180 mm

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-30 van 62

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

 

Kachelpijp dubbelwandig 180mm koopt u bij Goedkoopstekachelpijpen.nl

Zoekt u een topkwaliteit dubbelwandige kachelpijp 180mm? Bij Goedkoopstekachelpijpen.nl koopt u deze dubbelwandige kachelpijp voor een aantrekkelijke prijs om voordelig uw nieuwe kachel aan te sluiten. Door onze andere aanpak van inkopen en dankzij goede afspraken met onze leveranciers zijn wij de nummer één kachelpijpen verkoper van Nederland. Onderstaand leest u meer informatie over de dubbelwandige kachelpijp 180mm diameter met 25mm isolatie!

Dubbelwandige kachelpijp 180mm diameter met 25mm isolatie

Kachelpijpen voeren rook en verbrandingsgassen van uw kachel in huis af via de schoorsteen naar buiten. Bij tuinhaarden voeren ze de rook rechtstreeks via de kachelpijp omhoog. Bij het aansluiten en plaatsen van een dubbelwandige kachelpijp met 25mm isolatie moet deze 70mm afstand hebben tot eventueel brandbaar materiaal. Dus op de plek waar uw de dubbelwandige kachelpijp door een plafond of vloer moet laat gaan, moet de minimale afstand tussen de kachelpijp en de randen van het gat in de vloer of het plafond minimaal 70mm zijn!

Eigenschappen van de dubbelwandige kachelpijp 180mm

De diameter van de binnenpijp van de dubbelwandige kachelpijp is 180mm. De binnenpijp is van hoogwaardig zuurbestendig rvs L99 gemaakt, de buitenpijp van rvs V2A en voldoet aan de DIN EN ISO 9001 norm. Onze schoorsteensystemen zijn getest en CE-gecertificeerd (T600) en zijn geschikt voor droge en natte toepassingen (hout, kolen, gas en olie gestookte toestellen). De kachelpijpen zijn getest bij een temperatuur van 1000 graden Celsius. Dubbelwandige kachelpijpen hebben tussen de binnenwand en buitenwand een ruimte van ongeveer 2½ cm. Daarin bevindt zich een hittebestendige en isolerende keramische wol. De dubbelwandige kachelpijp 180mm diameter met 25mm isolatie is leverbaar in de volgende lengtes:

  • 500 millimeter kachelpijp
  • Paspijp 320-480 mm kachelpijp
  • 250 millimeter kachelpijp

Dubbelwandige kachelpijp kopen bij Goedkoopstekachelpijpen.nl

  • Uitgebreid assortiment: alle kachelpijpen uit voorraad leverbaar
  • Aantrekkelijk lage prijzen
  • Snelle levering binnen 24 uur
  • Veilig en betrouwbaar
  • Retourneren zonder zorgen
  • Vakkundige service en advies, persoonlijk, per e-mail en telefonisch
  • Gratis klemband bij uw dubbelwandige kachelpijp!

Meer informatie over de dubbelwandige kachelpijp

Een dubbelwandige kachelpijp 180mm diameter koopt u eenvoudig in de webshop van Goedkoopstekachelpijpen.nl. Meer weten? Bel ons via 085-3010266 of mail naar klantenservice@goedkoopstekachelpijpen.nl. Of vul het contactformulier in.