Concentrisch

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-30 van 49

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-30 van 49

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een rookkanaal voor een gesloten haard of kachel

Bent u op zoek naar een concentrisch rookkanaal? U vindt deze in de webshop van GoedkoopsteKachelpijpen.nl. Hier treft u producten van topkwaliteit aan, tegen de scherpste prijzen! Ook voor als u zoekt naar een concentrisch overgangsstuk, een muurbeugel, een bocht of een dakplaat, bent u bij ons aan het juiste adres. Kortom, bestel vandaag nog een concentrisch rookkanaal inclusief benodigde toebehoren!

Hier dient een concentrisch kanaal voor

Een concentrisch kanaal wordt toegepast bij gesloten gashaarden en kachels. Het bestaat uit een binnenbuis voor de afvoer van verbrandingsgassen en een buitenbuis voor de aanvoer van verse lucht. De installatie van zo’n rookkanaal is zeer eenvoudig. Zo zijn alle losse elementen licht van gewicht en kan er geen zware belasting op draagconstructies plaatsvinden. Let er wel op dat de plaats van de muurdoorvoer (de uitmonding in de gevel) zich op voldoende afstand bevindt van ramen en andere ventilatieopeningen. U wilt namelijk niet dat afgevoerde rookgassen weer simpelweg terug naar binnen vliegen.

Wanneer is een concentrisch kanaal geschikt?

Bent u de gelukkige eigenaar van een gaskachel of gashaard met een gesloten systeem? Dan moet u een rookkanaal van dit soort gebruiken. Dit rookkanaal is gemaakt van kwalitatief hoogstaand en duurzaam roestvast staal. Deze rookkanalen hoeven met hun uitmonding niet naar de nok van het dak. Dit is bij gewone dubbelwandige rookkanalen wel het geval. Bij deze kachelpijpen is het voldoende de uitmonding een meter omhoog vanaf de kachel te plaatsen. Het rookkanaal kan dan door de muur door naar buiten toe. Behoeft u hiervoor een bijpassende muurbeugel, stormkraag of bijvoorbeeld een dakplaat? Ook die kunt u eenvoudig bestellen in onze webshop.

Dit geniet u als u bij ons bestelt

Overweegt u bij ons een bestelling te plaatsen? U geniet dan van onder andere de volgende voordelen:

- Supersnelle levering binnen 24 uur
- Topkwaliteit tegen de laagste prijzen
- Professioneel advies van specialisten
- Probleemloos en eenvoudig retourneren
- Zeer veelzijdig en uiterst kwalitatief aanbod

Bestel vandaag een concentrisch rookkanaal

Bent u op zoek naar een rookkanaal dat geschikt is voor uw gesloten haard of kachel? Bestel bij ons een concentrisch exemplaar. Wilt u eerst wat vragen beantwoord krijgen over dit product? Bel dan naar 085-3010266, mail naar klantenservice@goedkoopstekachelpijpen.nl of vul ons online contactformulier in. Als u vandaag nog bestelt, beschikt u morgen al over een concentrisch rookkanaal!