Enkelwandig

 

  • Afstand tot brandbaar materiaal 200mm

De enkelwandige kachelpijp van GoedkoopsteKachelpijpen.nl wordt uitsluitend vervaardigd uit roestvrij staal van de hoogste kwaliteit. Het enkelwandige materiaal is geschikt voor het aansluiten van kachel of haard op een bestaande schoorsteen. Ook kan het gebruikt worden wanneer het rookkanaal in het zicht is. Zodra het rookkanaal door een vloer of muur moet, is het verplicht verder te gaan met geïsoleerd dubbelwandig materiaal. Wel kan enkelwandige kachelpijp worden toegepast bij het renoveren van schoorsteenkanalen, bij lek of slechte trek.

>De enkelwandig kachelpijp wordt vervaardigd met behulp van een laser-lastechniek waardoor condensaat of creosoot geen kans krijgt om zich te hechten of zich in kleine holtes te verzamelen. Hierdoor wordt de kans op doorlekken of corrosie geminimaliseerd. Het enkelwandig kachelpijpsysteem is leverbaar in diameters van 100 t/m 250mm. Op verzoek kan er ook geleverd worden in diameters van 300 t/m 1000mm.

 

Enkelwandige Kachelpijp te gebruiken voor

  • - Het afvoeren van verbrandingsgassen
  • - Het renoveren van schoorsteenkanalen
  • - Het aansluiten van kachel, haard en ventilatiekanalen

Kwaliteitsgarantie

GoedkoopsteKachelpijpen.nl geeft u 10 jaar fabrieksgarantie op dit kwaliteitsproduct. (Zie voor de voorwaarden bij Klantenservice onder Garantie). Wij bieden u de Duitse degelijkheid en topkwaliteit van Arosta tegen de laagste prijs. Het rookgasafvoersysteem van Arosta is gekeurd volgens de Europese norm DIN EN 1856-1:

Vind het juiste product

Wij hebben een compleet en uitgebreid assortiment aan producten voor enkelwandige rookgasafvoer. Rechts in beeld kunt u met het selectiefilter kiezen welk productcategorie u zoekt. U kunt ook selectiecriteria aanklikken als diameter, prijs, lengte, et cetera.

Meer weten over installatie en voorschriften? Ga dan naar Vragen / Advies. Hier vindt u uitgebreide informatie over montage en regelgeving waaraan uw rookgasafvoer moet voldoen. Uiteraard kunt u ons ook benaderen voor advies, telefonisch of via e-mail.