120 mm

Tonen als Foto-tabel Lijst

16 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

 

Kachelpijp enkelwandig 120mm kopen bij Goedkoopstekachelpijpen.nl

Zoekt u een enkelwandige kachelpijp met diameter 120mm? Die heeft u nodig als rookgasafvoer voor uw houtkachel of pelletkachel. Dus als u een mooie nieuwe houthaard of pelletkachel heeft gekocht, is het verstandig om daarvoor een goed passende enkelwandige kachelpijp te kopen! In de webshop van Goedkoopstekachelpijpen.nl vindt u een ruime keuze kachelpijpen in vele soorten, lengtes en diameters. Wij zijn namelijk dé nummer 1 kachelpijpen verkoper van Nederland. Dat zijn wij geworden dankzij een andere aanpak van inkopen en door het maken van goede afspraken met onze leveranciers. Dat is de reden waarom wij altijd de beste kwaliteit kachelpijpen kunnen leveren tegen de meest aantrekkelijke prijzen. Op deze pagina leest u meer over de enkelwandige kachelpijp 120mm diameter die u bij ons voordelig kunt kopen.

Waarom een kachelpijp op uw kachel?

Op uw kachel moet u een kachelpijp aansluiten. De kachelpijp is namelijk het onmisbare rookgasafvoerkanaal. Hij voert de rook en verbrandingsgassen uit uw kachel via de schoorsteen af naar buiten. Ook als u een tuinhaard heeft, voert de kachelpijp de rook rechtsreeks omhoog de lucht in.

De enkelwandige kachelpijp

De enkelwandige kachelpijp 120mm van GoedkoopsteKachelpijpen.nl is gemaakt van roestvast staal (rvs) van de hoogste kwaliteit. U kunt de enkelwandige kachelpijp aansluiten op een houtkachel, pelletkachel, kolenkachel, open haard en voor de industriële ovenbouw op een bestaande schoorsteen. Een enkelwandige kachelpijp geeft veel warmte af. Hij draagt ook bij aan het verwarmen van de ruimte waarin de kachel staat. Daarom mag u de enkelwandige kachelpijp uitsluitend gebruiken als hij in de ruimte zelf zichtbaar is. Wilt u uw kachelpijp door een vloer of muur wilt laten lopen? Dan bent u verplicht om op die plekken een geïsoleerde dubbelwandige kachelpijp aan te sluiten om zo brandrisico te vermijden. De volgende stelregel is daarom belangrijk om te onthouden: is uw enkelwandige kachelpijp of rookkanaal niet zichtbaar? Of bevindt hij zich buiten de ruimte waarin de kachel staat? Dan is het gebruik van een enkelwandig rookkanaal niet toegestaan! Een enkelwandige kachelpijp kunt u wel gebruiken voor het renoveren van schoorsteenkanalen, bij een lek of bij slechte trek.

Welke maat enkelwandige kachelpijp heeft u nodig?

Het is uiteraard zeer belangrijk dat uw kachelpijp goed aansluit op de kachel. Daarom staat bij iedere kachelpijp de diameter genoteerd, die moet aansluiten op de afvoer van uw kachel. Twijfelt u over de diameter van enkelwandige kachelpijp die u nodig heeft voor uw kachel? Bel of mail ons gerust voor advies en informatie!

Eigenschappen enkelwandige kachelpijp 120mm

De diameter van de enkelwandige kachelpijp is 120mm en heeft een extra sterke wanddikte van 0,6mm. De pijp is gemaakt van hoogwaardig zuurbestendig rvs 316L en is ISO 9001-gecertificeerd (T600). De enkelwandige kachelpijp 120mm diameter is leverbaar in de volgende lengtes:

  • 1000 millimeter
  • 500 millimeter
  • 120 millimeter paspijp

Waarom een enkelwandige kachelpijp van Goedkoopstekachelpijpen.nl?

Waarom een enkelwandige kachelpijp 120mm kopen bij Goedkoopstekachelpijpen.nl?

  • Uitgebreid assortiment kachelpijpen uit voorraad leverbaar!
  • Aantrekkelijk lage prijzen
  • Snelle levering binnen 24 uur!
  • Veilig en betrouwbaar
  • Retourneren zonder zorgen!
  • Vakkundige service en advies, persoonlijk, per e-mail en telefonisch

Kachelpijp bekijken in onze showroom? Neem contact met ons op

Een enkelwandige kachelpijp 120mm kunt u eenvoudig bestellen in de online webshop van Goedkoopstekachelpijpen.nl! Wilt u onze kachelpijpen eerst met eigen ogen bekijken? Dan bent u van harte welkom in onze showroom. Bel ons voor meer informatie op 085-3010266, mail naar klantenservice@goedkoopstekachelpijpen.nl of stuur ons een bericht via het contactformulier op de website.