Kachels

 

De kachels van Goedkoopstekachelpijpen.nl

Voor de mooiste kachels van hoge kwaliteit kunt u terecht bij Goedkoopstekachelpijpen.nl. Wij hebben een ruim assortiment topkwaliteit kachels, geschikt voor elk interieur. Of u nu op zoek bent naar een mooie houtkachel, gaskachel, pelletkachel of tuinhaard; bij Goedkoopstekachelpijpen.nl vindt u ze. En dat altijd voor een scherpe prijs. Wij adviseren u graag over de kachel die het meest geschikt is voor uw woning en die helemaal bij uw interieur past. Bent u juist op zoek naar een kachel voor een bedrijfspand, zoals een kantoor of een horecagelegenheid? Ook dan helpen we u graag! Lees verder voor meer informatie, of neem direct contact op voor persoonlijk advies. U bent bovendien van harte welkom in onze showroom in Zevenhuizen.

Groot assortiment hoge kwaliteit kachels

Goedkoopstekachelpijpen.nl heeft een groot assortiment kachels van topkwaliteit. Van klassiek tot modern, bij ons vindt u ongetwijfeld de kachel die helemaal bij uw inrichting past. We hebben mooie, sfeervolle kachels voor woningen, maar ook voor bedrijfspanden zijn onze kachels zeer geschikt. Ze passen namelijk perfect bij een aangename werkplek in een kantoorpand. Wanneer u klanten over de vloer heeft, zorgt dat voor een sfeervolle uitstraling. Maar ook in uw restaurant of een horecagelegenheid creëert u met een mooie kachel meteen veel sfeer. Zou u wel graag een kachel nemen, maar bent u bang dat de optie er niet voor is in uw appartement? Neem dan eens contact op en vraag naar de mogelijkheden van een elektrische haard in uw woning! Onze specialisten denken graag met u mee over een oplossing.

Houtkachel

Voor de echte klassieke sfeer, kiest u voor een houtkachel. De verbranding van een kachel is veel efficiënter dan wanneer u zou kiezen voor een open haard. Dit betekent dat de ruimte sneller en aangenamer verwarmd wordt, en dat het houtverbruik een stuk lager ligt met een kachel. Bij het stoken van een kachel is er sprake van een rendement van ongeveer 80%. Vergelijk dit maar eens met een haard, daarvan is het rendement slechts 10%! Daarbij is hout een relatief goedkope brandstof. Al helemaal wanneer u ervoor kiest om het zelf te klieven en stockeren. Het is altijd wel belangrijk dat u hout kiest dat schoon is. Hierbij bedoelen we hout zonder lijm- en verfresten. Ten slotte is de houtkachel een relatief goedkoop type kachel. Al helemaal wanneer u kiest voor de scherpe prijzen van Goedkoopstekachelpijpen.nl. In ons assortiment vindt u de mooiste kachels in allerlei stijlen en modellen. U vindt dus ongetwijfeld een houtkachel die bij uw interieur past.

Pelletkachel

Ook voor een pelletkachel bent u bij Goedkoopstekachelpijpen.nl aan het juiste adres. Net als de houtkachel wordt ook dit type kachel op hout gestookt, maar dan op pellets. Dit zijn houtkorrels. Een elektrisch verwarmingselement in de kachel zorgt dat de pellets ontbranden. Binnen enkele minuten is de kachel opgestart. Daarbij stookt de pelletkachel efficiënt. Dat komt doordat het verbrandingsproces door de kachel gecontroleerd wordt en de verbranding schoon en efficiënt plaatsvindt. De pellets zijn een duurzame brandstof, want het komt van restanten uit professionele zagerijen. Als de pellets afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bossen, bent u gegarandeerd duurzaam bezig!

