130 mm

Tonen als Foto-tabel Lijst

19 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

 

Kachelpijp enkelwandig 130mm kopen bij Goedkoopstekachelpijpen.nl

Heeft u een enkelwandige kachelpijp 130mm nodig voor uw kachel? Goedkoopstekachelpijpen.nl is hét perfecte online adres waar u eenvoudig een enkelwandige kachelpijp 130mm kunt kopen en dat gegarandeerd voor een verrassend lage prijs. Een kachel veilig aansluiten wordt zo wel zeer voordelig! U koopt uw enkelwandige kachelpijp dan ook bij de nummer één kachelpijpen verkoper van Nederland! Dat zijn wij door onze andere manier van inkopen en goede afspraken te maken met onze vaste leveranciers. Op deze pagina leest u meer over de enkelwandige kachelpijp 130mm die u bij ons voordelig kunt kopen.

Enkelwandige kachelpijp

Voor het afvoeren van rook en verbrandingsgassen van uw kachel is een kachelpijp onmisbaar en noodzakelijk. Ook voor een buitenhaard is een kachelpijp nodig om de rook zonder hinder naar boven af te voeren. Een enkelwandige kachelpijp is ook onderdeel van uw hittebron, omdat hij veel warmte afgeeft. Dat vergroot het rendement en het comfort van het stoken van uw kachel. U moet bij een enkelwandige kachelpijp 130mm er wel op letten dat de afstand tot mogelijk brandbaar materiaal minimaal 200mm is. Ook als u uw kachelpijp door een muur of plafond/vloer wilt laten lopen, bent u verplicht om daar dan een geïsoleerde dubbelwandige kachelpijp te gebruiken. Dat is uiteraard bedoeld om het brandrisico te verlagen.

Eigenschappen enkelwandige kachelpijp 130mm

De diameter van de enkelwandige kachelpijp is 130mm en heeft een extra sterke wanddikte van 0,6mm. De pijp is gemaakt van hoogwaardig zuurbestendig rvs 316L en is ISO 9001-gecertificeerd (T600). Onze kachelpijpen zijn getest bij een temperatuur van 1000 graden Celsius. De enkelwandige kachelpijp 130mm diameter is leverbaar in de volgende lengtes:

  • 1000 millimeter
  • 500 millimeter
  • 130 millimeter paspijp

Enkelwandige kachelpijp kopen bij Goedkoopstekachelpijpen.nl

  • Uitgebreid assortiment kachelpijpen uit voorraad leverbaar!
  • Aantrekkelijk lage prijzen
  • Snelle levering binnen 24 uur!
  • Veilig en betrouwbaar
  • Retourneren zonder zorgen!
  • Vakkundige service en advies, persoonlijk, per e-mail en telefonisch

Meer weten over onze enkelwandige kachelpijpen?

Een enkelwandige kachelpijp 130mm diameter is online te koop in de webshop van Goedkoopstekachelpijpen.nl. Wilt u meer weten over onze kachelpijpen of andere producten? Bel ons via 085-3010266, mail naar klantenservice@goedkoopstekachelpijpen.nl of vul het contactformulier in.