100 mm

Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Voordelig online een flexibele kachelpijp 100mm kopen

Bent u op zoek naar een flexibele kachelpijp 100mm voor het verbeteren of repareren van het rookafvoerkanaal van uw kachel? Goedkoopstekachelpijpen.nl is de specialist waar u gegarandeerd de flexibele kachelpijp vindt die u nodig heeft. Wij hebben een webshop met een ruim assortiment voordelig geprijsde enkelwandige, dubbelwandige en dikwandige kachelpijpen en vele accessoires om uw kachel perfect te verbinden met uw schoorsteen of rookgasafvoer. Als zich onverhoopt problemen voordoen met de afvoer van rook en gassen bij uw schoorsteen, dan kunt u die oplossen met het aanbrengen van een flexibele kachelpijp. Is 100mm de diameter van uw rookkanaal? Een flexibele kachelpijp 100mm koopt u bij ons ook voor een scherpe prijs. Wij zijn niet voor niets dé nummer 1 kachelpijpen verkoper van Nederland. Door een andere aanpak van inkopen en dankzij goede afspraken met onze leveranciers kunnen wij u de beste kwaliteit kachelpijpen uit voorraad te leveren tegen de beste prijzen. Onze naam zegt wat dat betreft meer dan voldoende. Wij leveren flexibele kachelpijpen uit voorraad in diameters van 80mm tot en met 200mm. Hieronder leest u meer over het hoe, wat en waarom van de flexibele kachelpijp 100mm.

Wanneer heeft u een flexibele kachelpijp nodig?

In onderstaande gevallen kunt u een flexibele kachelpijp 100mm nodig hebben:

 • Uw bestaande rookkanaal/schoorsteen zuigt niet goed (meer) af door roetvorming
 • Uw bestaande rookkanaal lekt waardoor er een rooklucht in huis hangt
 • Uw bestaande rookkanaal is aan slijtage onderhevig en heeft vlekken aan de buitenkant

Een flexibele kachelpijp mag u overigens uitsluitend plaatsen in een bestaande gemetselde schoorsteen. Hij is niet geschikt voor het verbinden van twee kachelpijpdelen.

Eigenschappen van een flexibele kachelpijp 100mm

De flexibele kachelpijp 100mm kunt u eenvoudig in verschillende posities manoeuvreren. Daardoor is hij uitermate geschikt voor renovatiewerkzaamheden in gasafvoersystemen of voor het verhelpen problemen in een schoorsteen. Denk daarbij aan brand-, roest-, vocht- en condensplekken. Dit flexibele rookkanaal kunt u eenvoudig door uw schoorsteenkanaal trekken, ook als er bochten inzitten. De binnen- en de buitenwand van de flexibele kachelpijp 100mm zijn gemaakt van hitte- en corrosiebestendig 316L roestvast staal. Dankzij de geribbelde buitenwand blijft hij uitstekend op zijn plek zitten. De binnenzijde is juist zeer glad, waardoor vocht en condens goed weglopen. Corrosie heeft zo geen schijn van kans en roet zich zo nauwelijks vasthechten. Ook is het schoonmaken zo een stuk makkelijker. Ook fijn om te weten is dat de binnenkant van de flexibele kachelpijp de buitenkant altijd overlapt, ook bij bochten. Uw rookkanaal blijft hierdoor in elke vorm altijd dubbelwandig.

Voordelen van een flexibel rookkanaal

De voordelen van een flexibele kachelpijp 100mm op een rijtje:

 • Zorgt voor goede trek
 • Eenvoudige montage zonder hak- en breekwerk
 • Is gemaakt uit één stuk, wat zorgt voor minder weerstand en minder roetvorming
 • Eenvoudiger schoon te houden en beter schoon te maken

Verloopstuk voor een flexibele kachelpijp

De maximale aaneengesloten lengte van een flexibele is 25 meter. Wilt u die verlengen? Gebruik daarvoor dan het een verloopstuk flex->flex.

Waarom uw flexibele kachelpijp kopen bij Goedkoopstekachelpijpen.nl?

De voordelen van een flexibele kachelpijp kopen bij Goedkoopstekachelpijpen.nl zijn:

 • Uitgebreid assortiment: alle kachelpijpen uit voorraad leverbaar!
 • Aantrekkelijk lage prijzen
 • Snelle levering binnen 24 uur!
 • Veilig en betrouwbaar
 • Retourneren zonder zorgen!
 • Vakkundige service en advies, persoonlijk, per e-mail en telefonisch

Kachelpijp bekijken in onze showroom? Neem contact met ons op

De flexibele kachelpijp 100mm is snel een eenvoudig verkrijgbaar in de webshop van de voordeligste leverancier van topkwaliteit kachelpijpen in Nederland! Wilt u de flexibele kachelpijp eerst met eigen ogen bekijken? U bent altijd van harte welkom in onze showroom. Bel ons voor meer informatie op 085-3010266 of mail naar klantenservice@goedkoopstekachelpijpen.nl. Of stuur ons een bericht via het contactformulier op de website.