Dubbelwandig RVS Excl.

Voorzien van hoogwaardig 35mm isolatiemateriaal

Dubbelwandige kachelpijp met 35mm isolatie kopen

Heeft u een kachelpijp dubbelwandig nodig met 35mm isolatie? Heeft u zichzelf een fraaie gaskachel of houtkachel voor in huis cadeau gedaan? Of heeft u een luxe tuinhaard voor uw veranda of tuinhuis gekocht? Dan hoort daar natuurlijk een goed passende kachelpijp bij. In de online webshop van Goedkoopstekachelpijpen.nl vindt u een ruim assortiment kachelpijpen. Wij hebben voor u voordelig geprijsde dubbelwandige kachelpijpen en enkelwandige kachelpijpen. Niet voor niets zijn wij de nummer 1 kachelpijpen verkoper van Nederland. Door een andere aanpak van inkopen en dankzij goede afspraken met onze leveranciers kunnen wij altijd de beste kwaliteit kachelpijpen leveren tegen de laagste prijzen. Onze naam zegt wat dat betreft meer dan voldoende. Op deze pagina leest u meer over de dubbelwandig kachelpijp met 35mm isolatie!

Wat doet een kachelpijp dubbelwandig?

Kachelpijpen zijn rookgasafvoerkanalen. Ze voeren rook en verbrandingsgassen binnenhuis af via de schoorsteen naar buiten. En bij een buitenhaard in de tuin voeren ze de rook rechtsreeks af naar boven. Naast enkelwandige kachelpijpen zijn er ook kachelpijpen die dubbelwandig zijn. Wanneer is een dubbelwandige kachelpijp nodig? Op het moment dat u de kachelpijp door een vloer, plafond of muur wilt laten lopen. Dubbelwandige kachelpijpen hebben een isolatielaag. Die heeft als functie om de hitte in de kachelpijp zoveel mogelijk te isoleren van het dichtstbijzijnde brandbare materiaal. Rookgassen worden op die manier veilig door een uitmonding in uw huis naar buiten geleid, nadat ze het merendeel van de warmte afgegeven hebben. Daarvoor zijn dubbelwandige kachelpijpen met 25mm isolatie verkrijgbaar. Maar u kunt ook kiezen voor een dikkere isolatie voor nóg meer zekerheid. U kunt daarvoor bij ons een kachelpijp dubbelwandig met 35mm isolatie bestellen. Wat zijn daar de voordelen van?

Wanneer een kachelpijp dubbelwandig met 35mm isolatie?

Dubbelwandige kachelpijpen zijn met twee diktes isolatie verkrijgbaar om aan de eisen van de brandveiligheid te voldoen. Een kachelpijp dubbelwandig met 25mm isolatie mag bij het plaatsen 70mm (= 7cm)afstand hebben tot eventueel brandbaar materiaal. Een kachelpijp dubbelwandig met 35mm isolatie mag bij het plaatsen 50mm (= 5cm) afstand hebben tot eventueel brandbaar materiaal. Dus loopt uw dubbelwandige kachelpijp door een plafond? Dan moet de minimale afstand tussen de kachelpijp en de diameter van het gat in het plafond 50mm zijn. Zo kunt u de kachelpijp strakker wegwerken in uw interieur!

Eigenschappen kachelpijp dubbelwandig 35mm isolatie

In ons assortiment hebben wij een kachelpijp dubbelwandig met 35mm isolatie voor ons Newline rvs-schoorsteensysteem. De diameter van de binnenpijp varieert van 130mm tot en met 200mm. De binnenpijp is van hoogwaardig zuurbestendig rvs 1.4404 (AISI 316L), de buitenpijp is gemaakt van rvs 1.4301 (AISI 304) en voldoet aan de DIN EN ISO 9001 norm. Onze schoorsteensystemen zijn getest en CE-gecertificeerd (T600) tot een continue bedrijfstemperatuur van 600℃. Het systeem is brandveilig en schoorsteenbrandbestendig tot 1000℃.

Verloopstuk voor enkelwandig naar dubbelwandig

Wilt u uw enkelwandige kachelpijp verbinden aan een dubbelwandige kachelpijp? Dan kunt u dat doen met een verloopstuk. De verloopstukken hebben een brede (dubbelwandige) kant en een smalle (enkelwandige) kant, waardoor u kachelpijpen met verschillende diameters eenvoudig aan elkaar kunt koppelen. Het verloopstuk van de enkelwandige kachelpijp naar de dubbelwandige kachelpijp moet voor de brandveiligheid altijd een aantal centimeters van de muur of het plafond worden geplaatst.

Waarom bij ons een kachelpijp dubbelwandig 35mm kopen?

We hebben de voordelen van het kopen van een kachelpijp dubbelwandig 35mm kopen bij Goedkoopstekachelpijpen.nl voor u op een rijtje gezet:

  • Uitgebreid assortiment: alle kachelpijpen uit voorraad leverbaar!
  • Aantrekkelijk lage prijzen
  • Snelle levering binnen 24 uur!
  • Veilig en betrouwbaar
  • Retourneren zonder zorgen!
  • Vakkundige service en advies, persoonlijk, per e-mail en telefonisch
  • Gratis klemband bij uw dubbelwandige kachelpijp!

Kachelpijp bekijken in onze showroom? Neem contact met ons op

Een kachelpijp dubbelwandig 35mm koopt u natuurlijk het liefst online in de webshop van de voordeligste leverancier van topkwaliteit kachelpijpen in Nederland! Wilt u uw kachelpijp eerst met eigen ogen bekijken? U bent altijd van harte welkom in onze showroom. Bel ons voor meer informatie op 085-3010266 of mail naar klantenservice@goedkoopstekachelpijpen.nl. Of stuur ons een bericht via het contactformulier op de website.