200 mm

Tonen als Foto-tabel Lijst

19 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

 

Kachelpijp enkelwandig 200mm kopen bij Goedkoopstekachelpijpen.nl

Heeft u een enkelwandige kachelpijp 200mm nodig om uw kachel op de schoorsteen aan te sluiten? Kijk dan in de webshop van Goedkoopstekachelpijpen.nl. Bij ons kunt u online eenvoudig een enkelwandige kachelpijp 200mm kopen voor een aantrekkelijke prijs. Zo betaalt u nooit teveel voor het veilig aansluiten van uw kachel. Wij zijn niet voor niets de nummer één kachelpijpen verkoper van Nederland! Dat zijn wij geworden door een andere manier van inkopen en door het maken van goede afspraken met onze leveranciers. Onderstaand leest u meer over de enkelwandige kachelpijp 200mm die bij ons online kunt kopen.

Enkelwandige kachelpijp 200mm

Als u een kachel heeft, heeft u ook altijd een kachelpijp nodig die rook en verbrandingsgassen van uw kachel in huis afvoert via de schoorsteen naar buiten. En bij een buitenkachel voert de kachelpijp de rook rechtsreeks omhoog de lucht in. Een enkelwandige kachelpijp geeft ook veel warmte af en dat maakt dat de warmte die de kachel afgeeft vergroot wordt: meer rendement en meer comfort dus! Let wel dat bij de enkelwandige kachelpijp van 200mm de afstand tot brandbaar materiaal ook minimaal 200mm moet zijn. Zodra u de kachelpijp door een muur of plafond/vloer moet, bent u verplicht een geïsoleerde dubbelwandige kachelpijp op uw enkelwandige kachelpijp aan te sluiten ter voorkoming van brandgevaar.

Eigenschappen enkelwandige kachelpijp 200mm

De enkelwandige kachelpijp heeft een 200mm diameter met een extra sterke wanddikte van 0,6mm. Hij is vervaardigd van hoogwaardig zuurbestendig rvs 316L en is ISO 9001-gecertificeerd (T600). Onze kachelpijpen zijn getest bij een temperatuur van 1000 graden Celsius. De enkelwandige kachelpijp 200mm diameter is leverbaar in lengtes van:

  • 1000 millimeter
  • 500 millimeter
  • 200 millimeter paspijp

Waarom uw kachelpijp kopen bij Goedkoopstekachelpijpen.nl

  • Uitgebreid assortiment: alle kachelpijpen uit voorraad leverbaar!
  • Aantrekkelijk lage prijzen
  • Snelle levering binnen 24 uur!
  • Veilig en betrouwbaar
  • Retourneren zonder zorgen!
  • Vakkundige service en advies, persoonlijk, per e-mail en telefonisch

Meer weten over de enkelwandige kachelpijp?

U kunt bij Goedkoopstekachelpijpen.nl heel makkelijk een enkelwandige kachelpijp 200mm kopen in de webshop. Wilt u meer informatie? Bel ons via 085-3010266, mail naar klantenservice@goedkoopstekachelpijpen.nl of vul het contactformulier in.