120 mm

Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Voordelig uw flexibele kachelpijp 120mm online kopen

Heeft u op korte termijn een flexibele kachelpijp 120mm nodig om het rookafvoerkanaal van uw kachel te verbeteren of te repareren? Als u nu bij Goedkoopstekachelpijpen.nl uw flexibele kachelpijp 120mm bestelt, heeft u hem binnen 24 uur in huis! Onze webshop bevat een zeer ruim aanbod voordelig geprijsde kachelpijpen en vele accessoires waarmee u uw kachel perfect kunt aansluiten op uw schoorsteen of rookgasafvoerkanaal. Mochten zich op een dag problemen voordoen met de afvoer van rook en gassen bij uw schoorsteen, dan kunt u dit verhelpen door een flexibele kachelpijp aan te brengen. Is 120mm de diameter van uw rookkanaal? Een flexibele kachelpijp 120mm koopt u bij ons ook voor een scherpe prijs. Wij zijn namelijk de nummer één kachelpijpen verkoper in het land. Wij hebben een andere aanpak van inkopen en dankzij de goede afspraken die we maken met onze leveranciers kunnen wij u altijd de beste kwaliteit kachelpijpen en accessoires uit voorraad leveren tegen de scherpste prijzen. Wat dat betreft zegt onze naam meer dan genoeg. U kunt bij ons terecht voor flexibele kachelpijpen in diameters van 80mm tot en met 200mm. Hieronder leest u alles wat u moet weten over de flexibele kachelpijp 120mm.

Wanneer is een flexibele kachelpijp nodig?

In onderstaande gevallen heeft u mogelijk een flexibele kachelpijp 120mm nodig:

 • Uw bestaande rookkanaal/schoorsteen zuigt niet goed (meer) af door roetvorming
 • Uw bestaande rookkanaal lekt waardoor er een rooklucht in huis hangt
 • Uw bestaande rookkanaal is aan slijtage onderhevig en heeft vlekken aan de buitenkant

Opgelet: u mag een flexibele kachelpijp uitsluitend plaatsen in een bestaande gemetselde schoorsteen. Hij is absoluut ongeschikt voor het verbinden van twee kachelpijp delen.

Kenmerken van de flexibele kachelpijp 120mm

De flexibele kachelpijp 120mm is zo soepel dat u hem eenvoudig in verschillende posities kunt manoeuvreren. Dat maakt hem zeer geschikt voor renovatiewerkzaamheden in gasafvoersystemen of het aanpakken van problemen in uw schoorsteen. U kunt daarbij denken aan brand-, roest-, vocht- en condensplekken. Een flexibel rookkanaal trekt u makkelijk door een schoorsteenkanaal, ook als er bochten in zitten. De flexibele kachelpijp 100mm is zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant gemaakt van hitte- en corrosiebestendig 316L roestvast staal. De geribbelde buitenwand zorgt ervoor dat hij perfect op zijn plek blijft zitten. Op de zeer gladde binnenwand loopt condens zeer goed weg. Corrosievorming is zo vrijwel onmogelijk en ook roet kan zich zo niet tot nauwelijks vasthechten. Ook maakt dat het schoonmaken van de pijp een stuk eenvoudiger. Handig om te weten is dat de binnenkant van de flexibele kachelpijp altijd de buitenkant overlapt, ook bij bochten. Uw rookkanaal blijft hierdoor altijd dubbelwandig.

Voordelen van het flexibele rookkanaal

Wij hebben de voordelen van een flexibele kachelpijp 120mm voor u op een rijtje gezet:

 • Zorgt voor goede trek
 • Eenvoudige montage zonder hak- en breekwerk
 • Gemaakt uit één stuk, wat zorgt voor minder weerstand en minder roetvorming
 • Eenvoudiger schoon te houden en beter schoon te maken

Verloopstuk voor een flexibele kachelpijp

De maximale aaneengesloten lengte van een flexibele kachelpijp is 25 meter. Wilt u die verlengen? Gebruik daarvoor dan het verloopstuk 'flex > flex'.

Waarom uw flexibele kachelpijp 120mm kopen bij Goedkoopstekachelpijpen.nl?

De redenen voor u om een kachelpijp te kopen bij Goedkoopstekachelpijpen.nl zijn:

 • Uitgebreid assortiment: alle kachelpijpen uit voorraad leverbaar!
 • Aantrekkelijk lage prijzen
 • Snelle levering binnen 24 uur!
 • Veilig en betrouwbaar
 • Retourneren zonder zorgen!
 • Vakkundige service en advies, persoonlijk, per e-mail en telefonisch

Kachelpijp bekijken in onze showroom? Neem contact met ons op

De flexibele kachelpijp 120mm koopt u snel en eenvoudig in de webshop van de voordeligste leverancier van topkwaliteit kachelpijpen in Nederland! Wilt u de flexibele kachelpijp eerst met eigen ogen bekijken? U bent altijd van harte welkom in onze showroom. Bel ons voor meer informatie op 085-3010266 of mail naar klantenservice@goedkoopstekachelpijpen.nl. Of stuur ons een bericht via het contactformulier op de website.