Dikwandig

Voor ieder systeem hebben wij de juiste kachelpijp

Bent u op zoek naar een geschikt dikwandig zwart kachelpijp systeem? Neem dan eens een kijkje in de uitgebreide webshop van GoedkoopsteKachelpijpen.nl. Onze pijpen zijn enkelwandig, dubbelwandig of dikwandig. Door deze variatie kunt u precies de juiste variant bestellen voor uw systeem. Vul in onze gebruiksvriendelijke selectiefilter in welke diameter, lengte en kleur u wenst. Een pijp van 120 mm en in zwart bijvoorbeeld. Wenst u ook een Duits kwaliteitsproduct met maar liefst 10 jaar fabrieksgarantie? Kies ook voor een dikwandig, zwart systeem uit onze webwinkel.

Wat doet een kachelpijp eigenlijk?

Of u nou kiest voor een enkelwandig, dubbelwandig of dikwandig systeem, het wordt gemonteerd tussen uw kachel en een schoorsteen. Heeft u een aansluiting waarbij het rookkanaal in het zicht zit? Ook dan kan het een mooie oplossing zijn, deze te bekleden met een zwart product van ons. Kies voor een dik- of dubbelwandig systeem als uw rookkanaal door een vloer of muur moet. Moet dit rookkanaal gerepareerd worden? Dan kan vaak wel een enkelwandige variant gebruikt worden. Kort gezegd zijn kachelpijpen geschikt voor het:

- Afvoeren van verbrandingsgassen
- Renoveren van schoorsteenkanalen
- Aansluiten van kachel-, haard- en ventilatiekanalen

Het realiseren van een dikwandig, zwart systeem

De pijpen die wij aanbieden komen van het bewezen, Duitse merk Arosta. Deze zijn allemaal gekeurd volgens de Europese norm DIN EN 1856-1 en vervaardigd met behulp van een laser-lastechniek. Dankzij deze techniek kan condensaat of creosoot zich niet hechten of zich in kleine holtes verzamelen. Hierdoor wordt de kans op doorlekken of corrosie geminimaliseerd. Wij verkopen kachelpijpsystemen in diameters van 80 t/m 250mm en op verzoek in diameters van 300 t/m 1000mm. Waar bent u naar op zoek?

Redenen om voor GoedkoopsteKachelpijpen.nl te kiezen

Bij ons bent u verzekerd van vele voordelen. Zo staan wij voor onder andere de volgende voordelen:

- Wij verkopen allerlei systemen voor de laagste prijzen
- Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment aan producten
- Wij zijn zowel telefonisch als per e-mail in te schakelen voor hulp
- Wij leveren uw gewenste product al binnen 24 uur en direct uit voorraad
- Wij doen niet moeilijk over het retourneren van teveel bestelde producten

Bestel bij ons een dikwandig zwart kachelpijp systeem

Bekijk snel of u in onze webwinkel uw gewenste kachelpijpen ziet staan. Heeft u specifieke vragen over onze producten, aanpak of prijzen? Bel 085-3010266, stuur een mail naar klantenservice@goedkoopstekachelpijpen.nl of vul ons online contactformulier in. Bij ons vindt u een dikwandig zwart kachelpijp systeem van zeer hoge kwaliteit, voor een zeer lage prijs!