Gegalvaniseerde kachelpijp

Kachelpijp gegalvaniseerd kopen bij Goedkoopstekachelpijpen.nl

Ben u op zoek naar eengegalvaniseerde kachelpijp  voor uw nieuwe kachel? Pas als u een gaskachel, houtkachel of tuinhaard voor binnen of buiten heeft gekocht, gaat u nadenken over het kopen van een kachelpijp, ofwel een rookgas afvoerkanaal. Want op een kachel moet u een perfect passende kachelpijp aansluiten. In de online webshop van Goedkoopstekachelpijpen.nl vindt u een ruim assortiment kachelpijpen, zoals de enkelwandige, dubbelwandige en dikwandige kachelpijp in diverse lengtes en diameters. U koopt deze kachelpijpen bij ons tegen de laagste prijzen en ze zijn uit voorraad leverbaar. Wij zijn namelijk niet voor niets de nummer 1 aanbieder van kachelpijpen in Nederland! Door een andere aanpak van inkopen en dankzij onze goede afspraken met leveranciers kunnen wij altijd de beste kwaliteit kachelpijpen leveren tegen de laagste prijzen. Bij ons is de klant altijd in het voordeel! Onze naam zegt wat dat betreft meer dan voldoende. Dus ook als u een dikwandige kachelpijp zoekt, bent u bij Goedkoopstekachelpijpen.nl aan het juiste adres!

gegalvaniseerd kachelpijp

Een gegalvaniseerd kachelpijp staal voert de rook en verbrandingsgassen uit uw kachel via de schoorsteen naar buiten. De gegalvaniseerde kachelpijp is geschikt voor aansluiting op alle soorten kachels en alle soorten brandstoffen. De pijp geeft samen met de kachel veel warmte af waardoor u een ruimte effici├źnt kunt verwarmen. Daarom mag u de gegalvaniseerde kachelpijp alleen gebruiken als het rookkanaal in het zicht is en blijft. Zodra u de gegalvaniseerde kachelpijp door een vloer of muur moet leiden, bent u verplicht om verder te gaan met een ge├»soleerde dubbelwandige kachelpijp. Dit om brandgevaar te voorkomen.

Welke maatgegalvaniseerde kachelpijp heeft u nodig?

Uw gegalvaniseerde kachelpijp moet uiteraard goed aansluiten op de kachel. Daarom staat bij iedere kachel de diameter genoteerd die moet aansluiten op de afvoer van uw kachel. De diameters van een dunwandige kachelpijp geblauwd staal lopen uiteen van 100mm tot en met 200mm. 150mm is overigens de meest gangbare diameter. Twijfelt u over de diameter van enkelwandige kachelpijp die u nodig heeft voor uw kachel? Bel of mail ons gerust voor advies en informatie!

Kenmerken van degegalvaniseerde kachelpijp

De kenmerken van de gegalvaniseerde kachelpijp  die u bij ons online kunt bestellen op een rijtje:

 • Afstand tot brandbaar materiaal: 200mm
 • Wanddikte: 0.6mm gegalvaniseerd
 • Voorzien van een versmalling (spie)aan de onderkant, waardoor ze precies in de volgende buis passen. Dat maakt klembanden overbodig
 • Geschikt voor alle soorten brandstoffen: hout, pellet, kolen, gas
 • Geschikt voor het afvoeren van verbrandingsgassen

Voor ieder systeem de juiste kachelpijp

Voor ieder systeem hebben wij de juiste soorten en maten kachelpijpen. U kunt bij ons kiezen voor enkelwandige, dubbelwandige of dikwandig kachelpijp. Vul onze gebruiksvriendelijke selectiefilter in om te bepalen welke diameter, lengte en kleur kachelpijp u nodig heeft.

Waarom uw kachelpijp kopen bij Goedkoopstekachelpijpen.nl?

Waarom koopt u bij ons uw dikwandige kachelpijp?

 • Uitgebreid assortiment: alle kachelpijpen uit voorraad leverbaar!
 • Aantrekkelijk lage prijzen
 • Snelle levering binnen 24 uur!
 • Veilig en betrouwbaar
 • Retourneren zonder zorgen!
 • Vakkundige service en advies, persoonlijk, per e-mail en telefonisch

Kachelpijp uitzoeken in onze showroom? Neem contact met ons op

Bij Goedkoopstekachelpijpen.nl kunt u online terecht om voordelig een dikwandige kachelpijp te kopen. Wilt u meer weten over installatie en de maten van kachelpijpen? Wilt u ze eerst met eigen ogen bekijken? U bent altijd van harte welkom om onze kachelpijpen te komen bekijken in onze showroom. Bel ons voor meer informatie op 085-3010266 of mail naar klantenservice@goedkoopstekachelpijpen.nl. Of stuur ons een bericht via het contactformulier op de website.