200mm Zwart

Tonen als Foto-tabel Lijst

16 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

 

Zwarte kachelpijp dubbelwandig 200mm vindt u bij Goedkoopstekachelpijpen.nl

Zoekt u een topkwaliteit dubbelwandige kachelpijp 200mm zwart voor de meest aantrekkelijke prijs? Dan bent u in de online webwinkel van Goedkoopstekachelpijpen.nl helemaal goed. Deze maat dubbelwandige kachelpijp in het zwart kunt u waarschijnlijk prima gebruiken om uw nieuwe of bestaande kachel aan uw schoorsteen te koppelen. In de online webshop van Goedkoopstekachelpijpen.nl vindt u een ruim assortiment topkwaliteit dubbelwandige kachelpijpen tegen de laagste prijzen. Wij zijn namelijk niet zomaar de nummer één kachelpijpen verkoper van Nederland. Dat zijn wij door een andere aanpak van inkopen en dankzij goede afspraken met onze leveranciers. Onderstaand leest u meer informatie over de dubbelwandige kachelpijp 150mm zwart met 25mm isolatie.

Functie van de kachelpijp

Kachelpijpen zijn dringend nodig om rook en verbrandingsgassen van uw kachel in huis af te voeren via de schoorsteen naar buiten. Sterker nog: ze zijn onmisbaar. Ook bij tuinhaarden in de buitenlucht zijn ze nodig om rook rechtstreeks via de kachelpijp omhoog te voeren om geur- en rookhinder te voorkomen. Enkelwandige kachelpijpen geven daarnaast ook veel warmte af. U moet die dan ook altijd kunnen zien in verband met de brandveiligheid. Daarnaast hebben we ook dubbelwandige kachelpijpen in antraciet en zwart. Deze hebben een belangrijke isolerende functie. U heeft een dubbelwandige kachelpijp nodig op de plek waar u een kachelpijp door een vloer, plafond of muur wilt leiden. De functie van de dubbelwandige kachelpijp is om met behulp van de in de pijp aanwezige isolatie de afstand tot brandbaar materiaal te minimaliseren. Rookgassen worden op die manier, nadat ze het merendeel van de warmte afgegeven hebben, veilig naar buiten geleid worden. De dubbelwandige kachelpijp 200mm is een van de meest gangbare maten. Om die reden kunt u bij ons ook dubbelwandige kachelpijp 200mm zwart bestellen met 25mm isolatie. Daarmee past hij in vrijwel ieder modern interieur.

Dubbelwandige kachelpijp 200mm zwart met 25mm isolatie

Een dubbelwandige kachelpijp 200mm diameter is een zeer gangbare en veelgebruikte maat. Een kachelpijp met 25mm isolatie mag bij het plaatsen 70mm afstand hebben tot eventueel brandbaar materiaal. Dus op de plaats waar uw dubbelwandige kachelpijp door een plafond of vloer moet lopen, moet de minimale afstand tussen de kachelpijp en de randen van het gat in de vloer of het plafond minimaal 70mm zijn! Om uw kachel en kachelpijp aan te passen aan uw interieur, kunt u bij ons dus ook kiezen voor een dubbelwandige kachelpijp 200mm zwart.

Eigenschappen van de dubbelwandige kachelpijp 200mm zwart

De diameter van de binnenpijp van de dubbelwandige kachelpijp zwart is 200mm. De binnenpijp is van hoogwaardig zuurbestendig rvs L99 gemaakt, de buitenpijp van rvs V2A en voldoet aan de DIN EN ISO 9001 norm. Onze schoorsteensystemen zijn getest en CE-gecertificeerd (T600) en zijn geschikt voor droge en natte toepassingen (hout, kolen, gas en olie gestookte toestellen). De kachelpijpen zijn getest bij een temperatuur van 1000 graden Celsius. Dubbelwandige kachelpijpen hebben tussen de binnenwand en buitenwand een ruimte van ongeveer 2½ cm. Daarin bevindt zich een hittebestendige en isolerende keramische wol. De dubbelwandige kachelpijp 200mm diameter zwart met 25mm isolatie is leverbaar in de volgende lengtes:

  • 500 millimeter kachelpijp
  • Paspijp 320-480 mm kachelpijp
  • 250 millimeter kachelpijp

Waarom dubbelwandige kachelpijp kopen van Goedkoopstekachelpijpen.nl?

Onderstaand hebben we de voordelen van een dubbelwandige kachelpijp 200mm in het zwart kopen bij Goedkoopstekachelpijpen.nl voor u op een rijtje gezet:

  • Uitgebreid assortiment: alle kachelpijpen uit voorraad leverbaar
  • Aantrekkelijk lage prijzen
  • Snelle levering binnen 24 uur
  • Veilig en betrouwbaar
  • Retourneren zonder zorgen
  • Vakkundige service en advies, persoonlijk, per e-mail en telefonisch
  • Gratis klemband bij uw dubbelwandige kachelpijp

Kachelpijp bekijken in onze showroom? Neem contact met ons op

Een dubbelwandige kachelpijp 200mm zwart koopt u eenvoudig in de webshop van de voordeligste leverancier van topkwaliteit kachelpijpen! Wilt u onze kachelpijpen eerst bekijken? Kom dan gerust langs in onze showroom. Meer weten? Bel ons via 085-3010266 of mail naar klantenservice@goedkoopstekachelpijpen.nl. Of stuur ons een bericht via het contactformulier op de website.