Verloopstuk

Snel en voordelig kachelpijp verloopstuk online kopen

Een verloopstuk kachelpijp heeft u nodig om verschillende rookkanalen op elkaar aan te kunnen aansluiten. In de webshop van Goedkoopstekachelpijpen.nl vindt u de verloopstukken die u nodig heeft om dubbelwandige, enkelwandige en flexibele kachelpijpen met elkaar te verbinden. Bent u dus op zoek naar een verloopstuk voor een enkelwandige kachelpijp naar een dubbelwandige kachelpijp? Of heeft u juist een verloopstuk nodig voor een dubbelwandige kachelpijp naar een enkelwandige kachelpijp? Wilt u twee delen van een enkelwandige kachelpijp aan elkaar maken? Elk verloopstuk voor uw kachelpijp kunnen wij u uit voorraad leveren. Door een andere aanpak van inkopen en dankzij goede afspraken met onze leveranciers kunnen wij u altijd de beste kwaliteit kachelpijpen en de benodigde accessoires leveren tegen de laagste prijzen. Onze naam zegt wat dat betreft genoeg! Op deze pagina leest u wat u moet weten over een verloopstuk kachelpijp.

Waarvoor een verloopstuk kachelpijp?

Een verloopstuk voor een kachel, ook wel aansluit- of overgangsstuk genoemd, is geschikt voor kachelpijpen, rookkanalen (zowel dubbelwandig als enkelwandig) en voor het maken van een koppeling tussen rookkanalen en schoorsteenkappen. Ook worden ze vaak gebruikt tussen dubbelwandige en enkelwandige rookkanalen. Loopt uw kachelpijp voor een deel door een muur, plafond of vloer? Dan moet u altijd een dubbelwandig verloopstuk gebruiken om brandgevaar tot een minimum te beperken. Voor stukken buiten bijvoorbeeld een muur is een enkelwandige variant voldoende. Een standaard verloopstuk heeft een verbredende vorm. Vanaf de kachel gaan ze van een kleine naar een grote diameter. Informeer bij ons naar eventuele andere mogelijkheden.

Verloopstuk enkelwandig of dubbelwandig

Wanneer u enkelwandige en dubbelwandige kachelpijpen met elkaar wilt combineren, moet u ze met elkaar verbinden door middel van verloopstukken. De verloopstukken hebben een brede (dubbelwandige) kant en een smalle (enkelwandige) kant, waardoor u kachelpijpen met verschillende diameters eenvoudig aan elkaar kunt koppelen. Het verloopstuk van de enkelwandige kachelpijp naar de dubbelwandige kachelpijp moet u voor de brandveiligheid altijd een aantal centimeters van de muur of het plafond plaatsen. Er is ook een verloopstuk enkelwandig naar enkelwandig verkrijgbaar. Deze mag u uitsluitend gebruiken als u hem in het zicht heeft in een ruimte. Een enkelwandig verloopstuk voor uw kachelpijp kunt u gebruiken voor het vergroten of verkleinen van het rookkanaal.

Gecertificeerd verloopstuk voor elke kachelpijp

In ons assortiment vindt u kachelpijp systemen in diameters van 80mm tot en met 250mm. Maar ook als u een variant nodig heeft van 300 tot en met 1000mm, dan leveren wij die ook graag. Welk kachelpijp systeem u ook heeft of nodig hebt, wij hebben altijd het juiste verloopstuk voor. Wilt u ook meteen een specifieke bocht aanschaffen? Ook die vindt u in onze webwinkel. Al onze producten zijn volledig gekeurd volgens de Europese norm DIN EN 1856-1.

Verloopstuk kachelpijp flexibel

U kunt bij ons ook een verloopstuk voor een flexibele kachelpijp bestellen. De maximale lengte van elke diameter flexibele kachelpijp is 25 meter. Wilt u die kachelpijp verlengen? Dat is geen probleem. Maar u kunt daarvoor dan uitsluitend een verloopstuk 'flex > flex' gebruiken. Ook die vindt u in onze webshop.

Waarom verloopstuk voor uw kachel kopen bij Goedkoopstekachelpijpen.nl?

Er zijn een aantal goede redenen om het verloopstuk voor uw kachel te kopen bij Goedkoopstekachelpijpen.nl:

  • Uitgebreid assortiment: alle soorten kachelpijpen en accessoires op voorraad
  • Aantrekkelijk lage prijzen
  • Snelle levering binnen 24 uur!
  • Veilig en betrouwbaar
  • Retourneren zonder zorgen!
  • Vakkundige service en advies: persoonlijk, per e-mail en telefonisch

Verloopstuk kachelpijp eerst bekijken? Neem contact met ons op

Als u vandaag nog het verloopstuk voor uw kachelpijp bestelt bij Goedkoopstekachelpijpen.nl, dan heeft u hem morgen al in huis! Wilt u het kachelpijp verloopstuk eerst met eigen ogen bekijken? U bent altijd van harte welkom in onze showroom. Bel ons voor meer informatie op 085-3010266 of mail naar klantenservice@goedkoopstekachelpijpen.nl. Of stuur ons een bericht via het contactformulier op de website.