115 mm

Tonen als Foto-tabel Lijst

14 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

 

Kachelpijp enkelwandig 115mm kopen bij Goedkoopstekachelpijpen.nl

Heeft u voor uw nieuwe of bestaande kachel een enkelwandige kachelpijp 115mm nodig? Goedkoopstekachelpijpen.nl is hét online adres waar u eenvoudig een enkelwandige kachelpijp 115mm kunt kopen tegen verrassend lage prijs. Dat maakt uw kachel veilig aansluiten wel heel voordelig! Wij zijn dé nummer 1 kachelpijpen verkoper van Nederland! Dat zijn wij geworden door een andere manier van inkopen en door het maken van goede afspraken met onze leveranciers. Hieronder leest u meer over de enkelwandige kachelpijp 115mm die u bij ons voordelig kunt bestellen.

Enkelwandige kachelpijp 115mm

Een kachelpijp is onmisbaar en noodzakelijk voor het afvoeren van rook en verbrandingsgassen vanuit uw kachel in huis via de schoorsteen naar buiten. Ook bij een buitenhaard voert de kachelpijp de rook rechtsreeks omhoog de lucht in. Daarnaast geeft een enkelwandige kachelpijp aangenaam veel warmte af, waarmee deze het rendement en comfort van een kachel stoken vergroot. Overigens geldt bij een enkelwandige kachelpijp 115mm wel dat de afstand tot brandbaar materiaal minimaal 200mm moet zijn. Ook op een plek waar u de enkelwandige kachelpijp door een muur of plafond/vloer wilt laten lopen, bent u verplicht om daar een geïsoleerde dubbelwandige kachelpijp aan te sluiten. Dat is noodzakelijk om brandgevaar te voorkomen.

Eigenschappen van de enkelwandige kachelpijp 115mm

De diameter van de enkelwandige kachelpijp is 115mm en heeft een extra sterke wanddikte van 0,6mm. De pijp is gemaakt van hoogwaardig zuurbestendig rvs 316L en is ISO 9001-gecertificeerd (T600). De enkelwandige kachelpijp 115mm diameter is leverbaar in de volgende lengtes:

  • 1000 millimeter
  • 500 millimeter
  • 115 millimeter paspijp

Enkelwandige kachelpijp kopen bij Goedkoopstekachelpijpen.nl

  • Uitgebreid assortiment: alle kachelpijpen uit voorraad leverbaar!
  • Aantrekkelijk lage prijzen
  • Snelle levering binnen 24 uur!
  • Veilig en betrouwbaar
  • Retourneren zonder zorgen!
  • Vakkundige service en advies, persoonlijk, per e-mail en telefonisch

Meer weten over onze enkelwandige kachelpijpen?

Een enkelwandige kachelpijp 115mm diameter kunt u online kopen in de webshop van Goedkoopstekachelpijpen.nl. Meer weten over onze kachelpijpen? Bel ons via 085-3010266, mail naar klantenservice@goedkoopstekachelpijpen.nl of vul het contactformulier in.