130 mm

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-30 van 59

Pagina
per pagina

 

Kachelpijp dubbelwandig 130mm koopt u bij Goedkoopstekachelpijpen.nl

Bent u op zoek naar een nieuwe dubbelwandige kachelpijp 130mm? Deze maat dubbelwandige kachelpijp kunt u nodig hebben om op uw nieuwe kachel aan te sluiten. Want heeft u een fraaie gaskachel of houtkachel gekocht? Of heeft u een luxe tuinkachel of buitenhaard voor uw veranda of tuinhuis gekocht? Dan moet u daar uiteraard een goed passende kachelpijp bij kopen! In de online webshop van Goedkoopstekachelpijpen.nl vindt u een ruim assortiment topkwaliteit dubbelwandige kachelpijpen tegen de laagste prijzen. Niet voor niets zijn wij nummer één kachelpijpen verkoper van Nederland. Door een andere aanpak van inkopen en dankzij goede afspraken met onze leveranciers kunnen wij u altijd de beste kwaliteit kachelpijpen aanbieden tegen de laagste prijzen. Onze naam zegt wat dat betreft al alles! Hieronder leest u meer over de dubbelwandige kachelpijp 130mm diameter met 25mm isolatie.

Functie van de kachelpijp

Kachelpijpen bestaan al sinds jaar en dag en doen al die tijd al hun werk als rook- en gasafvoerkanalen voor kachels. Ze voeren rook en verbrandingsgassen van uw kachel binnenshuis af via de schoorsteen naar buiten. En bij tuinhaarden voeren ze de rook rechtstreeks via de kachelpijp omhoog. Enkelwandige kachelpijpen doen dit werk en geven daarnaast ook veel warmte af. Maar u moet ze altijd in het zicht houden. De dubbelwandige kachelpijp heeft een belangrijke isolerende functie. Wanneer is een dubbelwandige kachelpijp nodig? Die heeft u nodig op de plek waar u een kachelpijp door een vloer, plafond of muur wilt leiden. Een dubbelwandige kachelpijp heeft de functie om met behulp van de aanwezige isolatie de afstand tot brandbaar materiaal te minimaliseren. Rookgassen kunnen op die manier, nadat ze het merendeel van de warmte afgegeven hebben, veilig naar buiten geleid worden. Zo kunt u voor uw kachel een dubbelwandige kachelpijp met 130mm diameter en 25mm isolatie nodig hebben.

Wanneer dubbelwandige kachelpijp 130mm diameter met 25mm isolatie?

Een dubbelwandige kachelpijp met 25mm isolatie mag bij het plaatsen 70mm afstand hebben tot eventueel brandbaar materiaal. Dus zodra uw dubbelwandige kachelpijp door een plafond of vloer loopt, moet de minimale afstand tussen de kachelpijp en de randen van het gat in de vloer of het plafond minimaal 70mm zijn.

Eigenschappen dubbelwandige kachelpijp 130mm

De diameter van de binnenpijp van deze dubbelwandige kachelpijp is 130mm. De binnenpijp is van hoogwaardig zuurbestendig rvs L99 gemaakt, de buitenpijp van rvs V2A en voldoet aan de DIN EN ISO 9001 norm. Onze schoorsteensystemen zijn getest en CE-gecertificeerd (T600). Onze kachelpijp systemen zijn geschikt voor droge en natte toepassingen (hout, kolen, gas en olie gestookte toestellen). De kachelpijpen zijn getest bij een temperatuur van 1000 graden Celsius. Dubbelwandige kachelpijpen hebben tussen de binnenwand en buitenwand een ruimte van ongeveer 2½ cm. Deze ruimte is gevuld met een hittebestendige en isolerende keramische wol. De dubbelwandige kachelpijp 130mm diameter met 25 mm isolatie is leverbaar in de volgende lengtes:

  • 500 millimeter kachelpijp
  • Paspijp 320-480 mm kachelpijp
  • 250 millimeter kachelpijp

Waarom een dubbelwandige kachelpijp van Goedkoopstekachelpijpen.nl?

De voordelen van een dubbelwandige kachelpijp 130mm doorsnee kopen bij Goedkoopstekachelpijpen.nl hebben we hieronder overzichtelijk voor u op een rijtje gezet:

  • Uitgebreid assortiment: alle kachelpijpen uit voorraad leverbaar
  • Aantrekkelijk lage prijzen
  • Snelle levering binnen 24 uur
  • Veilig en betrouwbaar
  • Retourneren zonder zorgen
  • Vakkundige service en advies, persoonlijk, per e-mail en telefonisch
  • Gratis klemband bij uw dubbelwandige kachelpijp

Kachelpijp bekijken in onze showroom? Neem contact met ons op

Een dubbelwandige kachelpijp 130mm diameter koopt u eenvoudig online in de webshop van de voordeligste leverancier van topkwaliteit kachelpijpen in Nederland! Wilt u uw kachelpijp eerst met eigen ogen bekijken? U bent van harte welkom in onze showroom. Bel ons voor meer informatie op 085-3010266 of mail naar klantenservice@goedkoopstekachelpijpen.nl. Of stuur ons een bericht via het contactformulier op de website.