Filteren
Selectie verfijnen

Verloopstuk

Uw allround adres voor uw kachelpijp

Bent u op zoek naar een bepaald verloop voor uw kachelpijp? Dan bent u bij GoedkoopsteKachelpijpen.nl aan het juiste adres. Wij staan bekend als een zeer betaalbare aanbieder van alles omtrent de kachelpijp. Wat heeft u nodig? Vul de specificaties ervan in op onze gebruiksvriendelijke selectiefilter. Zo ontdekt u direct welk verloop te bestellen is voor uw kachelpijpsysteem. U ontvangt dan een uiterst kwalitatief product met vele jaren fabrieksgarantie. Bestel vandaag nog het benodigde verloop voor uw kachelpijp.

Waar een verloop voor dient

Een verloop, ook wel aansluit- of overgangsstuk genoemd, is geschikt voor kachelpijpen, rookkanalen (zowel dubbelwandig als enkelwandig) en voor een koppeling tussen rookkanalen en schoorsteenkappen. Ook worden ze veelvuldig gebruikt tussen dubbelwandige en enkelwandige rookkanalen. Loopt uw kachelpijp een stuk door een muur, plafond of vloer? Gebruik dan een dubbelwandig overgangsstuk. Voor stukken buiten bijvoorbeeld een muur is een enkelwandige variant voldoende. Een standaard verloopstuk heeft een verbredende vorm. Vanaf de kachel gaan ze van een kleine naar een grote diameter. Informeer bij ons naar eventuele andere mogelijkheden.

Voor elke kachelpijp hebben wij een verloop

In ons assortiment vindt u kachelpijpsystemen in diameters van 80 t/m 250mm. Maar ook als u een variant behoeft van 300 t/m 1000mm, leveren wij deze graag. Speciaal op verzoek voor u. Welk kachelpijpsysteem u ook heeft of wenst, wij hebben er het juiste overgangsstuk voor. Wilt u ook meteen een specifieke bocht aanschaffen? Ook die vindt u in onze webwinkel. De producten die wij aanbieden komen van het bewezen, Duitse merk Arosta. Al deze producten zijn volledig gekeurd volgens de Europese norm DIN EN 1856-1. Dus wenst u een kwalitatief rookafvoerkanaal of een specifiek verloop? Bestel bij ons!

Dit weet u zeker bij GoedkoopsteKachelpijpen.nl

Als u producten bij onze webshop bestelt, weet u de volgende dingen zeker:

- Wij verkopen kwalitatieve producten tegen de laagste prijzen
- Wij beschikken over een zeer uitgebreid assortiment producten
- Wij zijn zowel telefonisch als per e-mail in te schakelen voor hulp
- Wij hanteren een snelle levering, binnen 24 uur en direct uit voorraad
- Wij doen niet moeilijk over het retourneren van teveel bestelde spullen

Wij hebben het benodigde verloop voor uw kachelpijp

Bent u op zoek naar een kwalitatieve kachelpijp en/of een specifiek overgangsstuk? Bestel deze producten direct bij ons. Heeft u vragen? Bel naar 085-3010266, mail naar klantenservice@goedkoopstekachelpijpen.nl of laat een bericht achter op ons online contactformulier. Wij helpen u graag aan het benodigde verloop voor uw kachelpijp.