Dubbelwandig RVS 25mm

Voorzien van hoogwaardig 25mm isolatiemateriaal.

 

Kachelpijp dubbelwandig met 25mm isolatie kopen

U koopt waarschijnlijk niet elke dag een nieuwe dubbelwandige kachelpijp. Heeft u zichzelf een groot plezier gedaan door het kopen van een fraaie gaskachel of houtkachel voor in huis? Of heeft u een luxe tuinhaard voor uw veranda of tuinhuis gekocht? Dan hoort daar natuurlijk een goed passende kachelpijp bij. In de online webshop van Goedkoopstekachelpijpen.nl vindt u een ruim assortiment kachelpijpen. Wij hebben voor u voordelig geprijsde dubbelwandige kachelpijpen en enkelwandige kachelpijpen. Niet voor niets zijn wij de nummer 1 kachelpijpen verkoper van Nederland. Door een andere aanpak van inkopen en dankzij goede afspraken met onze leveranciers kunnen wij altijd de beste kwaliteit kachelpijpen leveren tegen de laagste prijzen. Onze naam zegt wat dat betreft meer dan voldoende. Op deze pagina leest u meer over de dubbelwandig kachelpijp met 25mm isolatie!

Wat doet een kachelpijp dubbelwandig?

Kachelpijpen fungeren als rookgasafvoerkanalen. Ze voeren rook en verbrandingsgassen binnenshuis af via de schoorsteen naar buiten. En in de buitenlucht voeren ze de rook rechtstreeks af naar boven. Naast enkelwandige kachelpijpen zijn er ook kachelpijpen die dubbelwandig zijn. Wanneer heeft u een kachelpijp die dubbelwandig is nodig? Dat is zodra u de kachelpijp door een vloer, plafond of muur moet leiden. Dubbelwandige kachelpijpen hebben de functie om met behulp van de aanwezige isolatie de afstand tot brandbaar materiaal te minimaliseren. Rookgassen kunnen op die manier, nadat ze het merendeel van de warmte afgegeven hebben, veilig door een uitmonding in uw huis naar buiten geleid worden. Zo is er een kachelpijp dubbelwandig met 25mm isolatie verkrijgbaar. Daarnaast kunt u ook dubbelwandige kachelpijpen kopen met isolatie van 35mm. Wanneer is een kachelpijp dubbelwandig met 25mm isolatie nodig?

Wanneer een kachelpijp dubbelwandig met 25mm isolatie?

Zoals gezegd zijn dubbelwandige kachelpijpen met twee diktes isolatie verkrijgbaar om aan de eisen van de brandveiligheid te voldoen. Een kachelpijp dubbelwandig met 25mm isolatie mag bij het plaatsen een 70mm afstand hebben tot eventueel brandbaar materiaal. Dus loopt uw dubbelwandige kachelpijp door een plafond? Dan moet de minimale afstand tussen de kachelpijp en de diameter van het gat in het plafond 70mm zijn.

Eigenschappen kachelpijp dubbelwandig, 25mm isolatie

In ons assortiment hebben wij een kachelpijp dubbelwandig met 25mm isolatie voor ons Newline rvs-schoorsteensysteem. De diameter van de binnenpijp is 80mm tot 300mm. De binnenpijp is van hoogwaardig zuurbestendig rvs L99 gemaakt, de buitenpijp van rvs V2A en voldoet aan de DIN EN ISO 9001 norm. Onze schoorsteensystemen zijn getest en CE-gecertificeerd (T600). Bij deze dubbelwandige kachelpijp krijgt u bij aanschaf een gratis klemband.

Verloopstuk voor enkelwandig naar dubbelwandig

Wanneer u enkelwandige en dubbelwandige kachelpijpen met elkaar wilt combineren, moet u ze met elkaar verbinden met verloopstukken. De verlopen hebben een brede (dubbelwandige) kant en een smalle (enkelwandige) kant, waardoor u kachelpijpen met verschillende diameters eenvoudig aan elkaar kunt koppelen. Het verloopstuk van de enkelwandige kachelpijp naar de dubbelwandige kachelpijp moet voor de brandveiligheid altijd een aantal centimeters van de muur of het plafond worden geplaatst.

Waarom een kachelpijp dubbelwandig van Goedkoopstekachelpijpen.nl?

We hebben de voordelen van een kachelpijp dubbelwandig 25mm kopen bij Goedkoopstekachelpijpen.nl voor u op een rijtje gezet:

  • Uitgebreid assortiment: alle kachelpijpen uit voorraad leverbaar!
  • Aantrekkelijk lage prijzen
  • Snelle levering binnen 24 uur!
  • Veilig en betrouwbaar
  • Retourneren zonder zorgen!
  • Vakkundige service en advies, persoonlijk, per e-mail en telefonisch
  • Gratis klemband bij uw dubbelwandige kachelpijp!

Kachelpijp bekijken in onze showroom? Neem contact met ons op

Een kachelpijp dubbelwandig 25mm koopt u natuurlijk het liefst online in de webshop van de voordeligste leverancier van topkwaliteit kachelpijpen in Nederland! Wilt u uw kachelpijp eerst met eigen ogen bekijken? U bent altijd van harte welkom in onze showroom. Bel ons voor meer informatie op 085-3010266 of mail naar klantenservice@goedkoopstekachelpijpen.nl. Of stuur ons een bericht via het contactformulier op de website.