140 mm

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

 

Kachelpijp enkelwandig 140mm kopen bij Goedkoopstekachelpijpen.nl

Heeft u nieuwe kachel gekocht en heeft u een enkelwandige kachelpijp 140mm nodig om hem om de schoorsteen aan te sluiten? Dan bent u bij Goedkoopstekachelpijpen.nl aan het juiste adres voor het bestellen van uw enkelwandige kachelpijp 140mm. U koopt bij ons een kachelpijp voor een aantrekkelijk lage prijs. Zo wordt uw kachel veilig aansluiten wel heel voordelig! Wij zijn dan ook niet voor niets de nummer één kachelpijpen verkoper van Nederland! Die eer danken wij aan onze andere manier van materialen inkopen en door het maken van goede afspraken met onze vaste leveranciers. Hieronder leest u meer over de enkelwandige kachelpijp 140mm die u bij ons voordelig kunt kopen.

Enkelwandige kachelpijp

Een enkelvoudige kachelpijp is in huis onmisbaar en noodzakelijk om rook en verbrandingsgassen van uw kachel af te voeren. Dat is ook het geval bij een buitenhaard. De kachelpijp voert dan de rook veilig en zonder overlast af naar boven. Een enkelwandige kachelpijp is ook belangrijk voor het verspreiden van de warmte. Een enkelwandige kachelpijp vergroot het rendement en het comfort van het stoken van uw kachel. U moet bij een enkelwandige kachelpijp 140mm wel altijd in de gaten houden dat de afstand tot mogelijk brandbaar materiaal minstens 200mm is. Dus als u uw kachelpijp door een muur of plafond/vloer wilt laten gaan, is het noodzakelijk, en ook verplicht, om op die plek een geïsoleerde dubbelwandige kachelpijp aan te sluiten. Dat verlaagt het risico op brand.

Eigenschappen enkelwandige kachelpijp 140mm

De diameter van de enkelwandige kachelpijp is 140mm en heeft een extra sterke wanddikte van 0,6mm. De pijp is gemaakt van hoogwaardig zuurbestendig rvs 316L en is ISO 9001-gecertificeerd (T600). Onze kachelpijpen zijn getest bij een temperatuur van 1000 graden Celsius. De enkelwandige kachelpijp 140mm is leverbaar in de volgende lengtes:

  • 1000 millimeter
  • 180 millimeter paspijp

Waarom een enkelwandige kachelpijp kopen bij Goedkoopstekachelpijpen.nl?

  • Uitgebreid assortiment kachelpijpen uit voorraad leverbaar!
  • Aantrekkelijk lage prijzen
  • Snelle levering binnen 24 uur!
  • Veilig en betrouwbaar
  • Retourneren zonder zorgen!
  • Vakkundige service en advies, persoonlijk, per e-mail en telefonisch

Informatie en advies over onze enkelwandige kachelpijpen?

Een enkelwandige kachelpijp 140mm diameter is kunt u eenvoudig online bestellen in de webshop van Goedkoopstekachelpijpen.nl. Wilt u meer weten over onze kachelpijpen of andere producten? Bel ons via 085-3010266, mail naar klantenservice@goedkoopstekachelpijpen.nl of vul het contactformulier in.