120 mm

Tonen als Foto-tabel Lijst

20 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Kachelpijp dikwandig 120mm kopen bij Goedkoopstekachelpijpen.nl

Heeft u een dikwandige kachelpijp 120mm nodig om uw kachel op de schoorsteen aan te sluiten? Kijk dan in de webshop van Goedkoopstekachelpijpen.nl. Bij ons kunt u online eenvoudig uw dikwandige kachelpijp 120mm kopen voor een aantrekkelijke prijs. Wij zijn niet voor niets de nummer één kachelpijpen verkoper van Nederland! Dat zijn wij geworden door een andere manier van inkopen te doen en door het maken van goede afspraken met onze leveranciers. Op deze pagina leest u meer over de dikwandige kachelpijp 120mm die u bij kunt kopen.

Dikwandige kachelpijp 120mm zwartgelakt staal

U heeft een kachelpijp nodig om rook- en verbrandingsgassen van uw kachel in huis af te voeren via de schoorsteen naar buiten. Een dikwandige kachelpijp van 120mm zwartgelakt staal geeft ook veel warmte af. Let wel dat bij de dikwandige kachelpijp van 120mm de afstand tot brandbaar materiaal minimaal 200mm moet zijn. Moet de kachelpijp bij u door een muur of plafond/vloer? Dan bent u verplicht om een geïsoleerde dubbelwandige kachelpijp op uw dikwandige kachelpijp aan te sluiten ter voorkoming van brandgevaar.

Eigenschappen dikwandige kachelpijp 120mm

De dikwandige kachelpijp is gemaakt van 2mm dik hoogwaardig zwartgelakt staal, beschermd door een hittebestendige senotherm coating. De dikwandige kachelpijp is geschikt voor aansluiting op alle soorten kachels en alle soorten brandstoffen. De pijpen zijn voorzien van een versmalling (spie) aan de onderkant waardoor ze precies in de volgende buis passen. Dat maakt klembanden overbodig. Elke dikwandige kachelpijp heeft het ISO-9001 keurmerk en is getest bij een temperatuur van 1000 graden Celsius. De dikwandige kachelpijp 120mm diameter is leverbaar in lengtes van:

  • 1000 millimeter
  • 750 millimeter
  • 500 millimeter
  • 250 millimeter

Waarom uw kachelpijp kopen bij Goedkoopstekachelpijpen.nl

  • Uitgebreid assortiment: alle kachelpijpen uit voorraad leverbaar!
  • Aantrekkelijk lage prijzen
  • Snelle levering binnen 24 uur!
  • Veilig en betrouwbaar
  • Retourneren zonder zorgen!
  • Vakkundige service en advies, persoonlijk, per e-mail en telefonisch

Meer weten over de dikwandige kachelpijp?

U kunt bij Goedkoopstekachelpijpen.nl heel eenvoudig een dikwandige kachelpijp 120mm kopen in de webshop. Wilt u meer informatie? Bel ons via 085-3010266, mail naar klantenservice@goedkoopstekachelpijpen.nl of vul het contactformulier in.