Flexibel

Renoveer uw kachelpijp met dit rookkanaal

Heeft u een flexibel rookkanaal nodig? Bestel deze in de webshop van GoedkoopsteKachelpijpen.nl. De producten die wij leveren zijn van de hoogste kwaliteit. U bestelt ze bij ons voor de laagste prijzen. Wenst u meer informatie over een flexibel kanaal? Lees verder of kom in contact met onze specialisten. U kunt natuurlijk ook meteen een flexibel rookkanaal bestellen in onze webwinkel!

Dit wilt u weten over een flexibel kanaal

De meest praktische eigenschap van een kachelpijp die flexibel is, is dat deze uiterst gemakkelijk in verschillende posities te manoeuvreren is. Ze zijn uitsluitend geschikt voor renovatiewerkzaamheden in gasafvoersystemen of voor het oplossen van schoorsteenproblemen zoals brand-, roest-, vocht- en condensplekken. Dit soepele rookkanaal kan op zeer eenvoudige wijze door uw schoorsteenkanaal getrokken worden. Zelfs als er bochten aanwezig zijn. Wij leveren pijpen uit voorraad in diameters van 100 t/m 200mm. Op verzoek ook varianten van 250 en 300mm. Kiest u voor een dubbelwandige variant? Deze is geschikt voor zowel houtgestookte als gasgestookte verbrandingsapparaten. Een enkelwandige variant kan alleen gebruikt worden voor gaskachels.

Wat doet een soepel rookkanaal precies?

Elk soepel rookkanaal is dusdanig vormgegeven dat het uitermate geschikt is voor renovatiewerkzaamheden. Zo zijn de binnen- en de buitenwand van de pijp gemaakt van hitte- en corrosiebestendig 316L roestvast staal. En omdat de dubbelgedraaide buis een geribbelde buitenwand heeft, blijft het materiaal goed op zijn plek zitten. De binnenzijde is juist heel glad gemaakt. Dit maakt het afwaterend voor condens. Zo krijgt corrosie geen kans en ontstaat er minder aanhechting van roet. Een ander voordeel van de gladde binnenzijde, is dat het de schoonmaak van uw rookkanaal aanmerkelijk vereenvoudigd. Tot slot is het prettig om te weten dat de binnenzijde van een flexibel kanaal de buitenzijde voortdurend blijft overlappen, ook bij bochten. In elke vorm blijft de buis dus dubbelwandig.

Voordelen als u bij ons bestelt

Wilt u zometeen bij ons een bestelling plaatsen? Dan bent u verzekerd van onderstaande voordelen:

- Supersnelle levering binnen 24 uur
- Topkwaliteit tegen de laagste prijzen
- Professioneel advies van specialisten
- Probleemloos en eenvoudig retourneren
- Zeer veelzijdig en uiterst kwalitatief aanbod

Welk flexibel rookkanaal wenst u?

Bent u op zoek naar een rookkanaal waarmee u uw kachelpijp kunt renoveren? Bij ons bestelt u uiterst eenvoudig en tegen de laagste prijs een flexibel exemplaar. Heeft u vragen over dit product of het gebruik ervan? Bel naar 085-3010266, mail naar klantenservice@goedkoopstekachelpijpen.nl of vul ons online contactformulier in. Bestel vandaag, dan beschikt u morgen al over een flexibel rookkanaal!