Gaskachel

Kiest u wellicht toch voor gas wanneer u op zoek bent naar een kachel? Dat kunnen we ons goed voorstellen, want met een gaskachel profiteert u van een flink aantal voordelen. Veel mensen zijn bang dat de gaskachel het type kachel is met het minst mooie vlammenspel. Het klopt dat de eerste gaskachels een typische blauwe vlam gaven. Tegenwoordig is dit echter helemaal niet meer het geval. Nu is er juist sprake van een mooie oranje vlammenspel dat vrijwel niet van echt houtvuur te onderscheiden is. Het gebruiksgemak van de gaskachel is bovendien ontzettend hoog. U zet hem met een druk op de knop al aan! Dat kan tegenwoordig bij veel modellen ook vanaf uw luie stoel, bijvoorbeeld met een afstandsbediening en bij sommige kachels zelfs met uw smartphone! Een jaarlijkse onderhoudsbeurt aan de binnenkant is al voldoende qua onderhoud. Ten slotte is de gaskachel een relatief veilige kachel omdat u niet in contact hoeft te komen met het vuur. Het waakvlammetje (dat voortdurend brandt) is onschadelijk.

Tuinhaard

Zit u juist het liefst zo lang mogelijk buiten? Kies dan voor een van onze kachels voor buiten! Met een tuinhaard geniet u nog langer van uw tuin, want de kachel houdt u lekker warm. Bovendien zorgt het voor een ontzettend gezellige sfeer. Bij Goedkoopstekachelpijpen.nl hebben we een groot assortiment tuinhaarden in verschillende modellen, van een klassieke kachel tot een ware heksenketel! Bovendien hebben we modellen in ons assortiment waar u bijvoorbeeld op kunt barbecueën. Zo maakt u in uw tuin de lekkerste gerechten klaar. Onze kachels voor buiten zijn onverwoestbaar, en kunnen zonder problemen buiten blijven staan. Ze gaan niet roesten. Let wel op dat de tuinhaarden uit ons assortiment zonder accessoires geleverd worden. Wanneer u twijfelt over wat er bij een bepaald model tuinhaard meegeleverd wordt, is het altijd verstandig om even contact met ons op te nemen. Wij informeren u er dan graag over.

Benodigdheden voor uw kachel

Natuurlijk heeft u ook enkele accessoires nodig voor uw nieuwe kachel. Alles wat u nodig heeft voor het plaatsen van de kachels uit ons assortiment, bestelt u eenvoudig in onze webshop. Zo zijn wij de nummer 1 specialist op het gebied van kachelpijpen verkoop in de Benelux. Wanneer u een kachel wilt kopen, kunt u ook op onze service rekenen wat betreft een geschikt rookkanaal. Maar ook voor andere accessoires voor uw kachel bent u bij Goedkoopstekachelpijpen.nl aan het juiste adres. Hierbij kunt u onder andere denken aan:

 • aanmaakproducten
 • haardstellen
 • roosters en vuurbokken
 • vonkenschermen en gordijnen
 • vloerplaten en achterwanden

En nog veel meer! Bestellen is heel eenvoudig. U koopt het gewoon hier in de webshop. Wij zorgen dat uw bestelling snel geleverd wordt. Dit alles voor een scherpe prijs. Heeft u nog vragen over onze kachels of de benodigdheden? Of zou u graag persoonlijk advies krijgen? Neem dan gerust contact met ons op. Ook bent u van harte welkom in onze showroom in Zevenhuizen, waar u ons assortiment aan kachels en benodigdheden kunt zien en onze specialist u verder helpt.

Kies voor Goedkoopstekachelpijpen.nl

Waarom u juist kiest voor de kachels van Goedkoopstekachelpijpen.nl? Wij combineren drie belangrijke factoren: kachels van topkwaliteit, de scherpste prijs en uitstekende service. Koop uw kachel bij ons en u kunt onder andere rekenen op:

 • Ruim assortiment aan kachels die uit voorraad leverbaar zijn
 • Aantrekkelijk lage prijzen
 • Snelle levering binnen 24 uur
 • Veilig en betrouwbaar
 • Retourneren zonder zorgen
 • Vakkundige service en advies

Contact opnemen voor meer informatie

Uw kachel koopt u dus bij Goedkoopstekachelpijpen.nl! Voor meer informatie en persoonlijk advies kunt u altijd contact met ons opnemen. Of kom langs in de showroom in Zevenhuizen. Wij zijn te bereiken via het contactformulier hier op de site. Ook kunt u ons telefonisch bereiken via +31 85 30 10 266 of een mail sturen naar klantenservice@goedkoopstekachelpijpen.nl. Bij Goedkoopstekachelpijpen.nl kunt u terecht voor de mooiste kachels voor een scherpe prijs!