150 mm

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-30 van 63

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

 

Kachelpijp dubbelwandig 150mm koopt u bij Goedkoopstekachelpijpen.nl

Zoekt u een topkwaliteit dubbelwandige kachelpijp 150mm voor een aantrekkelijke prijs? Dan bent u bij Goedkoopstekachelpijpen.nl aan het juiste adres. Deze maat dubbelwandige kachelpijp kunt u nodig hebben om op uw nieuwe kachel aan te sluiten. In de online webshop van Goedkoopstekachelpijpen.nl vindt u een ruim assortiment topkwaliteit dubbelwandige kachelpijpen tegen de laagste prijzen. Wij zijn namelijk niet zomaar de nummer één kachelpijpen verkoper van Nederland. Dat zijn wij door een andere aanpak van inkopen en dankzij goede afspraken met onze leveranciers. Onze naam zegt wat dat betreft meer dan voldoende! Onderstaand leest u meer informatie over de dubbelwandige kachelpijp 150mm diameter met 25mm isolatie.

Functie van de kachelpijp

Kachelpijpen voeren rook en verbrandingsgassen van uw kachel in huis af via de schoorsteen naar buiten. Bij tuinhaarden voeren ze de rook rechtstreeks via de kachelpijp omhoog. Enkelwandige kachelpijpen geven daarnaast ook veel warmte af. Daarom moet u die ook altijd in het zicht houden. Daarnaast is er de dubbelwandige kachelpijp. Deze heeft een belangrijke isolerende functie. U heeft een dubbelwandige kachelpijp nodig op de plek waar u een kachelpijp door een vloer, plafond of muur wilt leiden. De functie van de dubbelwandige kachelpijp is om met behulp van de in de pijp aanwezige isolatie de afstand tot brandbaar materiaal te minimaliseren. Rookgassen worden op die manier, nadat ze het merendeel van de warmte afgegeven hebben, veilig naar buiten geleid worden. Zo hebben wij een dubbelwandige kachelpijp met 150mm diameter en 25mm isolatie in ons assortiment.

Dubbelwandige kachelpijp 150mm diameter met 25mm isolatie

Een dubbelwandige kachelpijp met 25mm isolatie mag bij het plaatsen 70mm afstand hebben tot eventueel brandbaar materiaal. Dus op de plaats waar uw dubbelwandige kachelpijp door een plafond of vloer moet lopen, moet de minimale afstand tussen de kachelpijp en de randen van het gat in de vloer of het plafond minimaal 70mm zijn!

Eigenschappen van de dubbelwandige kachelpijp 150mm

De diameter van de binnenpijp van de dubbelwandige kachelpijp is 150mm. De binnenpijp is van hoogwaardig zuurbestendig rvs L99 gemaakt, de buitenpijp van rvs V2A en voldoet aan de DIN EN ISO 9001 norm. Onze schoorsteensystemen zijn getest en CE-gecertificeerd (T600) en zijn geschikt voor droge en natte toepassingen (hout, kolen, gas en olie gestookte toestellen). De kachelpijpen zijn getest bij een temperatuur van 1000 graden Celsius. Dubbelwandige kachelpijpen hebben tussen de binnenwand en buitenwand een ruimte van ongeveer 2½ cm. Daarin bevindt zich een hittebestendige en isolerende keramische wol. De dubbelwandige kachelpijp 150mm diameter met 25 mm isolatie is leverbaar in de volgende lengtes:

  • 500 millimeter kachelpijp
  • Paspijp 320-480 mm kachelpijp
  • 250 millimeter kachelpijp

Waarom dubbelwandige kachelpijp kopen van Goedkoopstekachelpijpen.nl?

Onderstaand hebben we de voordelen van een dubbelwandige kachelpijp 150mm kopen bij Goedkoopstekachelpijpen.nl voor u op een rijtje gezet:

  • Uitgebreid assortiment: alle kachelpijpen uit voorraad leverbaar
  • Aantrekkelijk lage prijzen
  • Snelle levering binnen 24 uur
  • Veilig en betrouwbaar
  • Retourneren zonder zorgen
  • Vakkundige service en advies, persoonlijk, per e-mail en telefonisch
  • Gratis klemband bij uw dubbelwandige kachelpijp

Kachelpijp bekijken in onze showroom? Neem contact met ons op

Een dubbelwandige kachelpijp 150mm diameter koopt u eenvoudig online in de webshop van de voordeligste leverancier van topkwaliteit kachelpijpen in Nederland! Wilt u onze kachelpijpen eerst met eigen ogen bekijken? Kom dan gerust langs in onze showroom. Meer weten? Bel ons via 085-3010266 of mail naar klantenservice@goedkoopstekachelpijpen.nl. Of stuur ons een bericht via het contactformulier op de website.