Concentrisch RVS

Concentrisch rookkanaal bij Goedkoopstekachelpijpen.nl bestellen

Wanneer u op zoek bent naar een concentrisch rookkanaal voor uw kachel, bent u bij Goedkoopstekachelpijpen.nl aan het juiste adres! U bestelt het concentrisch rookkanaal namelijk heel eenvoudig in onze webshop. Wij bieden producten van topkwaliteit tegen een scherpe prijs. Dus, heeft u een concentrisch overgangsstuk, een muurbeugel, een bocht of een dakplaat nodig? Bij Goedkoopstekachelpijpen.nl bestelt u eenvoudig online. Voor vragen en advies kunt u bovendien altijd contact opnemen met onze specialisten.

Waarom een concentrisch rookkanaal?

Wanneer u een gesloten gashaard of kachel heeft, wordt het concentrisch rookkanaal toegepast. Het bestaat uit een binnenbuis waardoor de verbrandingsgassen afgevoerd worden, en uit een buitenbuis die gebruikt wordt voor de aanvoer van verse lucht. Het installeren van zo’n concentrisch rookkanaal is erg eenvoudig. Omdat het gaat om losse elementen van licht gewicht, vindt er geen zware belasting op draagconstructies plaats. Wel is het belangrijk om erop te letten dat de plaats van de muurdoorvoer (de uitmonding in de gevel) zich op voldoende afstand van ramen en andere ventilatieopeningen bevindt. U wilt natuurlijk niet dat de afgevoerde rookgassen weer terug naar binnen vliegen! Wanneer u advies nodig heeft over het plaatsen van een concentrisch rookkanaal, of over de onderdelen die u nodig heeft, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten.

Wanneer een concentrisch rookkanaal nodig is

U heeft dus een concentrisch rookkanaal nodig wanneer u de eigenaar bent van een gaskachel of gashaard met een gesloten systeem. Wanneer u kiest voor een concentrisch rookkanaal van Goedkoopstekachelpijpen.nl, kunt u altijd rekenen op materiaal dat gemaakt is van kwalitatief hoogstaand en duurzaam roestvast staal. Het concentrisch rookkanaal hoeft niet met de uitmonding naar de nok van het dak. Bij gewone dubbelwandige rookkanalen is dat wel het geval. Bij dit type kachelpijpen is het genoeg om de uitmonding een meter omhoog vanaf de kachel te plaatsen. Het concentrisch rookkanaal kan dan door de muur naar buiten. Heeft u een bijpassende muurbeugel, stormkraag, dakplaat of ander onderdeel nodig? U bestelt het heel eenvoudig in onze webshop!

Alles wat u nodig heeft voor uw kachel

Bij Goedkoopstekachelpijpen.nl kunt u terecht voor alles wat u nodig heeft voor uw kachel of haard. Wij zijn de nummer 1 specialist op het gebied van kachelpijpen, maar ook voor andere onderdelen en accessoires bent u bij ons aan het juiste adres. Hierbij kunt u onder andere denken aan:

 • aanmaakproducten
 • haardstellen
 • roosters en vuurbokken
 • vonkenschermen en gordijnen
 • vloerplaten en achterwanden

Ten slotte is het nog mogelijk om een volledig nieuwe kachel of tuinhaard bij ons te kopen! Neem voor meer informatie gerust eens contact op.

Kies voor kwaliteit van Goedkoopstekachelpijpen.nl

Wanneer u de onderdelen voor een concentrisch rookkanaal bij Goedkoopstekachelpijpen.nl koopt, kunt u altijd rekenen op drie dingen: producten van hoge kwaliteit, een scherpe prijs en uitstekende service. Profiteer bij ons onder andere van:

 • Ruim assortiment onderdelen voor een concentrisch rookkanaal die uit voorraad leverbaar zijn
 • Aantrekkelijk lage prijzen
 • Snelle levering binnen 24 uur
 • Veilig en betrouwbaar
 • Retourneren zonder zorgen
 • Vakkundige service en advies

Neem contact op voor meer informatie

Bestel de onderdelen voor uw concentrisch rookkanaal gewoon online! Voor meer informatie, vragen en persoonlijk advies kunt u ook altijd contact met ons opnemen. Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen, te bellen naar +31 85 30 10 266 of een mail sturen naar klantenservice@goedkoopstekachelpijpen.nl. Goedkoopstekachelpijpen.nl is de specialist waar u terecht kunt voor een concentrisch rookkanaal van hoge kwaliteit!