en kooltjes.
  • pook: een metalen staaf met een handvat die u kunt gebruiken om het vuur op te rakelen.
  • veger en het (as)blik: hiermee maakt u de omgeving van de kachel de haard vrij van as.
  • schop: deze kunt u gebruiken om de asresten uit de kachel te scheppen.

Per product hier op de site staat exact aangegeven wat er allemaal bijgevoegd is aan elk specifiek haardstel. Dat verschilt namelijk. Let hier dus goed op!

Groot assortiment haardstellen

Bij Goedkoopstekachelpijpen.nl kunt u terecht voor een groot assortiment aan haardstellen van hoge kwaliteit. Wanneer het aankomt op functionaliteit, is er maar weinig verschil tussen de haardstellen. Ze doen niet van elkaar onder. Het ligt daarom helemaal aan uw persoonlijke smaak en de inrichting van uw woning welk haardstel het meest geschikt is. Wij leveren haardstellen in veel stijlen, van verschillende materialen, in een bak of een standaard. Ook wanneer u uw haardstel wilt aanvullen met losse gereedschappen voor uw kachel of haard, bestelt u die eenvoudig in onze webshop. Kies het haardstel dat het mooiste bij uw inrichting past en plaats uw bestelling direct online. Heeft u nog verdere vragen of wilt u langskomen in onze showroom? Neem dan even contact met ons op.

Service en kwaliteit van Goedkoopstekachelpijpen.nl

In de webshop van Goedkoopstekachelpijpen.nl bestelt u heel eenvoudig haardstellen, maar u kunt er ook terecht voor alle andere benodigdheden voor uw kachel of haard. Naast het feit dat u dan snel een product van hoge kwaliteit in huis heeft, profiteert u ook van onze uitstekende service. De voordelen van onze service zijn onder andere:

  • Ruim assortiment aan haardstellen die uit voorraad leverbaar zijn
  • Aantrekkelijk lage prijzen
  • Snelle levering binnen 24 uur
  • Veilig en betrouwbaar
  • Retourneren zonder zorgen
  • Vakkundige service en advies

Bestel haardstellen direct online

De mooiste haardstellen die perfect bij uw interieur en uw kachel of haard passen, bestelt u dus eenvoudig en snel in de webshop van Goedkoopstekachelpijpen.nl. Wilt u meer informatie of persoonlijk advies? Of wilt u ons assortiment haardstellen eerst ‘in het echt’ zien in onze showroom om uw keuze te maken? Neem dan gerust contact met ons op. Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar via +31 85 30 10 266 of door een mail te sturen naar klantenservice@goedkoopstekachelpijpen.nl. Mooie haardstellen van hoge kwaliteit bestelt u eenvoudig en snel in de webshop van Goedkoopstekachelpijpen.nl.