130 - 200 mm

Tonen als Foto-tabel Lijst

24 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Concentrisch rookkanaal 130 - 200mm van Goedkoopstekachelpijpen.nl

Bent u op zoek naar onderdelen voor een concentrisch rookkanaal van 130 - 200mm? U bestelt ze eenvoudig en snel in de webshop van Goedkoopstekachelpijpen.nl: de nummer 1 kachelpijpen specialist in de Benelux! Wij hebben alles wat u nodig heeft voor uw concentrisch rookkanaal van 130 - 200mm. Bestel in de webshop onder andere een concentrisch overgangsstuk, muurbeugel, bocht of dakplaat voor een zeer scherpe prijs. Heeft u advies nodig over het maken van een concentrisch rookkanaal van 130 - 200mm? Twijfel niet om contact op te nemen!

Wanneer een concentrisch rookkanaal?

Een concentrisch rookkanaal is nodig wanneer u een gesloten gashaard of kachel heeft. De binnenbuis van het kanaal voert de verbrandingsgassen af, terwijl de buitenbuis gebruikt wordt om verse lucht aan te voeren. Het installeren van een concentrisch rookkanaal van 130 - 200mm is helemaal niet moeilijk. Een van de redenen hiervoor is dat het gaat om losse onderdelen van licht gewicht. Er vindt daarom geen zware belasting op draagconstructies plaats. Let er wel op dat zich voldoende afstand bevindt tussen de plaats van de muurdoorvoer (een uitmonding in de gevel) en bijvoorbeeld ramen en andere ventilatieopeningen. Anders komt de rook zo weer naar binnen gewaaid. Heeft u advies nodig over het maken van een concentrisch rookkanaal van 130 - 200mm? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Topkwaliteit onderdelen concentrisch rookkanaal 130 - 200mm

Bij Goedkoopstekachelpijpen.nl bestelt u eenvoudig de benodigde onderdelen voor het aanleggen van een concentrisch rookkanaal van 130 - 200mm. De materialen die u bij ons bestelt zijn van hoge kwaliteit. Het gaat om kwalitatief hoogstaand en duurzaam roestvrij staal. Een voordeel van het maken van een concentrisch rookkanaal is dat het niet nodig is om een uitmonding naar de nok van het dak te maken. Dat is wel het geval bij gewone dubbelwandige rookkanalen. De uitmonding kan een meter omhoog vanaf de kachel geplaatst worden. Het rookkanaal kan zo via de muur naar buiten. Heeft u een bijpassende muurbeugel, stormkraag, dakplaat of een ander onderdeel voor uw concentrisch rookkanaal van 130 - 200mm nodig? Bestel direct hier in de webshop!

De service van Goedkoopstekachelpijpen.nl

Waarom u er juist voor kiest om de onderdelen voor uw concentrisch rookkanaal van 130 - 200mm bij Goedkoopstekachelpijpen.nl te bestellen? Dat is een combinatie van drie belangrijke redenen: uitstekende kwaliteit, scherpe prijs en goede service. U kunt bij ons altijd uitgaan van:

  • Ruim assortiment onderdelen voor een concentrisch rookkanaal van 130 - 200mm die uit voorraad leverbaar zijn
  • Aantrekkelijk lage prijzen
  • Snelle levering binnen 24 uur
  • Veilig en betrouwbaar
  • Retourneren zonder zorgen
  • Vakkundige service en advies

Neem contact op voor meer informatie

Bestel de onderdelen voor uw rookkanaal eenvoudig online in onze webshop! Heeft u vragen of wilt u persoonlijk advies over het maken van een concentrisch rookkanaal van 130 - 200mm? Twijfel niet om contact met ons opnemen. Dit doet u via het contactformulier hier op de site, telefonisch via +31 85 30 10 266 of door een mail te sturen naar klantenservice@goedkoopstekachelpijpen.nl.