100 mm

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-30 van 36

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

 

Kachelpijp dubbelwandig 100mm kopen bij Goedkoopstekachelpijpen.nl

Koopt u dagelijks een nieuwe dubbelwandige kachelpijp 100mm? Waarschijnlijk niet! Het is een zeer specifieke maat die u nodig kunt hebben om op uw nieuwe kachel aan te sluiten. Want heeft u een fraaie gaskachel of houtkachel gekocht? Of heeft u een luxe tuinkachel of buitenhaard voor uw veranda of tuinhuis gekocht? Dan moet u daar een goed passende kachelpijp bij kopen! In de online webshop van Goedkoopstekachelpijpen.nl vindt u een ruim assortiment topkwaliteit dubbelwandige kachelpijpen en enkelwandige kachelpijpen tegen de laagste prijzen. Niet voor niets zijn wij nummer één kachelpijpen verkoper van Nederland. Door een andere aanpak van inkopen en dankzij goede afspraken met onze leveranciers kunnen wij altijd de beste kwaliteit kachelpijpen leveren tegen de laagste prijzen. Onze naam zegt wat dat betreft meer dan voldoende. Op deze pagina leest u meer over de dubbelwandig kachelpijp met 100mm diameter met 25mm isolatie!

Wat doet een kachelpijp?

Kachelpijpen doen nuttig en noodzakelijk werk als rook- en gasafvoerkanalen voor kachels. Ze voeren rook en verbrandingsgassen van uw kachel binnenshuis af via de schoorsteen naar buiten. En bij tuinhaarden voeren ze de rook rechtstreeks via de pijp af de lucht in. Naast enkelwandige kachelpijpen zijn er ook dubbelwandige kachelpijpen met een isolerende functie. Wanneer heeft u een dubbelwandige kachelpijp nodig? Dat is op de plek waar u een kachelpijp door een vloer, plafond of muur moet leiden. Een dubbelwandige kachelpijp heeft de functie om met behulp van de aanwezige isolatie de afstand tot brandbaar materiaal te minimaliseren. Rookgassen kunnen op die manier, nadat ze het merendeel van de warmte afgegeven hebben, veilig door een uitmonding in huis naar buiten geleid worden. Zo kunt voor uw kachel een dubbelwandige kachelpijp met 100mm diameter en 25mm isolatie nodig hebben. En die hebben wij natuurlijk in ons assortiment!

Wanneer dubbelwandige kachelpijp 100mm diameter met 25 mm isolatie?

Dubbelwandige kachelpijpen met 25mm isolatie mogen bij hun installatie als rookafvoer 70mm afstand hebben tot eventueel brandbaar materiaal. Dus zodra uw dubbelwandige kachelpijp door een plafond of vloer loopt, moet de minimale afstand tussen de kachelpijp en de randen van het gat in de vloer of het plafond minimaal 70mm zijn.

Eigenschappen dubbelwandige kachelpijp 100mm

De diameter van de binnenpijp van deze dubbelwandige kachelpijp is 100mm. De binnenpijp is van hoogwaardig zuurbestendig rvs L99 gemaakt, de buitenpijp van rvs V2A en voldoet aan de DIN EN ISO 9001 norm. Onze schoorsteensystemen zijn getest en CE-gecertificeerd (T600). Onze kachelpijp systemen zijn geschikt voor droge en natte toepassingen (hout, kolen, gas en olie gestookte toestellen). De kachelpijpen zijn getest bij een temperatuur van 1000 graden Celsius. Dubbelwandige kachelpijpen hebben tussen de binnenwand en buitenwand een ruimte van ongeveer 2½ cm. Deze ruimte is gevuld met een hittebestendige en isolerende keramische wol. De dubbelwandige kachelpijp 100mm diameter met 25 mm isolatie is leverbaar in de volgende lengtes:

  • 500 millimeter kachelpijp
  • 250 millimeter kachelpijp
  • Paspijp 320-480 millimeter (verstelbaar)

Waarom een dubbelwandige kachelpijp van Goedkoopstekachelpijpen.nl?

De voordelen van een dubbelwandige kachelpijp 100mm doorsnee kopen bij Goedkoopstekachelpijpen.nl hebben we hieronder overzichtelijk voor u op een rijtje gezet:

  • Uitgebreid assortiment: alle kachelpijpen uit voorraad leverbaar
  • Aantrekkelijk lage prijzen
  • Snelle levering binnen 24 uur
  • Veilig en betrouwbaar
  • Retourneren zonder zorgen
  • Vakkundige service en advies, persoonlijk, per e-mail en telefonisch
  • Gratis klemband bij uw dubbelwandige kachelpijp

Kachelpijp bekijken in onze showroom? Neem contact met ons op

Een dubbelwandige kachelpijp 100mm diameter koopt u natuurlijk online in de webshop van de voordeligste leverancier van topkwaliteit kachelpijpen in Nederland! Wilt u uw kachelpijp eerst met eigen ogen bekijken? U bent altijd van harte welkom in onze showroom. Bel voor meer informatie naar 085-3010266 of mail naar klantenservice@goedkoopstekachelpijpen.nl. Of stuur ons een bericht via het contactformulier op de website.