250 mm

Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Voordelig online uw kachelpijp dikwandig 250mm bestellen

Heeft u zichzelf een nieuwe kachel cadeau gedaan en heeft u daarvoor een dikwandige kachelpijp 250mm nodig? Dan bent u bij Goedkoopstekachelpijpen.nl helemaal aan het juiste adres. Wij hebben voor de juiste diameter dikwandige kachelpijp voor u. En die kunt u bij de nummer 1 kachelverkoper van Nederland ook nog eens bestellen voor een wel zeer aantrekkelijke prijs. Door een andere manier van inkopen en door goede afspraken met onze leveranciers kunnen wij goedkoop kachelpijpen leveren. Hieronder leest u meer over de dikwandige kachelpijp van 250mm.

Dikwandige kachelpijp 250mm van zwartgelakt staal

Met de stijlvol zwartgelakte stalen dikwandige kachelpijp met 250mm diameter voert u de rook- en verbrandingsgassen van uw kachel in huis via de schoorsteen naar buiten af. Deze kachelpijp is onderdeel van het verwarmingssysteem van uw kachel en geeft dus zeer veel warmte af. U moet deze kachelpijp altijd in het zicht houden en de afstand van de kachelpijp tot brandbaar materiaal minimaal moet altijd minimaal 200mm zijn. Moet de pijp bij u door een muur of plafond/vloer heen? Dan bent u verplicht om een dubbelwandige kachelpijp op uw dikwandige kachelpijp aan te sluiten om brandrisico's tot een minimum te beperken.

Kenmerken van de dikwandige kachelpijp 250mm

De dikwandige kachelpijp is gemaakt van 2mm dik hoogwaardig zwartgelakt staal dat wordt beschermd door een hittebestendige senotherm coating. De dikwandige kachelpijp is geschikt voor alle soorten kachels en alle soorten brandstoffen. De dikwandige pijpen hebben allemaal een versmalling (spie) aan de onderkant. Zo kunt u ze makkelijk zonder klembanden aan elkaar maken. De dikwandige kachelpijp is ISO-9001 gecertificeerd en uitgebreid getest bij een temperatuur van 1000 graden Celsius. De dikwandige kachelpijp 250mm diameter kunnen wij leveren in lengtes van:

  • 1000 millimeter
  • 750 millimeter
  • 500 millimeter
  • 250 millimeter

Daarom uw kachelpijp kopen bij Goedkoopstekachelpijpen.nl!

  • Uitgebreid assortiment: alle kachelpijpen uit voorraad leverbaar!
  • Aantrekkelijk lage prijzen
  • Snelle levering binnen 24 uur!
  • Veilig en betrouwbaar
  • Retourneren zonder zorgen!
  • Vakkundige service en advies, persoonlijk, per e-mail en telefonisch

Meer informatie over de dikwandige kachelpijp?

Een dikwandige kachelpijp 250mm kopen doet u snel en voordelig bij Goedkoopstekachelpijpen.nl. Wilt u meer informatie? Bel ons via 085-3010266 of mail naar klantenservice@goedkoopstekachelpijpen.nl. U kunt ook het contactformulier invullen.