Dubbelwandig (25mm)

25mm Isolatie

 

  • Afstand tot brandbaar materiaal 70 mm
  • Inclusief gratis klemband

De dubbelwandige kachelpijp van GoedkoopsteKachelpijpen.nl wordt uitsluitend vervaardigd uit roestvrij staal van de hoogste kwaliteit. Daarbij is de kachelijp te gebruiken voor toepassingen zoals houtkachels, maar ook voor kachels die op kolen, olie en of gas worden gestookt. Zowel binnenpijp als buitenpijp van het systeem is vervaardigd van roestvaststaal (type 316L en 316Ti). Het rookkanaal kan zowel binnenshuis als buitenshuis worden geplaatst.

Als isolatiemateriaal voor de dubbelwandige kachelpijp wordt in de binnen- en buitenpijp uitsluitend steenwol gebruikt van de hoogste kwaliteit. Door het rookgasafvoerkanaal worden hete gassen getransporteerd. De isolatie zorgt ervoor dat het materiaal dat in contact staat met de buitenzijde van het rookkanaal niet kan ontvlammen. 

 De dubbelwandige kachelpijp wordt standaard geleverd in diameters van 130 t/m 250mm en op verzoek in diameters van 300 t/m 1000mm. Het dubbelwandig systeem is corrosiebestendig. Verder zijn de materialen bestand tegen temperaturen tot 600 graden celsius en ook tegen wisseling van vorst en dooi. 


Dubbelwandige Kachelpijp te gebruiken voor

- Het afvoeren van verbrandingsgassen van systemen die op solide brandstoffen, vloeibare brandstoffen en gassen werken

- Het renoveren of moderniseren van schoorsteenkanalen

- Schoorsteenkanalen die buiten het gebouw geplaatst moeten worden

- Industriële toepassingen  


Kwaliteitsgarantie

GoedkoopsteKachelpijpen.nl geeft u 10 jaar fabrieksgarantie op dit kwaliteitsproduct. (Zie voor de voorwaarden bij Klantenservice onder Garantie). Wij bieden u de Duitse degelijkheid en topkwaliteit van Arosta tegen de laagste prijs. Het rookgasafvoersysteem van Arosta is gekeurd volgens de Europese norm DIN EN 1856-1: 

Vind het juiste product

Wij hebben een compleet en uitgebreid assortiment aan producten voor enkelwandige rookgasafvoer. Rechts in beeld kunt u met het selectiefilter kiezen welk productcategorie u zoekt. U kunt ook selectiecriteria aanklikken als diameter, prijs, lengte, et cetera. 

Meer weten over installatie en voorschriften? Ga dan naar Vragen / Advies. Hier vindt u uitgebreide informatie over montage en regelgeving waaraan uw rookgasafvoer moet voldoen. Uiteraard kunt u ons ook benaderen voor advies, telefonisch of via e-mail.