250 mm

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-30 van 53

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

 

Kachelpijp dubbelwandig 250mm koopt u bij Goedkoopstekachelpijpen.nl

Voor een topkwaliteit dubbelwandige kachelpijp 250mm kunt u terecht bij Goedkoopstekachelpijpen.nl. U koopt dit formaat dubbelwandige kachelpijp voor een aantrekkelijke prijs zodat u uw (nieuwe) kachel kunt aansluiten. Door onze andere aanpak van inkopen en dankzij goede afspraken met onze leveranciers zijn wij de voordeligste kachelpijpen verkoper van Nederland. Onderstaand leest u meer over de dubbelwandige kachelpijp 250mm diameter met 25mm isolatie!

Dubbelwandige kachelpijp 250mm diameter met 25mm isolatie

Kachelpijpen zijn gemaakt om rook en verbrandingsgassen van uw kachel in huis via de schoorsteen naar buiten af te voeren. Bij tuinkachels voeren ze de rook rechtstreeks via de kachelpijp de lucht in. Als u een dubbelwandige kachelpijp met 25mm isolatie gebruikt, moet deze minimaal 70mm afstand hebben tot eventueel brandbaar materiaal. Dus daar waar u de dubbelwandige kachelpijp door een plafond of vloer laat lopen, moet de minimale afstand tussen de kachelpijp en de randen van het gat in de vloer of het plafond 70mm zijn!

Eigenschappen dubbelwandige kachelpijp 250mm

De dubbelwandige kachelpijp heeft een binnenpijp met diameter van 250mm. De binnenpijp is gemaakt van hoogwaardig zuurbestendig rvs L99 en de buitenpijp van rvs V2A. Hiermee voldoet hij aan de DIN EN ISO 9001 norm. Onze schoorsteensystemen zijn getest bij een temperatuur van 1000 graden Celsius, CE-gecertificeerd (T600) en geschikt voor droge en natte toepassingen (hout, kolen, gas en oliegestookte kachels). Dubbelwandige kachelpijpen hebben tussen de binnenwand en buitenwand een ruimte van ongeveer 2½ cm. Daarin zit een hittebestendige en isolerende keramische wol. De dubbelwandige kachelpijp 250mm diameter met 25 mm isolatie is leverbaar in de volgende lengtes:

  • 500 millimeter kachelpijp
  • Paspijp 320-480 mm kachelpijp
  • 250 millimeter kachelpijp

Daarom dubbelwandige kachelpijp kopen bij Goedkoopstekachelpijpen.nl!

  • Uitgebreid assortiment: alle kachelpijpen uit voorraad leverbaar
  • Aantrekkelijk lage prijzen
  • Snelle levering binnen 24 uur
  • Veilig en betrouwbaar
  • Retourneren zonder zorgen
  • Vakkundige service en advies, persoonlijk, per e-mail en telefonisch
  • Gratis klemband bij uw dubbelwandige kachelpijp

Meer informatie over de dubbelwandige kachelpijp

De dubbelwandige kachelpijp 250mm diameter koopt u in de webshop van Goedkoopstekachelpijpen.nl. Meer weten? Bel ons via 085-3010266 of mail naar klantenservice@goedkoopstekachelpijpen.nl. Of vul het contactformulier in.