80 mm

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-30 van 35

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

 

Kachelpijp dubbelwandig 80mm kopen bij Goedkoopstekachelpijpen.nl

Een nieuwe dubbelwandige kachelpijp koopt u waarschijnlijk niet elke dag. Heeft u een fraaie gaskachel of houtkachel voor in huis gekocht? Of heeft u een luxe tuinkachel of buitenhaard voor uw veranda of tuinhuis gekocht? Vergeet daarbij dan niet een goed passende kachelpijp te kopen! In de online webshop van Goedkoopstekachelpijpen.nl vindt u een ruim assortiment topkwaliteit dubbelwandige kachelpijpen en enkelwandige kachelpijpen tegen de laagste prijzen. Niet voor niets zijn wij de nummer 1 kachelpijpen verkoper van Nederland. Door een andere aanpak van inkopen en dankzij goede afspraken met onze leveranciers kunnen wij altijd de beste kwaliteit kachelpijpen leveren tegen de laagste prijzen. Onze naam zegt wat dat betreft meer dan voldoende. Op deze pagina leest u meer over de dubbelwandig kachelpijp met 80mm diameter en 25mm isolatie!

Wat doet een kachelpijp dubbelwandig?

Kachelpijpen doen dienst als rook- en gasafvoerkanalen. Ze voeren rook en verbrandingsgassen binnenshuis af via de schoorsteen naar buiten. En in de buitenlucht voeren ze de rook rechtstreeks af naar boven. Naast enkelwandige kachelpijpen zijn er ook dubbelwandige kachelpijpen. Wanneer heeft u een dubbelwandige kachelpijp nodig? Dat is zodra u een kachelpijp door een vloer, plafond of muur moet leiden. Dubbelwandige kachelpijpen hebben de functie om met behulp van de aanwezige isolatie de afstand tot brandbaar materiaal te minimaliseren. Rookgassen kunnen op die manier, nadat ze het merendeel van de warmte afgegeven hebben, veilig door een uitmonding in uw huis naar buiten geleid worden. Zo hebben wij in ons assortiment een dubbelwandige kachelpijp met 80mm diameter en 25mm isolatie.

Wanneer dubbelwandige kachelpijp 80mm diameter met 25 mm isolatie?

Dubbelwandige kachelpijpen met 25mm isolatie mogen bij installatie 70mm afstand hebben tot eventueel brandbaar materiaal. Dus loopt uw dubbelwandige kachelpijp door een plafond of vloer? Dan moet de minimale afstand tussen de kachelpijp en de diameter van het gat in de vloer of het plafond 70mm zijn.

Eigenschappen dubbelwandige kachelpijp 80 mm

De diameter van de binnenpijp van deze dubbelwandige kachelpijp is 80mm. De binnenpijp is van hoogwaardig zuurbestendig rvs L99 gemaakt, de buitenpijp van rvs V2A en voldoet aan de DIN EN ISO 9001 norm. Onze schoorsteensystemen zijn getest en CE-gecertificeerd (T600). Onze kachelpijp systemen zijn geschikt voor droge en natte toepassingen (hout, kolen, gas en olie gestookte toestellen). De kachelpijpen zijn getest bij een temperatuur van 1000 graden Celsius. Dubbelwandige kachelpijpen hebben tussen de binnenwand en buitenwand een ruimte van ongeveer 2½ cm. Deze ruimte is gevuld met een hittebestendige en isolerende keramische wol. De dubbelwandige kachelpijp 80mm diameter met 25mm isolatie is leverbaar in de volgende lengtes:

  • 1000 millimeter
  • 500 millimeter
  • 250 millimeter

Waarom een dubbelwandige kachelpijp van Goedkoopstekachelpijpen.nl?

We hebben de voordelen van een dubbelwandige kachelpijp 80mm doorsnee kopen bij Goedkoopstekachelpijpen.nl voor u op een rijtje gezet:

  • Uitgebreid assortiment: alle kachelpijpen uit voorraad leverbaar!
  • Aantrekkelijk lage prijzen
  • Snelle levering binnen 24 uur!
  • Veilig en betrouwbaar
  • Retourneren zonder zorgen!
  • Vakkundige service en advies, persoonlijk, per e-mail en telefonisch
  • Gratis klemband bij uw dubbelwandige kachelpijp!

Kachelpijp bekijken in onze showroom? Neem contact met ons op

Een dubbelwandige kachelpijp met 80mm diameter koopt u natuurlijk het liefst online in de webshop van de voordeligste leverancier van topkwaliteit kachelpijpen in Nederland! Wilt u uw kachelpijp eerst met eigen ogen bekijken? U bent altijd van harte welkom in onze showroom. Bel ons voor meer informatie op 085-3010266 of mail naar klantenservice@goedkoopstekachelpijpen.nl. Of stuur ons een bericht via het contactformulier op de website.