Heeft u vragen? klantenservicegoedkoopstekachelpijpen.nl

Hartelijk welkom

Flexibel

Onze dubbel gedraaide (=dubbelwandige) flexibele rookkanalen zijn vervaardigd van hoogwaardig roestvrij staal. Deze flexibele pijpen zijn gemakkelijk in verschillende posities te manoeuvreren. Ze worden uitsluitend gebruikt voor renovatie in gasafvoersystemen of voor het oplossen van schoorsteenproblemen als brand-, roest-, vocht- en condensplekken. De flexibele pijp kan door het bestaande schoorsteenkanaal worden getrokken, ook als er bochten aanwezig zijn.

Hoogwaardige kwaliteit RVS

Zowel de binnen- als de buitenwand van het flexibele materiaal is gemaakt van corrosiebestendig 316L roestvrij staal. De dubbel gedraaide buis heeft een geribbelde buitenwand zodat het materiaal goed op zijn plek blijft zitten. De binnenzijde is glad en hierdoor afwaterend voor condens waardoor corrosie geen kans krijgt. Tevens ontstaat minder aanhechting van roet. Hierdoor wordt ook het vegen eenvoudiger. De binnenzijde van dit kanaal blijft de buitenzijde overlappen, ook bij bochten. De buis blijft dus in elke vorm dubbelwandig.

 De flexibele producten zijn uit voorraad leverbaar in diameters van 100 t/m 200mm en op verzoek in diameters van 250 en 300 mm. De materialen zijn bestand tegen hoge temperaturen. Onze dubbelwandige flexibele pijpen zijn zowel geschikt voor houtgestookte als voor gasgestookte verbrandingsapparaten. Enkelwandige flexibele buizen kunnen wel worden gebruikt voor gaskachels, maar zijn af te raden voor houtkachels.

 

Kwaliteitsgarantie

GoedkoopsteKachelpijpen.nl geeft u 10 jaar fabrieksgarantie op dit kwaliteitsproduct. (Zie voor de voorwaarden bij Klantenservice onder Garantie).

 

 Vind het juiste product

Wij hebben een compleet assortiment aan producten voor flexibele rookgasafvoer. Links in beeld kunt u met het selectiefilter kiezen welk productcategorie u zoekt. U kunt ook selectiecriteria aanklikken als diameter, prijs, lengte, et cetera. 

Meer weten over installatie en voorschriften? Ga dan naar Vragen / Advies.  Hier vindt u uitgebreide informatie over montage en regelgeving waaraan uw rookgasafvoer moet voldoen. Uiteraard kunt u ons ook benaderen voor advies, telefonisch of via e-mail.

Artikelen 1 tot 30 van 48 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 30 van 48 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2