200 mm

Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Online voordelig uw kachelpijp dikwandig 200mm kopen

Heeft u zichzelf getrakteerd op een mooie, nieuwe, sfeervolle kachel en bent u daarvoor op zoek naar een bijpassende dikwandige kachelpijp van 200mm? U vindt de perfecte kachelpijp voor uw kachel gegarandeerd in de online webshop van Goedkoopstekachelpijpen.nl. Bij Goedkoopstekachelpijpen.nl vindt u een ruim assortiment kachelpijpen, zoals de enkelwandige, dubbelwandige en dikwandige kachelpijp in vele lengtes en diameters. U koopt deze kachelpijpen bij ons tegen de laagste prijzen en ze zijn uit voorraad leverbaar. Wij zijn namelijk niet voor niets de nummer 1 kachelpijpen verkoper van Nederland! Door een andere aanpak van inkopen en dankzij onze goede afspraken met leveranciers kunnen wij altijd de beste kwaliteit kachelpijpen leveren tegen de beste prijzen. Bij ons bent u als klant altijd in het voordeel! Onze naam zegt wat dat betreft meer dan voldoende. Dus ook de dikwandige kachelpijp 200mm die u nodig heeft koopt u bij ons voor een wel heel aantrekkelijke prijs. Meer informatie over de dikwandige kachelpijp 200mm leest u hieronder.

Dikwandige kachelpijp 200mm van zwartgelakt staal

Met de zeer stijlvolle zwart gelakte stalen dikwandige kachelpijp met een diameter van 200mm kunt u de rook en verbrandingsgassen van uw kachel via de schoorsteen naar buiten afvoeren. Deze robuuste kachelpijp is onderdeel van het verwarmingssysteem van uw kachel en geeft dus zeer veel warmte af. Dat betekent dat u bij de installatie en na de ingebruikname van uw kachelpijp erop moet letten dat de afstand van de kachelpijp en eventueel brandbaar materiaal minimaal 200mm (20cm) is. Bovendien moet u de kachelpijp altijd in het zicht kunnen houden. Het kan zijn dat u de kachelpijp op een bepaalde plek door een muur, een plafond en/of vloer wilt laten lopen. Houdt er dan rekening mee dat u op die plek altijd een dubbelwandige kachelpijp op uw dikwandige kachelpijp moet aansluiten. Dat is uiteraard bedoeld om elk risico op brandgevaar te voorkomen. Let op: dat is verplicht. Uw verzekeraar let daar uiteraard ook scherp op!

Kenmerken van de dikwandige kachelpijp 200mm

De dikwandige kachelpijp is gemaakt van 2mm dik hoogwaardig zwartgelakt staal dat wordt beschermd door een hittebestendige senotherm coating. De dikwandige kachelpijp is geschikt voor alle soorten kachels en alle soorten brandstoffen. De dikwandige pijpen hebben allemaal een versmalling (spie) aan de onderkant. Zo kunt u ze makkelijk, zonder klembanden, aan elkaar bevestigen. De dikwandige kachelpijp is ISO-9001 gecertificeerd en uitgebreid getest bij een temperatuur van 1000 graden Celsius. De dikwandige kachelpijp 200mm diameter kunnen wij leveren in lengtes van

  • 1000 millimeter
  • 750 millimeter
  • 500 millimeter
  • 250 millimeter

Vul de selectiefilter in voor uw juiste kachelpijp

Voor elk systeem hebben we bij Goedkoopstekachelpijpen.nl de juiste soorten en maten kachelpijpen op voorraad. U kunt bij ons kiezen voor enkelwandige kachelpijp, een dubbelwandige kachelpijp of een dikwandig kachelpijp. U kunt het uzelf gemakkelijk maken door het invullen van onze gebruiksvriendelijke selectiefilter op de website. Daarmee kunt u bepalen welke diameter, lengte en kleur kachelpijp u nodig heeft.

Waarom kachelpijpen kopen bij Goedkoopstekachelpijpen.nl

Wij geven u een aantal goede redenen waarom u een dikwandige kachelpijp 200mm zou kopen bij Goedkoopstekachelpijpen.nl:

  • Zeer uitgebreid assortiment: alle kachelpijpen uit voorraad leverbaar!
  • Aantrekkelijk lage prijzen
  • Snelle levering: binnen 24 uur!
  • Veilig en betrouwbaar
  • Retourneren zonder zorgen!
  • Vakkundige service en advies, persoonlijk, per e-mail en telefonisch

Kachelpijp uitzoeken in onze showroom? Neem contact met ons op

Bij Goedkoopstekachelpijpen.nl kunt u online terecht om snel en voordelig een dikwandige kachelpijp van 200mm te bestellen. Wilt u meer weten over installatie en de maten van kachelpijpen? Wilt u ze eerst met eigen ogen zien? U bent altijd van harte welkom om onze kachelpijpen te komen bekijken in onze showroom. Neem contact met ons op voor meer informatie op 085-3010266 of mail naar klantenservice@goedkoopstekachelpijpen.nl. Ook een bericht via het contactformulier op de website is mogelijk.