150 mm

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-30 van 66

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

 

Kachelpijp dubbelwandig 150mm koopt u bij Goedkoopstekachelpijpen.nl

Zoekt u voor uw nieuwe of bestaande kachel een topkwaliteit dubbelwandige kachelpijp 150mm tegen een aantrekkelijke prijs? Dan is Goedkoopstekachelpijpen.nl helemaal het juiste webadres voor u! Als u een dubbelwandige kachelpijp 150mm met 35mm isolatie nodig hebt, vindt u die gegarandeerd bij ons. In onze webshop vindt u een ruim assortiment topkwaliteit dubbelwandige kachelpijpen tegen de laagste prijzen. Wij zijn namelijk niet zomaar de nummer één kachelpijpen verkoper van Nederland. Dat zijn wij door een andere aanpak van inkopen en dankzij goede afspraken met onze leveranciers. Onze naam zegt wat dat betreft meer dan voldoende! Onderstaand leest u meer over de dubbelwandige kachelpijp 150mm diameter met 25mm isolatie.

Functie van kachelpijpen

De functie van kachelpijpen is het afvoeren van rook en verbrandingsgassen van uw kachel in huis via de schoorsteen naar buiten. Bij tuinhaarden voeren ze de rook rechtstreeks via de kachelpijp omhoog. Enkelwandige kachelpijpen geven daarnaast ook veel warmte af. Dat is zeer rendabel voor het stoken zelf, maar het kan ook brandgevaarlijk zijn. Een enkelwandige kachelpijp moet u daarom altijd kunnen zien. Een dubbelwandige kachelpijp is geïsoleerd om warmte in de pijp te houden. U heeft een dubbelwandige kachelpijp nodig op de plek waar u de rookgasafvoer door een vloer, plafond of muur wilt leiden. De bedoeling van de dubbelwandige kachelpijp is om hitte in de pijp op afstand te houden van brandbaar materiaal. Rookgassen worden op die manier veilig naar buiten geleid, nadat ze het merendeel van de warmte afgegeven hebben. De dubbelwandige kachelpijp met 150mm diameter en 25mm isolatie hebben wij in ons assortiment.

Wanneer dubbelwandige kachelpijp 150mm diameter met 35mm isolatie?

Een dubbelwandige kachelpijp met 35mm isolatie moet bij het plaatsen van het rookgasafvoerkanaal 50mm afstand hebben tot eventueel brandbaar materiaal. Dus zodra uw dubbelwandige kachelpijp door een plafond of vloer loopt, moet de minimale afstand tussen de kachelpijp en de randen van het gat in de vloer of het plafond minimaal 50mm, ofwel 5cm, zijn!

Eigenschappen dubbelwandige kachelpijp 150mm

De diameter van de binnenpijp van deze dubbelwandige kachelpijp is 150mm. De binnenpijp is gemaakt van hoogwaardig zuurbestendig rvs, aisi 316L 2B. De buitenpijp is gemaakt van rvs aisi 304 BA. Daarmee voldoet de pijp aan de DIN EN ISO 9001 norm. Onze schoorsteensystemen zijn getest en CE-gecertificeerd (T600). Onze kachelpijp systemen zijn geschikt voor droge en natte toepassingen (hout, kolen, gas en olie gestookte toestellen). De kachelpijpen zijn getest bij een temperatuur van 1000 graden Celsius. Dubbelwandige kachelpijpen hebben tussen de binnen- en buitenwand een ruimte van ongeveer 3½ cm. Deze ruimte is gevuld met een hittebestendige en isolerende keramische wol. De dubbelwandige kachelpijp 150mm diameter met 35mm isolatie is leverbaar in de volgende lengtes:

  • 1000 millimeter kachelpijp
  • 500 millimeter kachelpijp
  • 250 millimeter kachelpijp

Waarom dubbelwandige kachelpijp kopen van Goedkoopstekachelpijpen.nl?

Onderstaand hebben we de voordelen van een dubbelwandige kachelpijp 150mm kopen bij Goedkoopstekachelpijpen.nl voor u op een rijtje gezet:

  • Uitgebreid assortiment: alle kachelpijpen uit voorraad leverbaar
  • Aantrekkelijk lage prijzen
  • Snelle levering binnen 24 uur
  • Veilig en betrouwbaar
  • Retourneren zonder zorgen
  • Vakkundige service en advies, persoonlijk, per e-mail en telefonisch
  • Gratis klemband bij uw dubbelwandige kachelpijp

Kachelpijp bekijken in onze showroom? Neem contact met ons op

Een dubbelwandige kachelpijp 150mm diameter is eenvoudig te bestellen in de webshop van de voordeligste leverancier van topkwaliteit kachelpijpen in Nederland! Wilt u de kachelpijpen eerst met eigen ogen bekijken? Kom dan gerust langs in onze showroom. Meer weten? Bel ons via 085-3010266 of mail naar klantenservice@goedkoopstekachelpijpen.nl. Of stuur ons een bericht via het contactformulier op de website.