Heeft u vragen? klantenservicegoedkoopstekachelpijpen.nl

Hartelijk welkom

Enkelwandige Kachelpijp

Artikelen 1 tot 30 van 35 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 30 van 35 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

De gewenste enkelwandige kachelpijp

Bent u op zoek naar een enkelwandige kachelpijp? Bij GoedkoopsteKachelpijpen.nl vindt u een compleet en uitgebreid assortiment aan producten voor enkelwandige rookgasafvoer. Via onze gebruiksvriendelijke selectiefilter kunt u eenvoudig selecteren wat voor een kachelpijp u wenst. Kies uw gewenste diameter, lengte, prijs etc. Heeft u uw ideale enkelwandige rookgasafvoer gevonden? Dan geniet u van een kwaliteitsproduct van Duitse degelijkheid met 10 jaar fabrieksgarantie. Wat voor een enkelwandige kachelpijp wenst u?

Enkelwandige kachelpijp te gebruiken voor

De rookgasafvoer wordt uitsluitend vervaardigd uit roestvaststaal van de hoogste kwaliteit. Dit enkelwandige materiaal is geschikt voor het aansluiten van uw kachel op een bestaande schoorsteen. Ook kan het gebruikt worden als het rookkanaal in het zicht zit. Let wel, zodra het rookkanaal door een vloer of muur moet, is het verplicht verder te gaan met geïsoleerd dubbelwandig materiaal. Het enkelwandige materiaal kan wel weer worden toegepast bij het renoveren van schoorsteenkanalen, zoals bij een lekkage of slechte trek. Kortom, deze systemen zijn ideaal voor:

- Het afvoeren van verbrandingsgassen
- Het renoveren van schoorsteenkanalen
- Het aansluiten van kachel-, haard- en ventilatiekanalen

Zo wordt uw kachelpijp gemaakt

De pijpen die wij aanbieden worden vervaardigd met behulp van een laser-lastechniek. Hierdoor krijgt condensaat of creosoot geen kans om zich te hechten of zich in kleine holtes te verzamelen. De kans op doorlekken of corrosie wordt op deze manier geminimaliseerd. Bij ons kunt u terecht voor kachelpijpsystemen in diameters van 80 t/m 250mm. Op verzoek leveren we ook varianten in diameters van 300 t/m 1000mm. Bij ons vindt u uw ideale kachelpijp van het merk Arosta. Deze is gekeurd volgens de Europese norm DIN EN 1856-1.

Waarom kiezen voor GoedkoopsteKachelpijpen.nl?

Een bestelling plaatsen bij ons is een erg verstandig besluit. Zo staan wij bekend om de volgende voordelen:

- Wij bieden onze producten aan tegen de laagste prijzen
- Wij zijn zowel telefonisch als per e-mail in te schakelen voor hulp
- Wij beschikken over een zeer uitgebreid assortiment kachelpijpen
- Wij hanteren een snelle levering, binnen 24 uur en direct uit voorraad
- Wij doen niet moeilijk over het retourneren van teveel bestelde spullen

Bestel direct een enkelwandige kachelpijp

Wenst u bij ons een enkelwandige rookgasafvoer te bestellen? Zoek in onze webshop uw gewenste exemplaar. Heeft u vragen? Bel naar 085-3010266, stuur een mail naar klantenservice@goedkoopstekachelpijpen.nl of vul ons online contactformulier in. Wij helpen u graag aan een uiterst kwalitatieve enkelwandige kachelpijp!