Heeft u vragen? klantenservicegoedkoopstekachelpijpen.nl

Hartelijk welkom

Dubbelwandige Kachelpijp

Artikelen 1 tot 30 van 37 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 30 van 37 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

De gewenste dubbelwandige kachelpijp

Zoekt u naar een dubbelwandige kachelpijp? Bezoek de webshop van GoedkoopsteKachelpijpen.nl. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment aan producten voor dubbelwandige rookgasafvoer. Gebruik onze eenvoudige selectiefilter om te selecteren wat voor een kachelpijp u wenst. Welke diameter, lengte en prijs had u in gedachten? Wij helpen u graag aan uw ideale dubbelwandige rookgasafvoer. Wij hebben het dan over een Duits kwaliteitsproduct met 25 jaar fabrieksgarantie. Bestel direct uw benodigde dubbelwandige kachelpijp!

Dubbelwandige kachelpijp waarvoor te gebruiken

Deze dubbelwandige kachelpijpsystemen zijn te gebruiken voor (industriële) toepassingen met houtkachels, maar ook voor kachels die op kolen, olie en of gas worden gestookt. Zowel de binnenpijp als buitenpijp van deze pijp is vervaardigd van roestvaststaal (RVS) (type 316L en 316Ti). Het rookkanaal kan zowel binnenshuis als buitenshuis worden geplaatst. Voor de isolerende eigenschappen van de rookgasafvoerkanaal wordt in de binnen- en buitenpijp uitsluitend steenwol gebruikt van de hoogste kwaliteit. Door het kanaal worden hete gassen getransporteerd. De isolatie zorgt ervoor dat het materiaal dat in contact staat met de buitenzijde van het dubbelwandige rookkanaal niet kan ontvlammen.

Zo wordt uw kachelpijp gemaakt

In onze webshop vindt u kachelpijpsystemen in diameters van 80 t/m 250mm. Wenst u een variant in diameters van 300 t/m 1000mm? Ook die leveren we, op verzoek. Als u bij ons een kachelpijp bestelt, dan komt deze van het merk Arosta. Elk product van dit degelijke en bewezen merk is gekeurd volgens de Europese norm DIN EN 1856-1. Verder is het prettig om te weten dat deze systemen corrosiebestendig zijn. Tot slot zijn de aanwezige materialen bestand tegen temperaturen tot 600 graden celsius én tegen een wisseling van vorst en dooi. Kortom, bestel direct uw gewenste exemplaar!

Voordelen van GoedkoopsteKachelpijpen.nl

Als u een bestelling plaatst bij ons, bent u verzekerd van vele voordelen. Wij:

- Bieden onze producten aan tegen de laagste prijzen
- Zijn zowel telefonisch als per e-mail in te schakelen voor hulp
- Beschikken over een zeer uitgebreid assortiment kachelpijpen
- Hanteren een snelle levering, binnen 24 uur en direct uit voorraad
- Doen niet moeilijk over het retourneren van teveel bestelde spullen

Welke dubbelwandige kachelpijp wenst u?

Bestel vanuit onze webshop vandaag nog uw gewenste dubbelwandige rookgasafvoer. Weet u niet precies welke u moet bestellen? Of heeft u andere vragen over onze producten, aanpak of prijzen? Bel naar 085-3010266, mail naar klantenservice@goedkoopstekachelpijpen.nl of vul ons online contactformulier in. Wij hebben voor u de juiste, kwalitatieve en best betaalbare dubbelwandige kachelpijp!