Vonkenschermen en Gordijnen

Tonen als Foto-tabel Lijst

26 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Vonkenschermen en -gordijnen van de specialist

Vonkenschermen of -gordijnen voor uw haard? Die bestelt u natuurlijk gewoon eenvoudig online bij Goedkoopstekachelpijpen.nl. Wij bieden een groot assortiment voor een scherpe prijs! Bestellen kan direct via de online webshop, maar voor meer informatie, advies of een bezoek aan onze showroom kunt u ook altijd contact met ons opnemen.

Vonkenscherm of vonkengordijn?

Zowel een vonkenscherm als een vonkengordijn zijn bedoeld om de vonken van een open haard tegen te houden. Ook beschermen ze bijvoorbeeld uw kinderen tegen het open vuur. Een open vuur brengt ontzettend veel sfeer en gezelligheid in huis, maar het kan zeker ook voor gevaren zorgen. Door een vonkenscherm of -gordijn te gebruiken, kunt u zonder zorgen de haard stoken. Een vonkenscherm is de meest gekozen optie, en wordt op voetjes voor de haard geplaatst. Een gordijn wordt daarentegen, zoals de naam al doet vermoeden, voor de haard gehangen. In de praktijk worden vonkenschermen meer gebruikt dan gordijnen.

Ruim assortiment vonkenschermen en -gordijnen

Bij Goedkoopstekachelpijpen.nl kunt u terecht voor een ruim assortiment vonkenschermen en -gordijnen van hoge kwaliteit voor de scherpste prijs. Bij ons vindt u vonkenschermen en -gordijnen in verschillende stijlen. Zo is er altijd een model te vinden dat perfect past bij uw interieur. Ook vindt u bij ons vonkenschermen en vonkengordijnen in verschillende groottes, ook geschikt voor uw haard.

Kies voor service van Goedkoopstekachelpijpen.nl

Wanneer u kiest voor de vonkenschermen of -gordijnen van Goedkoopstekachelpijpen.nl, of voor een van onze andere producten voor uw haard of kachel, kiest u naast een product van hoge kwaliteit ook voor onze uitstekende service. Die bestaat onder andere uit:

  • Ruim assortiment aan vonkenschermen en -gordijnen die uit voorraad leverbaar zijn
  • Aantrekkelijk lage prijzen
  • Snelle levering binnen 24 uur
  • Veilig en betrouwbaar
  • Retourneren zonder zorgen
  • Vakkundige service en advies

Bestel direct online of bezoek de showroom

Vonkenschermen of -gordijnen voor uw haard bestelt u dus bij Goedkoopstekachelpijpen.nl. Voor meer informatie over onze producten of persoonlijk advies kunt u ook altijd contact met ons opnemen. Dat geldt tevens voor wanneer u een bezoek wilt brengen aan onze showroom. Hiervoor vult u het contactformulier op onze site in, belt u +31 85 30 10 266 of stuurt u een mail naar klantenservice@goedkoopstekachelpijpen.nl.