Flexibel kachelpijp

Online een flexibele kachelpijp kopen

Heeft u een flexibele kachelpijp nodig om uw rookafvoerkanaal te verbeteren of te repareren? Dan bent u bij Goedkoopstekachelpijpen.nl aan het goede adres. Wij zijn de voordelige kachelpijpen specialist met een zeer goed gesorteerde online webshop. In onze webshop van vindt u een ruim assortiment voordelig geprijsde enkelwandige, dubbelwandige en dikwandige kachelpijpen om uw kachel perfect te verbinden met uw schoorsteen. Mochten er met de afvoer van rook en gassen problemen optreden, dan kunt u dit verhelpen met de aanschaf van een flexibele kachelpijp. Ook een flexibele kachelpijp koopt u bij ons voor een scherpe prijs. Wij zijn niet voor niets de nummer 1 kachelpijpen verkoper van Nederland. Door een andere aanpak van inkopen en dankzij goede afspraken met onze leveranciers zijn wij in staat om de beste kwaliteit kachelpijpen uit voorraad te leveren tegen de beste prijzen. Onze naam zegt wat dat betreft meer dan voldoende. Wij leveren flexibele kachelpijpen uit voorraad in diameters van 80mm tot en met 200mm. Hieronder leest u meer over het hoe, wat en waarom van de flexibele kachelpijp.

Wanneer heeft u een flexibele kachelpijp nodig?

In onderstaande gevallen kunt u een flexibele kachelpijp of rookkanaal nodig hebben:

 • Uw bestaande rookkanaal/schoorsteen zuigt niet goed (meer) af door roetvorming
 • Uw bestaande rookkanaal lekt, waardoor er een rooklucht in huis hangt
 • Uw bestaande rookkanaal is aan slijtage onderhevig en heeft vlekken aan de buitenkant

Een flexibele kachelpijp mag u uitsluitend plaatsen in een bestaande gemetselde schoorsteen. U mag hem nooit gebruiken om twee delen van een kachelpijp met elkaar te verbinden.

Eigenschappen van een flexibele kachelpijp?

Een flexibele kachelpijp is gemakkelijk in verschillende posities te manoeuvreren. Het maakt hem zeer geschikt voor renovatiewerkzaamheden in gasafvoersystemen of voor het oplossen van schoorsteenproblemen, zoals brand-, roest-, vocht- en condensplekken. Dit soepele rookkanaal kan eenvoudig door uw schoorsteenkanaal getrokken worden, zelfs als er bochten aanwezig zijn. De binnen- en de buitenwand van de pijp zijn gemaakt van hitte- en corrosiebestendig 316L roestvast staal. De geribbelde buitenwand zorgt ervoor dat het materiaal goed op zijn plek blijft zitten. De binnenzijde is daarentegen heel glad gemaakt, waardoor condens goed kan weglopen. Zo krijgt corrosie geen kans en kan roet zich nauwelijks aanhechten. Ook maakt het de schoonmaak van uw rookkanaal eenvoudiger. Fijn om te weten is dat de binnenkant van een flexibele kachelpijp de buitenkant altijd overlapt, ook bij bochten. Uw rookkanaal blijft hierdoor in elke vorm altijd dubbelwandig.

Voordelen van een flexibel rookkanaal

De voordelen van een flexibele kachelpijp op een rijtje:

 • Zorgt voor goede trek
 • Eenvoudige montage zonder hak- en breekwerk
 • Is gemaakt uit één stuk, wat zorgt voor minder weerstand en minder roetvorming
 • Eenvoudiger schoon te houden en beter schoon te maken

Verloopstuk voor een flexibele kachelpijp

De maximale aaneengesloten lengte van een flexibele kachelpijp is 25 meter. Deze kunt u eventueel verlengen met behulp van het verloopstuk ‘flex->flex’.

Waarom koopt u uw flexibele kachelpijp bij Goedkoopstekachelpijpen.nl?

De voordelen van een kachelpijp kopen bij Goedkoopstekachelpijpen.nl zijn:

 • Uitgebreid assortiment: alle kachelpijpen uit voorraad leverbaar!
 • Aantrekkelijk lage prijzen
 • Snelle levering binnen 24 uur!
 • Veilig en betrouwbaar
 • Retourneren zonder zorgen!
 • Vakkundige service en advies, persoonlijk, per e-mail en telefonisch

Kachelpijp bekijken in onze showroom? Neem contact met ons op

De flexibele kachelpijp koopt u snel en makkelijk in de webshop van de voordeligste leverancier van topkwaliteit kachelpijpen in Nederland! Wilt u de flexibele kachelpijp eerst met eigen ogen bekijken? U bent altijd van harte welkom in onze showroom. Bel ons voor meer informatie op 085-3010266 of mail naar klantenservice@goedkoopstekachelpijpen.nl. Ook kunt u ons een bericht via het contactformulier op de website sturen.