Achterwand Kachel

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Achterwand voor uw kachel

Bent u op zoek naar een achterwand voor de kachel? Bij Goedkoopstekachelpijpen.nl bestelt u eenvoudig de mooiste modellen gewoon online in de webshop! Wij leveren alles wat u nodig heeft voor uw kachel. Onze producten zijn van hoge kwaliteit. Bestellen kan dus heel eenvoudig in de webshop, dus u bent ook altijd van harte welkom in onze showroom. Hier kunt u de verschillende modellen bekijken en geven we u bovendien persoonlijk advies.

Functie van achterwand voor de kachel

De wandplaat voor een kachel wordt ook wel een achterplaat genoemd. Hij wordt achter de kachel aan de muur gemonteerd en zorgt ervoor dat de muur door de hitte van de kachel niet kan beschadigen of, nog erger, vlam kan vatten. Dit, natuurlijk, ter bescherming van de vloer. Hoe groot de achterwand voor de kachel precies moet zijn, is volledig afhankelijk van de situatie. De achterwand moet wel minimaal zo lang zijn als de kachel zelf. Het is nog beter als de achterwand nog een stukje uitsteekt. De achterwand voor een kachel wordt in sommige gevallen ook gecombineerd met een vloerplaat. Dit kunt u ook overwegen. Dan kunt u kiezen voor een achterplaat die dezelfde breedte heeft als de vloerplaat voor een mooi geheel. Het is mogelijk om de wand- en vloerplaat op elkaar

Ruim assortiment achterwanden voor uw kachel

Bij Goedkoopstekachelpijp.nl moet u zijn voor een ruim assortiment aan achterwanden voor elk model kachel die past bij elk interieur. Wij hebben een groot aanbod aan stijlvolle achterwanden voor een moderne, klassieke, industriële of andere uitstraling. En die bestelt u ontzettend eenvoudig gewoon online in onze webshop. Wilt u het assortiment aan achterwanden voor uw kachel eerst ‘in het echt’ bekijken of wilt u zich laten adviseren door onze specialisten? Breng dan gerust een bezoek aan de showroom! Hiervoor kunt u contact met ons opnemen.

Wanneer is een kachel achterwand nodig?

Of u een achterwand voor de kachel nodig heeft, is afhankelijk van de plek waar u de kachel gaat neerzetten. Gaat het om een vrijstaande houtkachel die u in uw woning of onder de een overkapping gaat plaatsen? Dan is het niet nodig om een achterwand voor de kachel aan te schaffen. Wel moet u ervoor zorgen dat de achter- en zijkanten minimaal 20 cm van een onbrandbare muur afstaan. Bij een brandbare muur moet dit minimaal 30 cm zijn. Wanneer u de kachel geen 20 of 30 cm van de wand kunt plaatsen, biedt de achterwand voor de kachel de uitkomst.

Service van Goedkoopstekachelpijp.nl

Waarom u juist bij Goedkoopstekachelpijp.nl de achterwand voor uw kachel besteld? Naast een product van hoge kwaliteit zorgen wij ook voor een uitstekende service. De voordelen van die service zetten we hieronder voor u op een rij:

  • Ruim assortiment aan achterwanden voor uw kachel die uit voorraad leverbaar zijn
  • Aantrekkelijk lage prijzen
  • Snelle levering binnen 24 uur
  • Veilig en betrouwbaar
  • Retourneren zonder zorgen
  • Vakkundige service en advies

Kom langs in de showroom!

Wilt u een achterwand voor uw kachel kopen? Die bestelt u dus eenvoudig in de webshop! Of breng een bezoek aan de showroom. Neem vooraf wel even contact met ons op. Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen. Ook zijn we telefonisch te bereiken via +31 85 30 10 266 of door een mail te sturen naar klantenservice@goedkoopstekachelpijpen.nl. Voor een mooie achterwand voor uw kachel bent u bij Goedkopstekachelpijpen.nl dus aan het juiste adres!