Vloerplaten Staal

Tonen als Foto-tabel Lijst

21 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Stalen vloerplaten bestellen bij Goedkoopstekachelpijpen.nl

Voor mooie stalen vloerplaten voor uw kachel of haard, kunt u terecht bij Goedkoopstekachelpijpen.nl. U bestelt ze namelijk eenvoudig en snel online in onze webshop. Wij hebben een groot assortiment aan stalen vloerplaten voor elke kachel en voor elk interieur. Bestellen in onze webshop is heel eenvoudig, en ook voor persoonlijk advies of meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Waarom u voor een stalen vloerplaat kiest

Met een stalen vloerplaat voor uw kachel of haard kunt u de vloer van uw woning of ander pand goed beschermen. De kachel kan namelijk (natuurlijk) flink heet worden. Het is nodig om de vloer tegen deze hitte te beschermen. Vooral wanneer het gaat om een houten vloer is een vloerplaat heel erg belangrijk. Naast de hitte van de kachel zelf beschermt de stalen vloerplaat ook tegen schade in de vorm van brandplekken die kan ontstaan door bijvoorbeeld vonken en asresten. De vloerplaten van Goedkoopstekachelpijpen.nl zijn mooi en van hoge kwaliteit materiaal.

Juiste stalen vloerplaat voor uw kachel of haard

Hoe weet u dat u de juiste stalen vloerplaat voor uw kachel of haard koopt in het grote assortiment van Goedkoopstekachelpijpen.nl? Welke vloerplaat is het meest geschikt voor u? Dat hangt helemaal af van uw situatie, waaronder de grootte van de kachel. Heeft u een grote kachel? Dan is het natuurlijk nodig om ook een grotere stalen vloerplaat aan te schaffen die genoeg bescherming biedt. Het is belangrijk dat de vloerplaat aan de voorkant van de kachel ruim uitsteekt. Zo kunt u de meeste kans op beschadiging op de vloer voorkomen. Gaat het om een kleine kachel? In dat geval kunt u een kleinere stalen vloerplaat kopen, maar ook dan is het goed mogelijk om een groter model te kiezen, wanneer uw voorkeur daarnaar uitgaat. Naast grootte is ook de vorm van de stalen vloerplaten een belangrijke factor. Bij Goedkoopstekachelpijpen.nl kunt u terecht voor vloerplaten in verschillende vormen. Zo hebben we de standaard vierkant, maar is een stalen vloerplaat in de vorm van een druppel bijvoorbeeld erg handig wanneer de kachel in een hoek staat. Voor meer informatie en persoonlijk advies kunt u altijd contact opnemen. Ook heten we u van harte welkom in onze showroom.

Stalen vloerplaten van een specialist

Zoals u hier in de webshop van Goedkoopstekachelpijpen.nl kunt zien, hebben wij een groot aanbod aan mooie stalen vloerplaten van elk formaat en in elke vorm. In ons assortiment vindt u onder andere een topkwaliteit:

 • vierkante vloerplaat
 • (half)ronde vloerplaat
 • druppel vloerplaat
 • 6-kant vloerplaat
 • vloerplaat met schuine hoek

De platen zijn in verschillende afmetingen te verkrijgen. Het is bovendien mogelijk om een stalen vloerplaat door ons op maat te laten maken. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen. Wij adviseren over de mogelijkheden en stellen een vrijblijvende offerte voor u op.

Hoge kwaliteit en uitstekende service

Waarom u er juist voor kiest om stalen vloerplaten bij Goedkoopstekachelpijpen.nl te bestellen? Dat doet u omdat wij topkwaliteit, uitstekende service en een scherpe prijs combineren. U kunt bij ons altijd rekenen op:

 • Ruim assortiment aan stalen vloerplaten die uit voorraad leverbaar zijn
 • Aantrekkelijk lage prijzen
 • Snelle levering binnen 24 uur
 • Veilig en betrouwbaar
 • Retourneren zonder zorgen
 • Vakkundige service en advies

Bestel stalen vloerplaten online of bezoek de showroom

De mooiste stalen vloerplaten bestelt u gewoon online in de webshop van Goedkoopstekachelpijpen.nl! Voor meer informatie, persoonlijk advies of een bezoek aan de showroom kunt u ook altijd contact met ons opnemen. Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen. We zijn bovendien telefonisch bereikbaar via +31 85 30 10 266 of door een mail te sturen naar klantenservice@goedkoopstekachelpijpen.nl. Goedkoopstekachelpijpen.nl is uw adres voor mooie, topkwaliteit stalen vloerplaten.