160 mm

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

 

Voordelige kachelpijp enkelwandig 160mm bij Goedkoopstekachelpijpen.nl

Heeft u een enkelwandige kachelpijp 160mm nodig om uw kachel op uw schoorsteen aan te sluiten? In de webshop van Goedkoopstekachelpijpen.nl. vindt u gegarandeerd de diameter enkelvoudige kachelpijp die u zoekt om uw houtkachel of pelletkachel aan te sluiten. Zo ook de enkelwandige kachelpijp 160mm! Wij hebben een zeer ruim assortiment kachelpijpen en accessoires. Wij zijn niet zomaar de nummer één verkoper van kachelpijpen in Nederland! Dat komt doordat wij een andere aanpak van inkopen hanteren en doordat wij goede afspraken maken met onze leveranciers. U vindt bij ons altijd de zeer goede kwaliteit kachelpijpen tegen zeer goede en aantrekkelijke prijzen. Hier leest u alles wat moet weten over enkelwandige kachelpijp 160mm diameter die u kunt kopen bij Goedkoopstekachelpijpen.nl.

Waarvoor een kachelpijp voor uw kachel?

Op uw kachel moet u een kachelpijp aansluiten. De kachelpijp is namelijk het onmisbare rookgasafvoerkanaal. Hij voert de rook en verbrandingsgassen uit uw kachel via de schoorsteen af naar buiten. En als u een tuinhaard heeft, voert de kachelpijp de rook rechtstreeks omhoog de lucht in.

Enkelwandige kachelpijp aansluiten

De enkelwandige kachelpijp 160mm die u bij GoedkoopsteKachelpijpen.nl kunt bestellen is gemaakt van de hoogste kwaliteit roestvast staal (rvs). Deze enkelwandige kachelpijp kunt u aansluiten op houtkachels, pelletkachels, kolenkachels, open haarden en voor de industriële ovenbouw op een bestaande schoorsteen. Een belangrijke eigenschap van de enkelwandige kachelpijp is dat hij niet geïsoleerd is en daardoor veel warmte afgeeft. Zo levert hij ook een grote bijdrage aan het verwarmen van de ruimte waar de kachel staat. Dat is ook de reden waarom u de enkelwandige kachelpijp uitsluitend mag gebruiken als hij in de te verwarmen ruimte zelf zichtbaar is. Wilt u uw kachelpijp door een vloer of muur laten lopen? Dan moet daar een geïsoleerde dubbelwandige kachelpijp aansluiten om elk risico op brand te voorkomen. Dus als uw enkelwandige kachelpijp of rookkanaal niet zichtbaar is, of hij bevindt hij zich buiten de ruimte waarin de kachel staat, dan is een enkelwandig rookkanaal verboden! Een enkelwandige kachelpijp kunt u wel gebruiken voor de renovatie van een schoorsteenkanaal, bij een lek of bij slechte trek.

Welke maat enkelwandige kachelpijp heeft u nodig?

De maat enkelwandige kachelpijp die u nodig heeft staat bij iedere kachel aangegeven. Zo weet u precies welke diameter u moet kopen voor het aansluiten van een goed passende enkelwandige kachelpijp. Heeft u twijfels over welke maat kachelpijp u nodig heeft voor uw kachel? Bel of mail ons gerust met uw vragen!

Eigenschappen enkelwandige kachelpijp 160mm

De diameter van de enkelwandige kachelpijp is 160mm en hij heeft een extra sterke en dikke wand van 0,6mm. De pijp is gemaakt van hoogwaardig zuurbestendig rvs 316L en is ISO 9001-gecertificeerd (T600). Onze kachelpijpen zijn getest bij een temperatuur van 1000 graden Celsius. De enkelwandige kachelpijp 160mm diameter kunnen wij leveren in onderstaande lengtes:

  • 1000 millimeter
  • 500 millimeter

Waarom een enkelwandige kachelpijp kopen bij Goedkoopstekachelpijpen.nl?

  • Uitgebreid assortiment kachelpijpen uit voorraad leverbaar!
  • Aantrekkelijk lage prijzen
  • Snelle levering binnen 24 uur!
  • Veilig en betrouwbaar
  • Terugsturen zonder zorgen!
  • Vakkundige service en advies, persoonlijk, per e-mail en telefonisch

Kachelpijp bekijken in onze showroom? Neem contact met ons op

Een enkelwandige kachelpijp 160mm is makkelijk te bestellen bij Goedkoopstekachelpijpen.nl! Wilt u de kachelpijpen eerst zelf zien? Kom dan gerust kijken in onze showroom. Bel ons voor meer informatie op 085-3010266, mail naar klantenservice@goedkoopstekachelpijpen.nl of stuur ons een bericht via het contactformulier op de website.