150 mm Antraciet

Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Online voordelig kachelpijp dikwandig 150mm antraciet kopen

Bent u voor uw nieuwe kachel op zoek naar een stijlvolle dikwandige kachelpijp 150mm antraciet? In de webshop van Goedkoopstekachelpijpen.nl vindt u gegarandeerd deze stijlvolle antraciet/grijze dikwandige kachelpijp met de diameter die u nodig heeft. En wat zo mooi is: u koopt bij de nummer één kachelpijpen verkoper van Nederland uw dikwandige kachelpijp 150mm antraciet/grijs tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Wij kunnen alle kachelpijpen voor scherpe prijzen aanbieden vanwege een andere manier van inkopen en door de goede afspraken die wij hebben met onze leveranciers. Hieronder leest u meer over de dikwandige kachelpijp 150mm antraciet.

Dikwandige kachelpijp 150mm antraciet van 2mm staal

De dikwandige kachelpijp 150mm is een veelgebruikte diameter. Daarom hebben wij naast de stijlvol zwartgelakte dikwandige kachelpijp 150mm ook een dikwandige kachelpijp 150mm antraciet voor u. Uiteraard voert u ook hiermee alle rook- en verbrandingsgassen van uw kachel in huis via de schoorsteen naar buiten af. Let wel dat deze kachelpijp zeer veel warmte afgeeft. U moet deze kachelpijp daarom altijd in het zicht houden en de afstand tot brandbaar materiaal minimaal moet altijd minimaal 20cm zijn. Moet de pijp bij u door een muur of plafond/vloer heen? Dan is het verplicht om een dubbelwandige kachelpijp op uw dikwandige kachelpijp aan te sluiten om brandrisico's te vermijden.

Eigenschappen van de dikwandige kachelpijp 150mm antraciet

De dikwandige kachelpijp 150mm antraciet is gemaakt van 2mm dik hoogwaardig staal en wordt beschermd door een hittebestendige senotherm coating. Deze dikwandige kachelpijp is geschikt voor gebruik op alle soorten kachels met alle soorten brandstoffen. De kachelpijp heeft aan de onderkant een versmalling (spie) waardoor de kachelpijpen aan elkaar maken zeer eenvoudig en zonder klembanden kan. De dikwandige kachelpijp is gecertificeerd met het ISO-9001 keurmerk en uitgebreid getest bij een temperatuur van 1000 graden Celsius. De dikwandige kachelpijp 150mm antraciet leveren wij in de volgende maten:

  • 1000 millimeter
  • 1000 millimeter paspijp
  • 500 millimeter
  • 250 millimeter

Waarom uw kachelpijp kopen bij Goedkoopstekachelpijpen.nl?

  • Uitgebreid assortiment: alle kachelpijpen uit voorraad leverbaar!
  • Aantrekkelijk lage prijzen
  • Snelle levering binnen 24 uur!
  • Veilig en betrouwbaar
  • Retourneren zonder zorgen!
  • Vakkundige service en advies, persoonlijk, per e-mail en telefonisch

Meer informatie over de dikwandige kachelpijp?

U kunt bij Goedkoopstekachelpijpen.nl eenvoudig uw dikwandige kachelpijp 150mm antraciet kopen. Wilt u meer informatie? Bel ons via 085-3010266, mail naar klantenservice@goedkoopstekachelpijpen.nl of vul het contactformulier in.