111 mm

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Kachelpijp gegalvaniseerd 111mm kopen bij Goedkoopstekachelpijpen.nl

Een nieuwe gegalvaniseerde kachelpijp koopt u waarschijnlijk niet elke dag. Maar die heeft u wel nodig als rookgasafvoer voor uw houtkachel of pelletkachel. Dus heeft u een mooie nieuwe houthaard of pelletkachel gekocht? Vergeet daarbij dan niet een goed passende gegalvaniseerde kachelpijp te kopen! In de online webshop van Goedkoopstekachelpijpen.nl vindt u een ruim assortiment topkwaliteit dubbelwandige kachelpijpen en enkelwandige kachelpijpen tegen de laagste prijzen. Niet voor niets zijn wij dé nummer 1 kachelpijpen verkoper van Nederland. Door een andere aanpak van inkopen en dankzij goede afspraken met onze leveranciers kunnen wij altijd de beste kwaliteit kachelpijpen leveren tegen de laagste prijzen. Onze naam zegt wat dat betreft meer dan voldoende. Op deze pagina leest u meer over de gegalvaniseerde kachelpijp met 111mm diameter.

Wat doet een kachelpijp?

Een kachelpijpen fungeert als rookgasafvoerkanaal. Hij voert de van vuur afkomstige rook en verbrandingsgassen uit uw kachel binnenhuis af via de schoorsteen naar buiten. En in de buitenlucht voert de kachelpijp de rook rechtsreeks af de lucht in. De kachelpijp van een tuinkachel of tuinhaard op een veranda of overkapping kan ook door het afdak geplaatst worden om de rook veilig en zonder hinder voor de omgeving af te voeren.

Gegalvaniseerde kachelpijp

Wanneer koopt u een gegalvaniseerde kachelpijp of rookkanaal? De gegalvaniseerde kachelpijpen van GoedkoopsteKachelpijpen.nl zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit. Een gegalvaniseerde kachelpijp is geschikt voor aansluiting op een houtkachel, pelletkachel, kolenkachel, open haard en voor de industriële ovenbouw op een bestaande schoorsteen. Een gegalvaniseerde kachelpijp geeft veel warmte af, waardoor u een ruimte efficiënt verwarmt. Daarom kunt u deze kachelpijpen alleen gebruiken als het rookkanaal in het zicht is en blijft. Daarnaast heeft een gegalvaniseerde pijp een slank en elegant uiterlijk. Zodra u de kachelpijp door een vloer of muur moet leiden, is het om brandgevaar te voorkomen, verplicht om verder te gaan met een geïsoleerde dubbelwandige kachelpijp. Houdt u dus rekening met de volgende stelregel: wanneer uw gegalvaniseerde kachelpijp of rookkanaal niet zichtbaar is, of zich bevindt buiten de ruimte waar de kachel staat, is het gebruik van een gegalvaniseerde rookkanaal niet toegestaan! Wel kunt u een gegalvaniseerde kachelpijp gebruiken voor het renoveren van schoorsteenkanalen, bij een lek of slechte trek.

Welke maat gegalvaniseerde kachelpijp heeft u nodig?

Bij het kiezen van een kachelpijp is het uiteraard belangrijk dat de pijp goed aansluit op de kachel. Daarom staat bij iedere kachelpijp de diameter genoteerd, die moet aansluiten op de afvoer van uw kachel. De diameters van een enkelwandige kachelpijp lopen uiteen van 80mm tot 250mm. Twijfelt u over de diameter van enkelwandige kachelpijp die u nodig heeft voor uw kachel? Bel of mail ons gerust voor advies en informatie!

Eigenschappen gegalvaniseerde kachelpijp 111mm

De diameter van de gegalvaniseerde kachelpijp is 111mm en heeft een extra sterke wanddikte. De pijp is gemaakt van hoogwaardig materiaal. De gegalvaniseerde kachelpijp 111mm diameter is leverbaar in de volgende lengtes:

  • 1000 millimeter
  • 500 millimeter

Waarom een gegalvaniseerde kachelpijp van Goedkoopstekachelpijpen.nl?

Waarom koopt u uw enkelwandige kachelpijp 80mm bij Goedkoopstekachelpijpen.nl?

  • Uitgebreid assortiment: alle kachelpijpen uit voorraad leverbaar!
  • Aantrekkelijk lage prijzen
  • Snelle levering binnen 24 uur!
  • Veilig en betrouwbaar
  • Retourneren zonder zorgen!
  • Vakkundige service en advies, persoonlijk, per e-mail en telefonisch

Kachelpijp bekijken in onze showroom? Neem contact met ons op

Een gegalvaniseerde kachelpijp 111mm koopt u eenvoudig in de webshop van Goedkoopstekachelpijpen.nl! Wilt u de kachelpijp eerst bekijken? U bent van harte welkom in onze showroom. Bel ons voor meer informatie op 085-3010266, mail naar infogoedkoopstekachelpijpen.nl. Of stuur ons een bericht via het contactformulier op de website.